![]() |
Kartal Juanito'yu alıyor mu? Kolot’un ‘Flaş transfer yapalım’, Sağlam’ın ise ‘Gerekirse hiç kimseyi almayız’ demesi yüzünden Beşiktaş kilitlendi Ruben ve Legrottaglie’den sonra Juanito transferi de yattı Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına gelmesinden sonra başlayan stoper arayışı uzun süreden beri devam ediyor. Ancak siyah-beyazlılar şimdiye kadar bu transferi bir türlü sonlandırmayı başaramadı. Özellikle de son 3 gün içinde ’anlaşma’ safhasına gelinen Nicola Legrottaglie (Juventus), Ruben (R.Santander) ve son olarak da Juanito (Real Betis) tam anlamıyla ’direkten’ dönen isimler oldu. Bu oyunculardan Ruben, futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Legrottaglie ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a takıldı ‘BULANA KADAR BEKLERİM’ CELAL Kolot’un, Nicola Legrottaglie transferini Ertuğrul Sağlam’ın ’veto’ etmesinden sonra “Şampiyonlar Ligi oynayacağız. Bu nedenle güçlü bir kadro kurarak yola çıkmak istiyoruz. Rıza Çalımbay dönemindeki gibi hata yapmayalım. Hocam senin de Juventus gibi bir takımda oynamış oyuncuyu istememeni bir türlü anlayamıyorum” dediği, Sağlam’ın da “Tanımadığım bir oyuncuyu neden alayım. Juventus gibi bir takımdan geliyor ama oynadığı karşılaşma sayısı çok az. Sonradan bir sorun yaşanabilir. Hem gerekirse transfer yapmadan da yolumuza devam edebiliriz. İstediğim gibi bir oyuncu buluncaya kadar bekleyebilirim” yanıtını verdiği ve bunun da bir krize neden olduğu öğrenildi JUANİTO’DAN SES ÇIKMADI SİYAH-BEYAZLI yönetim, son olarak, Ertuğrul Sağlam’ın da ’onayını’ alarak, Real Betis’te forma giyen Juanito’yu transfer etmek istedi. Kulübü ve Juanito’nun menajeriyle anlaşma sağlandı. 31 yaşındaki stopere 2 yıllık kiralama bedeli olarak 2.5 milyon Euro ödenecekti. Juanito, menajeri aracılığıyla Beşiktaş yönetimine haber yollayarak “Yarın (dün) size transferimle ilgili son kararımı bildireceğim” dedi. Ancak Beşiktaş’a dün de bu oyuncudan herhangi bir yanıt gelmeyince, Juanito’nun transferinden de vazgeçildi. changeTarget(document.getElementById("news_content ")) |
bu adamı ispanyol kulüpleri istiyor türkiye ye gelmez. |
yaw yapmayın istemiyoruz transfer falan, gidin işinize bakın, şu elemeleri geçin... |
abi onuda alırız biz sen dert etme:D |
ya alırsa alsında daha ilgilenmiyom bıktım ya |
yaw bunlara okkalı böle küfrettiğinda ağzından dolu dolu çıkacak bir yokmu haberlere bak ya ulan celal!!! |
almayın ya. |
bu trasnfer yaş |
kolpa hber bunlar ya celal le ertugrul saglam arasında gecen konusmayı nasıl bilebiliyorlar hepsi uydurma hikye |
Betis’i bırakmam SİYAH-BEYAZLI takımın transfer teklifi götürdüğü Real Betis’in kaptanı Juanito, takımından ayrılmak istemediğini açıkladı. 31 yaşındaki İspanyol futbolcu, “Kendimi yenileyip yeni bir sezonda yükselen bir performansla takımıma daha da büyük hizmetler etmek istiyorum. İyi bir sezon geçirmek için de çok çalışıyorum. Betis’ten ayrılmayı düşünmedim. Futbolu da bu kulüpte bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu. Juanito açıklamasında Beşiktaş ile ülkesinden Zaragoza ve Villarreal takımlarından teklifler aldığını da doğrulayarak, “Hepsi beni çok gururlandırdı. Ancak ben burada çok mutluyum. Bu nedenle gelen tekliflere teşekkür ederek onları reddetmek zorunda kaldım” diye görüşlerini dile getirdi. http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c12382.jpg |
Hayırlısı olsun.. |
Stoper arayışında gündeme gelen son isim olan İspanyol savunmacının, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi. 29.07.2007 Devler Ligi faktörü Beşiktaş, Juanito için bastırıyor... Legrottaglie’den teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın vetosu üzerine vazgeçen Siyah-Beyazlılar, rotayı Real Betis’te forma giyen Juanito’ya çevirmişti. Kara Kartal’ın cazip teklifine olumlu yaklaşan tecrübeli savunmacının öneriye ‘evet’ yanıtını verdiği öğrenildi. Kulübüyle 2009 yılına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki defans oyuncusunun, sunulan maddi şartların yanısıra Şampiyonlar Ligi şansı dolayısıyla da kariyerini Siyah-Beyazlı ekipte sürdürmeye sıcak baktığı ifade edildi. B planı Diatta... Ancak kulübü Real Betis’in 16 kez İspanya Milli Takımı formasını giyen başarılı savunmacıyı bırakmaya yanaşmadığı kaydedildi. Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği Juanito’nun işini bir an önce bitirmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, R.Betis’i ikna etmek için çalıştığı belirtildi. Bu arada Siyah-Beyazlılar’ın Juanito’nun olmaması durumunda B planı da hazır... Kara Kartal’ın Fransa’nın Saint Etienne takımında top koşturan Senegalli savunmacı Lamine Diatta ile de prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. |
del bosque ye ödenecek para yuzunden bence kımseyı alamıyolar.bu kadar u zamazdı bu iş çünkü. |
hayırlısı... |
gelsin artık gelsinde bizde kurtulalım basında ama bu trasnfer daha öncede dediğim gibi yaş galiba |
Beşiktaş'ta stoper konusundaki transfer çalışmaları bir türlü istenilen seviyeye getirilemezken, teknik patron Ertuğrul Sağlam'ın istediği Juanito'da menajer komedisinin yaşandığı ortaya çıktı... Ertuğrul Sağlam, yönetimin görüştüğü futbolcuların hiçbirini kabul etmedi, "Ben, menajerim Orhan Cingözoğlu’nun tavsiye ettiği Juanito’yu istiyorum" dedi. Başkan Demirören bunun üzerine Real Betisli futbolcunun transferi için Cingözoğlu’na yetki verdi. Fakat Cingözoğlu, İspanyol kulübünden randevu bile alamadı. BEŞİKTAŞ’ın, yabancı stoper transferini bir türlü bitiremeyişinin sebepleri ortaya çıktı. Avrupa’da, istenen özelliklere sahip pekçok futbolcu bulan siyah beyazlı yöneticilerin önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a, ardından menajer Orhan Cingözoğlu’na takıldığı belirlendi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, transfer çalışmalarını değerlendirmek amacıyla önceki akşam Ertuğrul Sağlam ile bir toplantı yaptı. Toplantıda, futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot ve dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk’in görüşme yaptığı Rivas (Real Betis), Yepes (Paris Saint Germain), Anderson (Benfica), Helguera, Pavon (Real Madrid) ve Legrottaglie’nin (Juventus) isimleri masaya yatırıldı. Hiçbirini istemiyorum Demirören, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, genç teknik adama, "Bu oyuncuların hepsi aradığımız özelliklere uygun. Siz hangisini isterseniz onu alacağız" dedi. Ertuğrul Sağlam, başkan Demirören’i şoke eden bir cevap vererek, "Bunların hiçbirini istemiyorum. Menajerim Orhan Cingözoğlu’nun önerdiği bazı futbolcular var. Onların maç CD’lerini izliyorum. Real Betis’te oynayan Juanito’yu almamızı tavsiye etti. Ben de aynı düşüncedeyim. Çünkü, Orhan Cingözoğlu’na büyük güvenim var" diye konuştu. Yıldırım Demirören önce şaşırsa da Ertuğrul Sağlam’ın isteğini kabul edip, Juanito’nun transferi için Orhan Cingözoğlu’na tam yetki verdi. Yöneticiler tepkili Fakat Real Betis Kulübü’nün, Beşiktaş adına transfer görüşmesi yapmak isteyen Cingözoğlu’na randevu vermemesi işleri yeniden karıştırdı. Olayı duyan siyah beyazlı yöneticiler, menajer Cingözoğlu’na tepki göstererek, şunları söyledi: "Juanito’yu getireceğim diyerek hem Ertuğrul Sağlam’ı yanılttı hem de bizi. Halbuki, yönetici arkadaşlarımız Celal Kolot ve Mario Berk, Avrupa’nın birçok üst düzey oyuncusuyla el sıkışmıştı. Ertuğrul Sağlam bunlardan birine ’evet’ deseydi, böyle sorunlar yaşanmayacaktı. Bir menajerin sözüne güvenilmesi bizi zor duruma soktu." Stoper olmazsa forvet Juanito transferinden böylelikle vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, gözünü Arjantin, İsveç, Norveç ve Danimarka liglerine çevirdi. Siyah beyazlılar bu liglerden uygun koşullarda stoper bulamadıkları taktirde forvet arayışına başlayacaklar. Bu arada Juanito transferinde yaşanan fiyaskoya rağmen, Ertuğrul Sağlam’ın menajer Orhan Cingözoğlu ile çalışmaya devam etmek istediği belirtildi. |
heryer bir haber yapıyor cıvıgı cıktı artık bu işin ya |
Valla öle yaa kalemi olan yazıyor.Biri birine tutsa gam yemicem ama o da yok.Biri gelmek istiyor diyo diğeri kulüpte kalmak istiyor diyor.Şu transfer dönemi bitsede kurtulsak şunlardan. |
bunlark kolpa haber yaws |
Juanito 'Tamam' dedi Beşiktaş, Juanito için bastırıyor... Stoper arayışında gündeme gelen son isim olan İspanyol savunmacının, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı öğrenildi. #haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url(http://image.haber7.com/ads/nealsak/market-bg.jpg) no-repeat; cursor: pointer;} Orhan YILDIRIM'ın haberi Legrottaglie’den teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın vetosu üzerine vazgeçen Siyah-Beyazlılar, rotayı Real Betis’te forma giyen Juanito’ya çevirmişti. Kara Kartal’ın cazip teklifine olumlu yaklaşan tecrübeli savunmacının öneriye ‘evet’ yanıtını verdiği öğrenildi. Kulübüyle 2009 yılına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki defans oyuncusunun, sunulan maddi şartların yanısıra Şampiyonlar Ligi şansı dolayısıyla da kariyerini Siyah-Beyazlı ekipte sürdürmeye sıcak baktığı ifade edildi. B planı Diatta... Ancak kulübü Real Betis’in 16 kez İspanya Milli Takımı formasını giyen başarılı savunmacıyı bırakmaya yanaşmadığı kaydedildi. Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği Juanito’nun işini bir an önce bitirmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, R.Betis’i ikna etmek için çalıştığı belirtildi. Bu arada Siyah-Beyazlılar’ın Juanito’nun olmaması durumunda B planı da hazır... Kara Kartal’ın Fransa’nın Saint Etienne takımında top koşturan Senegalli savunmacı Lamine Diatta ile de prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. |
Siyah-Beyazlılar, defans için gündeme gelen 8. isim olan Juanito’nun transferinden de Real Betis’in aşırı istekleri üzerine vazgeçti. 30.07.2007 Juanito ile anlaşılmıştı Kara Kartal’ın bir türlü bitmek bilmeyen yabancı stoper arayışı ilginç bir hal almaya başladı. Ligin başlamasına artık sayılı günler kalmasına karşın transferin hala sonladırılamaması Siyah-Beyazlı camiada da yönetime olan tepkinin artmasına neden oluyor. Gündeme gelen en son isim Juanito’nun transferinden de kulübü Real Betis’in aşırı istekleri yüzünden vazgeçildiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, İspanya Milli Takımı’nın formasını da giyen Real Betis’li oyuncuyla anlaşmıştı. Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın Juanito’ya karşılık Ricardinho ve 1.5 milyon Euro istemesi üzerine Kartal geri adım attı. Yasin için bastırıyorlar Bu isteği abartılı bulan Beşiktaş yönetimi, Juanito defterini de şimdilik kapattı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine stoper transferini belli bir süre askıya alan Siyah-Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını bekleyeceği ve bu konuda fazla acele etmeme kararı alacağı ifade edildi. Bu arada Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Rizesporlu Yasin Çakmak ısrarı devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’ın Rize’deki başarılı performansından sonra A Milli Takım’a kadar yükselen genç savunmacıya karşılık, Karadeniz ekibine Mehmet Sedef ve Gökhan Güleç’i kiralık olarak önerdiği bildirildi. Orhan YILDIRIM |
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...AN-B-Y2800.jpg gündeme gelen 8. isim olan Juanito’nun transferinden de Real Betis’in aşırı istekleri üzerine vazgeçti. 30.07.2007 Juanito ile anlaşılmıştı Kara Kartal’ın bir türlü bitmek bilmeyen yabancı stoper arayışı ilginç bir hal almaya başladı. Ligin başlamasına artık sayılı günler kalmasına karşın transferin hala sonladırılamaması Siyah-Beyazlı camiada da yönetime olan tepkinin artmasına neden oluyor. Gündeme gelen en son isim Juanito’nun transferinden de kulübü Real Betis’in aşırı istekleri yüzünden vazgeçildiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, İspanya Milli Takımı’nın formasını da giyen Real Betis’li oyuncuyla anlaşmıştı. Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın Juanito’ya karşılık Ricardinho ve 1.5 milyon Euro istemesi üzerine Kartal geri adım attı. Orhan Yıldırım |
Juanito İşide Yatar.. |
yattı bile |
bu 8. fason transfer oldu |
ne güzel... |
almıyor |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |