![]() |
Beşiktaş'tan Hasselbaink bombası Beşiktaş, dünyaca ünlü golcü Jimmy Floyd Hasselbaink'le prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin 35 yaşındaki süper forvet ile imza aşamasına geldikleri belirtildi. Geçen sezon Charlton Athletic'te forma giyen Hasselbaink'in bonservisi elinde. Ertuğrul Sağlam'ın Surinam asıllı Hollandalı forvete yaşlı oluşu nedeniyle pek sıcak bakmadığı vurgulandı. Ancak yöneticiler, Sağlam'ı ünlü golcü için ikna ederek, bu transferi hemen gerçekleştirmek istiyorlar. *** Kara bela Yönetimin anlaştığı Hollandalı forvete yıllık 1 milyon euro ödenecek. Son söz Sağlam'ın. Ertuğrul Sağlam'ın forvet talebi üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, dünyaca ünlü yıldız Hasselbaink ile anlaştı. Bonservisi elinde olan Hollandalı oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Hasselbaink'in Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Kartal, geçtiğimiz sezon forma giydiği Charlton Athletic'te 25 maçta 2 gol http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Databilen Hasselbaink'e senelik 1 milyon euro teklif etti. SAĞLAM KARARSIZ KALDI İngiltere'de oynamak istemeyen Hasselbaink'in, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansı bulunduğu için siyah-beyazlı kulübe gelmekte tereddüt etmediği vurgulandı. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu ile imza aşamasına gelinirken, yönetimin önüne Ertuğrul Sağlam engeli çıktı. Sağlam, Hasselbaink için, "Kalitesini asla tartışmam. Ancak ben 35 yaşındaki bir forvet düşünmemiştim" diyerek kararsız kaldı. TARAFTAR ÇOK İSTİYOR Jimmy Floyd Hasselbaink isminin gündeme gelmesi bile Beşiktaş camiasında heyecan yarattı. Siyah-beyazlı taraftarlar internet sitelerindeki yorumlarda, "Bize yeni sezonda takımda süper bir yıldız olacağını söylediler. Hasselbaink'in ismi bile yeter. Onun Beşiktaş'a sağlayacağı katkı, Roberto Carlos'tan az olmayacaktır. Tribünleri coşturacak bir yıldız. Umarız bu kez işi bitirerler" diyerek Hollandalı forveti takımda görmek istediklerini dile getirdiler. |
taraftar istiyormu.ben şahsen istemem.35 indeki adamı ne yapalım.30-32 olsa neyse.bu kadar da yalan olmaz.yeter artık.bu medya yüzünden taraftar yöneticilere kızmaya başladı.sabırsızlık başladı taraftarda.oysaki iyi transfer biraz sabır ister.ne demişler son gülen iyi güler. |
35 yaşındaki adam alınırmı yaaaaaaa. bunlar manyak ya. |
yalan haber ki böyle bi şeyde olsa ertuğrul sağlam istemez zaten olsaydı 1 ay önce biz de olurdu |
35 yaşında taraftar neyini çok istesin :) |
3 yıl önce gelmeyerek treni kaçırdı kendileri bu saatten sonrada istemezük! |
Alıntı:
|
balon yazacak bişey bulamamışlar ne hasselbainki yahu gitsin katarda oynasın |
bombaya bak bombaya elimizde patlamasın da o bomba... |
kime sormuşlar acaba taraftar die .... |
kim ister bunu ya... |
iyiki ertugrul hoca akli basinda bir kisi, hasselbainki istememis... ertugrul hoca olmasaydi bu yonetim alirda 35 yasindaki hasselbainki... cok mu dusuncesiz bu yonetim ya |
kim istiyomuş yaw |
Ne var onda yaw.. Nobre bile daha iyi anasini satiim :) Hasselbaink mis.. allahallah |
aman ha bu yastan sonra istanbula tatile geliyordur bu serefsiz |
Taraftar çok istiyormuş..Yalana bak..Taraftara soralım bakalım dedemi transfer ediyolarmış onuda çok istiyolarmı..35 yaşındaki adamı isteyecek kadar ezikmiyiz biz ezikler 35 yaşındaki adamı ister.. |
Ha Hakan Şükür, Ha Hasselbaink.. Arasındaki tek fark Hakan'ın daha çok dünya piyasasında etiket yapması zamanında... Yok abi ben böyle adam istemem, yaş olmuş 35 iş bitmiş... |
Hasselbaink son 3 senedır top falan oynamıyo alıp byrmze mı saklycas kolpa medya.Anca ezıklere reklam yapıp yalakalık yapsınlar. |
Yaa Ertuğlul hoca bu adamı aldırırmı hiç?Delgado,Cole,Vassel üçlüsünden biri gelecek büyük ihtimal.Bunlar gazetelerin uydurması.Sokağa atacak paramız yok deyipde 35 yaşındaki birini alacak kadar da kötü değiller yaa. |
Alıntı:
|
bizden uzak kime yakın olursa olsun |
yalan ya o kdr da deil... bu da başka bi yalan haber işde...bide taraftar çok istiomuş:D...yalana bak ya... |
ya bjk taraftarı diye fb veya gs taraftarına sormasınalr ne işi var bu adamın bizde ya |
ne istemesi kardeşim bi fenermiyiz dedeleri alalım |
abi bilmeden konuşmayın biri son 3 yıldır oynamıyo deiyo ya ya allahım middlesbrough'u finale chelseayi şampiyonluğa taşı dı ama geçen yıl iyi oynamadı iboda 34 ama oynuyo laf yapmadan 20- 30 maçını izle öle konuş ayrıca 5 nobre yapar 35 yaşında |
bomba demişler bi de ya. bundan olsa olsa baloncuk olur |
lütfen böyle bir bomba olmasın en büyük bomba kolot un istifasıdır:D |
yok istemez |
kolpa haber |
Türkiye`de Saat: 10:08 . |