![]() |
bence bobo satılmamalı fakat şöyle bir problemlede karşılaşabiliriz yani bobo'nun kendisine iyi bir rakam önerirlerse kafası karışabilir. kafası karışan futbolcudan da hayır gelmez. aynı durumda olan eziklerin appiah sı bence bu sene dökülecek... |
Alıntı:
|
st.etienne forvet çıkmazına girdi.onlarda boboya takmış durumdalar ama 10 milyon avro verebileceklerinide düşünmüyorum keza verirlerse satılmalıdır bence. ama kolot gibi bir yöneticin varsa satılmasın.çünkü ne yerine iyisini getirebilirler nede transfer yapabilirler. |
Alıntı:
aynen bende öle düşnüyorum zaten alamıyoruz bide oyuncu satarsak şampiyonluk harbiden hayal olur şölee olabilir bobo satılır 4 milyona positiga ve yanına iyi bi forvet alınır |
bence de bobo satılmamalı kim gol atacak oda giderse zaten transfer yokkk |
carew ide 5 milyon euro için satmışlardı ama hala yerine adam alamadılar.beceriksiz sefiller.valla nefret ediyorum artık yöneticilerimizden .del bosgue nin tazminatı için satar bu beceriksizler. |
zaten adam gibi trassfer yapmadılar bide onu satsınlar tam olur |
Bence bobonun kapasitesi bukadar zaten.Daha nekadar yükselecekki adam.Diyorsunuz iki katına çıkarır perfonmansını.Valla busene düşürmesinde performansını o yeter bize.Zaten demek istediğim şuydu:Boboyu 10 milyon euroya satarsak iki tane iyi forvet alabiliriz.Eğer alamazsak tabiiki satmayalım derim.Bizdeki yöneticiler beceriksiz olabilirler ama sıcak parayıda kullanamayacak kadar değil.Transferleri yapamamızın sebebi sadece yöneticilerin becerisizlikleri değil herhal.Elde para olmayınca ne yapabilirler sonuçta.Neyse madem çoğunluk satılmasın diyor bizde buna uyalım ozaman.;) |
Öncelikle geçen sezon bobo çok iyi bir perfomans gösterdi fakat arasıra sebebini bilmediğimi ilginç sakatlıklar yaşadı. 10 milyon euroluk bir teklif gelmemiştir fakat gelirse hemen satılmalı. Sebebine gelince bu tip futbolcuların ne yapacağı belli olmaz ya çok iyi olur dev kulüplerde oynar yada bir bakarsınız tepe taklak gider. 2 milyon a almışsınız onu bile bulamazsınız. Transfer işleri çok dikkat ister. Fakat Yönetimin yerinde ben olsam ilk önce alternatif mi bir kenara koyarım. hazırda bekler 10 milyon euroluk teklif geldiği an hemen satar daha ucuza yıldız bir oyuncu getiririm. Mesela postiga veya ronaldo felan. Carewde durum daha farklı idi yedekte adam tutmadan carewi sattılar çok büyük yanlış yaptıklar. Sevilla neden navarro'yu bize vermedi çnkü altenatif olmadan sevilla kesinlikle satmaz. altrenatif adam bulmayınca ellerinde tuttular. |
hedeflerimiz varsa satamayız |
Türkiye`de Saat: 11:46 . |