![]() |
FENER MAÇINA GELECEK VAR MI ?? arkadaşLar 5 agustostaKİ MAÇA GELİCEKLER BENİMLE İRTİBAT kurabilir mi maça HEP BERABER GİDELİM köln'De westhagen'de BuLuşaLım stadyuma Çok yakIn maça geLicekLer Lütfen söyLesin buLuşaLım Maça EL ELE GİRELİM |
ben gidecem ama billeti mecbur orda alacam cunki kendim hollandada kaliyorum.....biz zaten 4 veya 5 kisi gidecez |
ben de keliyorum biletlerim dün keldi 6 kisi ordayis kartalim icin feda olsun 400 km be |
abi bulaşabilirmiyiz peki orda? Maçtan 2 saat önce orda türk donercisi var zaten bi tek o Var hemen stadın sol tarafında Orda birkaç kişi VarIz Beraber gidelim diyorum diger GELECEKLERDE OLUCAK ZATEN |
Alıntı:
|
ezikler 3 katınız sayıda olacaklar. size çok iş düşüyor iyi bağırın kolay gelsin |
Alıntı:
Bu arada 3 katımız olmucakLar eşit sayIda taraftar Alınıcak |
bence olur ama tam olarak neresi oldunu bilmiyorum hayatimda ilk defa köln de olacam da |
Alıntı:
|
3de 1 olsa ne yasar bis besiktasliyis ezik deyil hem bisim sesimis daha kür cikar |
Yafff Besiktasforum.net ile ilgili bi pankart açında tvden görelim. yalnız ilgi çekici olsun forum anasayfasına felan koyarlar belki. hani wallpaper lik bi çalışma;) |
Tamam ben yarın bastırırım ARKADAŞLAR STADYUMun yanında buluşuyoruz kimse sorsanız gösterir STADYUmun hemen sol tarafInda BU DÖNerci Yeri çok büyük hemen görürsünüz |
ne yazdıracaksın. istersen arkadaşlara soralım bi fikir atsınlar. |
Biz hollanda'dan hollandali kartallar olarak otubusle geliyoruz kolne...Hersey kartalim icin |
beyler orasi kadiköy olsan ne yasar be 3000 bjkli yeter onlardan ses cikmas |
BEN FİKİRLERE AÇIGIM YARIN YAPICAM BAYRAGI VE YAZIYI SİZİ BEKLİYORUM HOLLAND'daki seninle gorusuruz zaten orda :D |
arkadaslaar ben hollandadan gelecem maca ama bir sorum olacak biletleri onceden mi almaliyim yoksa orda alabilirmiyim |
Alıntı:
gs - bjk macinda frankfurttada alabiliyordun |
size guvenıyoruz takımımızı en ıyı sekilde destekleyecegınızden hıç suphem yok |
Alıntı:
HAYDİ BİSMİLLAH YENELİM ŞU EZİKLERİ |
yol paramı yollayın gelim:D Başarılar kardeşim size orda sıkı bağırın şu ezikleri sahada futbolcular tribünde siz ezin... |
Alıntı:
|
bende geliyorum arkadaslar ole ole besiktas ole |
yok mu bAŞKA geLen :D |
gazetelerde fener 3 e katladı diyorlarya ben haber aldım o trübüne bütün türkleri alıyorlarmış beşiktaş trübününe sadece beşiktaşlıları alıyorlar ondan öle yansıyor. |
ya saten n5 tribününe bilat almak icin 1 h telefonla urasdim bize istediymis yerden yermiyolar |
Ben aldim bilet Dün geldi.. N5 Block.. 8 Kisi gidiyiyoruz Arabayla herkes Fener tarafina ben yalniz besiktas tarafina :D Orda görüsürüz ;) |
Türkiye`de Saat: 14:56 . |