![]() |
bizim türk sporcuları ancak para alcakları zaman profesyonel olurlar başka zaman bişey olmaz. Profesyonel mukaleveye imza atıyorlar ancak bir okusunlar bakim tam olarak ne yazıyor |
herkes de doğuştan kartal doğuştan BEŞİKTAŞ lı anlamadım gitti nasıl işse bu !!!! |
ya bizim paftaki rıza bundan iyi negerekvar bunlara alıyoz sonra olmadı sengit diyoz bu yönetim benim kadar bile anlamıyo bu işten |
Abi Yonetim Yine Basladi Haybiye Transfere Of Ya Inanmiorm |
Alıntı:
|
Bu saatten sora Fahriyle ilgili kötü söz söylemek yok..Su an Beşiktaşın futbolcusu oldugu için performansını arttırmak için bir takım calısmalara girmemiz lazım...Beşiktasa gelmesini tartısmak için oldukca gec oldugu ortada... |
doğru söylüyosun da inşallah rızaları mehmet sedefleri harcamazlar asıl ruh sahibi onlar çünkü beşiktaşta doğdular yetiştiler fahri kardeşimiz gibi başka yerin terbiyesini değil beşiktaşın terbiyesini aldılar lafta değil özünde beşiktaşlılar |
bence faydalı bi oyuncu ama fazla forma şansı bulacağına ben inanmıyorum yani koray gibi bizde tutunur ama fazla forma bulamaz diyorum... |
Türkiye`de Saat: 14:29 . |