![]() |
Bu haberin ciddi olduğu konusunda içimde bir his var. Basının son dakikada duyduğu bir isim gelecek gibi. Neden bu olmasın? |
biri gelsin artııkkk |
ahmet mehmet hüsey,n ya gelsin biri gayrii |
tamam yildizlar geldi sorun bittii :D :D :D |
inşallah yaa ii futbolcu izleidm evet yavaş ama nokta pasları var çok hızlı topu oyuna çıkarıyo uzun pasları çok ii emiin etkili olacaktır |
hayırlısı olsun |
buu gercek miii yaa aldıkmı gercekten bu adamıı?? |
Alıntı:
Valla bu haber sadece Dakka90'da yazıyo.Öyle birşey olsa heryerde yazması lazım aslında.Herhal yine uydurma bir haber.Veyada sadece ilgilenme aşamasındalar. |
Alıntı:
|
yalan |
Bakalım doğrumu aksam bellı olur |
gerçek mi hiç bir yerde yok bu haber bunlar nobrede gidecek falan demişlerdi bence yalan |
Anderson: Beşiktaş ile anlaştım Anderson: Beşiktaş ile anlaştım Stoper konusunda arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta transferle ilgili çelişkili açıklamalar geliyor Portekiz basını, futbolcunun ve menajeri Bertolucci'nin sözlerine dayandırarak, Benfica'dan Anderson Cleber'in siyah-beyazlılarla anlaşmaya vardığını açıkladı. Bertolucci, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme için el sıkıştıklarını belirtirken, Anderson da şu ifadeleri kullandı: "Avrupa'nın ünlü bir kulübünden, büyük bir takımına gideceğim. Benden yana zaten sorun yoktu. En büyük mutluluklarımdan biri de, benim gibi Corinthians'tan çıkan Ricardinho ile aynı hedeflere koşacak olmamız... Ona hayranım. Bobo'yu da çok iyi tanıyorum." Portekiz gazeteleri, Benfica'nın savunma bölgesinde Luisao, David Luiz, Zoro ve Sretenovic gibi isimlerin fazla olmasından dolayı Anderson'un gözden çıkarıldığını yazdı. Ancak Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot, bu transferden net bir sonuç çıkmadığını ifade etti. Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ise "Anlaştığımız dört oyuncudan biri. Fakat Ertuğrul hocanın soğuk bakması nedeniyle henüz beklemedeyiz" dedi. Öte yandan siyah-beyazlıların West Ham'da forma giyen Carlton Cole ile el sıkıştıkları ancak transferi gerçekleştirmek için İngiliz ekibinin hocasının kararını bekledikleri öğrenildi. (Mehmet Çiftçi-DHA) |
Anlasmis olabilir ama alinacak anlamina gelmez!! |
ya hep ayni sacma haberler, masallah tüm dünyayla anlasmislar ama ertugrul soguk bakiyormus. Ulan salaklar, madem öyle, önce ertugrula danismadan gidip abuk sabuk oyuncularla anlasmayin. ki bence bunlar bile bahane, kendi beceriksizliklerini saklamak icin ertugrula atiyorlar tüm sorumlulugu. defolun gidin ya, bjk tarihinin en kötü yönetimi!!!!!!! vallahi ertugrul takimin basinda olmasa, bu sene hic bir umut yok derdim, ki ertugrulu bile zorla getirdiler... |
gel anam gel bi sen eksiksin.. |
ya nasıl yönetici bunlar 50 tane adamla anlaştık amahalen bir tanesini getirtemediler |
hayırlısı... |
Eğer bu yeni transferler şampiyonlar ligi elemelerinde oynamasalar varyaa ben o zaman görürüm kolotu hala konuşuyomu bi tranfer yapamadınız defolun gidin murat aksu gelsin lan yeter artık |
ya kim geliyosa gelsin bitsin transfer konusu! bıktırdı yönetim artık ne yapıyorlarsa yapsınlar |
ya ne biçim adamlarsınız. milan . manu. interte yeni transfer yapıyorlar. bu yüzden bu kadar ağır eleştiri olmazki biraz sakin olmak lazım. kızılcak konu vardır kızılmıyacak konu vardır. siz herşeye kızıyorsunuz. daha önceleri panikle alınana adamları gördük . |
Alıntı:
|
Yaa bizim interle manuylan ne alakamız var.Adamlar almaz almaz bir alır 30-40 milyon euroluk adamlar.Bizi onlarla kıyaslamayın.2 aydır stoper ve forvet eksiğimiz var diyoruz ve hala alamadık.İlklerde bende diyodum daha erken falan diye ama haftaya şampiyonlar ligi kadrosunu vermek zorundayız sonuçta.Sabır sabır bieyere kadar yaa.3 defans 3 forvet alternatifleri belilrlersin onların üstünde yoğunlaşıp birini alırsın.2 ay az bir süremi anlamadım gitti. |
vallahi bıktık tranferden yaa. Hele o Orhan Yıldırım ın dedikleri tamamen yalan |
işte andersonun videosu 2. espanyol maçında pandiani öyle pazara gönderiyor ki izlemek istemezsiniz... RapidShare: 1-Click Webhosting espanyol-benfica maçından görüntüler dk:sn 01:20 penaltı noktasına en yakın adam 01:35 tamudo yu karşılamaya çalışıyor 02:07 yer kapma mücadelesi 02:59 pandiani yerlerde süründürüyor 04:25 pandiani ye yetişmeye çalışıyor |
Alıntı:
|
hadi gelceksen gel sende |
hadi hayırlısıolsun inş iyi oyuncudur.. |
|
bunula anlaştıkları doğruda bekletiyorlarmış daha iyisini alabilirmiyiz diye. bence almasınlar abicim ya brazilyalıdan defans iyi olmaz. nadiren çıkar lucio gibi. Ha türkiye liginde oynarmı oynayabilir. |
|
ertuğrul sağlam'dan anderson acıklaması tek direk. ertuğrul hoca andersonla ilgilenmediğini acıkladı. kaynak bjk tv |
yaw her yorum için başlık açmayalım arkadaşlar, zaten anderson'la alakalı topicler mevcut, oraya yazın bunları... |
sanmıyorum yalan bu haber heralde ya celal kolot zaten bunu istemiyoruz demişti |
evet arkdaşlar durmadan aynı kişinin topic açıp durmayalım |
kesin değilmiş yani? |
ya ne gelmesi başka adam bulamamışlar mı bunu alıyolar yaa |
hayırlı olsun |
doğruysa hayırlı olsun inşallah, daha önce de demiştim en son tamamı türklerden oluşan defansla şampiyon olan kadro ulvi, kadir, gökhan, recepli altın kadromuz olmuş, ama inşallah iyidir bu adam benim kariyeri hakkında hiç bir fikrim yok |
Türkiye`de Saat: 16:27 . |