![]() |
EĞER BU TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE İNANIN HİÇBİR BEŞİKTAŞLI HAYIR DEMİYECEK!!!! Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ve Kulübün menajeri Ali Gültiken, Racing Santander’de forma giyen Ruben Gonzalez ve kulübü ile görüşmek üzere bu sabah saatlerinde İspanya’ya gittiler... BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!.. Ajanslara yansıyan haber böyleydi ancak bu seyahatin önemli hedefi olarak başka bir sürpriz isim ortaya çıktı. İspanya'ya giden Beşiktaş heyetinin, uzun süren sakatlık dönemini atlatan Nihat Kahveci için Villarreal kulübü ile masaya oturacağı öğrenildi. Sakatlığı tamamen geçen ve Girona'da takımı Villarreal ile hazırlık kampında bulunan Nihat Kahveci için Beşiktaş'ın "Bir yıl gel bizde kiralık oyna" teklifi yaptığı ve milli futbolcunun buna sıcak baktığı belirtildi. İspanyol kulübü ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız Nihat Kahveci, idmanda takım arkadaşı Javi Venta ile çarpışmış ve sol diz ön çapraz bağları kopmuştu. Ameliyat olan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Nihat, Real Sociedad'da 5 sezonda 57 gol atarak önemli bir başarı göstermiş ve ardından Villarreal'e transfer olmuştu. http://www.dakka90.com/files/nihatcr.jpg Dakka90.com Özel Haber |
ne sallıolar be:D |
bana birkaç kişi lazım, ben çoğaltmaya gidiyorum artık:D, dalgaya almaya başladı bunlar iyice bizi yaw... |
hepsini mi alsak abi yeni baştan kadromuz oslun :D |
Herneyse bunca gün katlandık sayılı saatler kaldı şurda sıkın dişinizi:D |
gelmeyen kalmadı takıma ya herkes bizim oldu :D |
Bu seyahatten bir sürpriz bekliyorum. Ama Nihat mı yoksa bir başkası mı belli değil.. |
vay sürpiz die ruben çıkmasında:D |
beni bundan sonra sevindirecek tek sürpriz baki'nin dayıoğlu olur...:D |
abi o jübile yapmış araştırdım:D |
onun üvey annesinin kardeşinin çocuğu var:D, ben ondan bahsediyorum...:D |
Alıntı:
:D helal snaa koptum beee |
o gözden kaçmış:D |
valla hayret edielcek bişey. valla pessssss. yarın benin ismim gaztelerde yazarsa şaşırmam. bir tek beni yazmadılar çünkü. |
Alıntı:
|
Bir Popescu tarzı stoper, LuaLua ve Nihat gelse bizi kimse durduramaz kanımca. |
imkansız bu yönetm varken kanımca |
kolot oynasın konuştuu kadar oynuosa yırtık:D |
ulan adamlar can cekişiyorlar artık kimi yazsak diye transfer gercekleşince daha sonra dıyecekler bız bılmıstık diye |
haberde dediler.. ruben gelecek ve imzasini atacak ! Hayirlisi artik.. :D PES'te transfer ettim haha :D |
bakiiiiiiii bakiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne kadaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr sallllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa aaaakkkkkkkkkkkkk |
valla bayılcam artık bu tür ahberlere bıktım ya |
bana kalsa hiç oralardan konu açmayın forumda haber olarak konu açılıyo kolpa kolpa derken gidio madem ki biliyoruz ne mal olduklarını gidip de onlarn kolpalarını konu olarak açmayalım sitemizde yanlış mıyım :S |
Alıntı:
|
nihat ve ruben le dönerse bu yönetim bütün sövmelerimi geri alıp allah benim belamı versin diye bağıracağım... |
Alıntı:
|
ruben,anderson,boumsong,navarro,cole,cesar delgado,haesilbank........ ve diğerleri hergün biri bize geliyor |
Alıntı:
aynen ya içimde güzel bi his var umarız yarın kaltığımızda ruben ve nihat beşiktaşta haberleri yazılır gazetelere |
bırakın 3-5 satte transfer yapmayın, bu önelemeyi gözden çıkaralım, artık öbürlerine kısmet... |
çoğaltıcı gelmiş mustafa abi hoşgelmişin:D |
bugünlerde herkes bana bi lakap takar oldu, kimisi psiko der:Dkimisi çoğaltıcı:D... hoşbulduk emre, yatmadan önce ne var ne yok kolaçan edeyim dedim...:D |
mesaj yazmaya geldin sen:D |
Nihat, Beşiktaş'ın "geri dön" teklifini reddetti Şenhan Bolelli İspanya'nın Villarreal kulübünde forma giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci, hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile göz dolduruyor. 2007-2008 sezonu hazırlıklarını İspanya'nın kuzeyinde devam ettiren Villarreal, dün 3. lig takımlarından Vilamalla ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazanırken, takımının ilk 2 golünü atan Nihat, Villarreal'in en iyisiolarak gösterildi. Geçtiğimiz sezon dizinden geçirdiği ameliyattan dolayı 6 ay sahalardan uzak kalan ve kendini gösteremeyen Nihat'ın yeni sezona oldukça hırslı hazırlandığı belirtiliyor. Bu arada, İspanyol basınında yer alan haberlerde, Nihat'ın eski kulübü Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığı, ancak bunu geri çevirdiği öne sürüldü. Öte yandan, Forlan'ı Athletico de Madrid'e verdikten sonra yeni bir forvet arayışında olan Villarreal, Real Madrid'den Baptista ve Bolton'da forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Nicolas Anelka ile ilgileniyor. RealMadrid'in Brezilyalı futbolcusu Baptista için istediği 20 milyon Avro bonservis bedelini yüksek bulduğu söylenen Villarreal'in, daha ucuza geleceği düşüncesiyle yoğunluğunu Anelka üzerine verdiği kaydediliyor. |
La bak bu 90 dakikadır nedir hayatı yalan be hiç bi haberi tutmadı bu haber dogruysa Bende celal kolat olurum :D |
Türkiye`de Saat: 16:37 . |