![]() |
Alıntı:
|
bazı arkadaşların bu adamı izlemediği belli.ofansif yönü güçlü demişler ama ben buna katılmıyorum.topu oyuna o kadarda iyi soktuğu söylenemez.youtube den bi maçını izleyip bu kanaata varmak normaldir. demek hoca sağ bekte serdara güvenmiyo yada hocanın haberi olmadan yönetim kendi insiyatifini kullanıp bu adamı almışlar.ne diyelim hayırlı olsun.ama kombine ve forma satışından patlama beklemesinler.ben bu sene forma alıp arkasına kolot yazdırcam:idea: |
internette kronik sakat olduğu o nedenle sözleşmesinin feshedildiği hakkında birşeyler var. Yönetim böyle bir hata yapmaz değil mi ? Doğru mu yoksa? |
sonunda aldik, hadi hayirli ugurlu olsun |
pasedana gorusmelere basladilar |
ulan bu adam nasıl topçu youtube de bile yok.:D |
:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Toramanı sağa çekip serdar ve korayı değişmeli ortada oynatabilir. tabı buna hoca karar verıcek,bakalım hayırlısı olsun. |
işallah böle bi salaklık yapmamışlardır. eğer bi menajerin sözüne güvenip bi adam alıyolarsa yazıklar olsun. 34 ünde turşusunu kurar avrupaya satarız ancak. adamın sağ bek olduğu söleniyor, sakat olduğu söleniyor fln filan...ertuğrul hoca veto etmediyse vebali onun olur sonunda..işallah biyerimizde patlamaz dier transferler gibi.... |
haber doğru borsaya bile bildirildi hayırlı olsun |
allah allah nerden çıktı bu yaw:D |
çok bomba içimizde patlamasın ama bu boma:D |
|
Valla bu saatten sonra bundan iyi adam bulamayiz zaten iyi olmus. Kariyeri de fena degil. Lyonda 32 mac oynamis ki duzgun adam olmasa lyon hayatta almazdi. Ayrica 2002 dunya kupasinda bizim mac da dahil tum maclarda forma giymis. Yasi biraz sorun ama transferi agustosa birakirsan buna da sukredeceksin derim ben. |
sayan varmı kaç oldu |
Gökhan Zan ın alternatifi olarak aldığımız bu adam Gökhandan iyimi ki? ben sanmıyorum hiç! |
borsaya bildirilen transferler hiç sekmedi bitmiştir bu iş hayırlı olsun... |
simdi sira forvette hadi yonetim bize ole bir golcu alki milleti kiskandir |
|
inşallah yararlı olurrrrrrrrr |
çok lazımdı... |
fifada iyiye benziyo işime yarar :D |
ya harbi bu yönetim beni öldürcek kanser etcek verem edecek ya adam gibi tecrübeli düzgün birini alsalardı nerden buldular hey ALLAH'ım ya sabır ver ne sç işledikte bize bu beceriksiz yönetimi verdin |
abi sakin ol yhaa .. :D |
ne sakini ya valla verem etcekler bu yönetim oldugu sürece ne ürün ne bilet alasım geliyor içimden bu kadarmı vasıfsız beceriksiz kabiliyetsiz ve dengesi olurlar ya |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayırlısı olsun |
borsaya bildirildi hayırlısı olsun |
ertugrul hoca boole bi acıklama yaptıysa gercekten yazıkkk..... |
ertuğrul bu açıklamayı gerçekten yapmış olamaz heralde |
almışız heralde adamı ajansspor genelde biten haberleri verir ne diyelim izleyip görecez yaşı biraz geç ama tipine bakılırsa bi 5 sene oynar bu adam :D :D |
Ertuğrul Hoca Kayseriye adam alır gibi alıyor. Bütün sıkıntı bu zaten. Evet bu adam fena olmayabilir ama Beşiktaş için hafif kalır. Biz Hyppialardan, Collocinilerden bahsederken nerelere kaldık. Bu adam kötümü derseniz değil ama o zaman Zagoyu Ronaldoyu niye yolladın diye sorarlar adama... |
elimizde patlıycak bi bomba...Rakiplere bi zararı dokunmayacak gibi gelio bana yaa hayırlısı yine deee...... |
32 yaşındaki bir adama 1.5milyon euro verilir mi yaaa ne yedüü belirsiz biri, yazık etmeyin şu takıma bi forvet alın carew tarzında, yaşlılarla uğraşana kadar haksız mıyım arkadaşlar?.. |
allah belalarını versin |
Alıntı:
|
Bombayı patlattık sonunda ! "gökteki yıldız değil" demişlerdi. sadece gülüyorum artık... umarım başarılı olur. beşiktaşımıza hayırlı olsun.... |
hayırlısı... (mute kusura bakma lafını kullanıyorum) |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |