![]() |
Sağlam:Son transfer Diatta, Forvet Almayacağız büyük ihtimalle.. Elimizdeki kadronun Beşiktaş'ın bütün hedeflerinde istediği sonuçlara katkı sağlayacak düzeyde olduğuna inanıyorum. Bugün yarın bitmesi gereken bir transferimiz var. 1 hakkımız kalıyor. 1 ay içinde bunu kullanıp kullanmayacağımızı zaman içinde belirleyeceğiz. Beklediğimiz ofansif zenginliği oluşturamazsak, ön tarafa bir futbolcu alabiliriz ama kısa vadede böyle bir düşüncemiz yok' |
Diatta adale yorgunu çıktı Tam dokuz savunma oyuncusu peşinde koşan ancak Teknik Direktörünün bir türlü onay vermemesi nedeniyle anlaşma ortamı bulamayan Beşiktaş'da Ertuğrul Sağlam'ın istediği defans oyuncusu Diatta bugün Paris'te sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş kulüp doktoru Şenol Akman'ın da bizzat nezaret ettiği kontrollerde Diatta'nın menisküs, çapraz bağlardaki problem gibi bir futbolcunun oynamasına engel olan sakatlıklara rastlanmadığı çekilen MR'da ortaya çıktı. Ancak siyahı oyuncunun yılların verdiği yıpranma ile bazı adalelerinde bir takım önemli olmayan yıpranmalar tespit edildi. Bunun üzerine Akman raporu İstanbul'a faksladı ve buradan gelecek yanıt beklenmeye başlandı. Diatta'nın önemli bir sakatlık pürüzünün çıkmaması halinde muhtemelen Perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. KILINÇ: "ÇOK FAYDALI OLUR" Öte yandan Diatta'nın Türkiye'deki yetkili menaceri Abdullah Kılınç yapılan kontroller hakkında şu bilgiyi verdi: "Futbol oynamasına mani olmayan bir takım küçük yıpranmalar var. Bunları kulüp doktoru da gördü. Zaten bu tip bulgular her futbolcu da görülebilir. Diatta, Fransa Liglerinde müthiş bir kariyere sahip bir oyuncudur. Ölü toplardaki hava üstünlüğü, saha içi centilmenliği, sürati, yardımlaşması ve takım içindeki çabuk uyumu ile Beşiktaş'ta kısa sürede kendini kabul ettirecektir. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın tercihi doğrultusunda Beşiktaş savunmaya aradığı adamı bulmuştur diyebilirim". Diatta'nın golcü kimliğini de vurgulayan Kılınç, "Saint Etienne'de bu yıl bir gol attı. Ancak teknik direktörü onu fazla ofansa yollamadı. Kesiciliği ve futbol kimliği ile Beşiktaş savunmasına büyük fayda sağlayacak bir futbolcu transfer etmiştir" dedi. 31.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
kaynak??? |
Bugün kü basın toplantısı.. |
İyi bakalım sen öyle düşünüyorsan,boboylan nobreye güveniyorsan sorun yok ozaman.Ama 8 ağustosta yeni listeler verilecek 3.öneleme için.Rakibe göre forvet alıp almamakta fayda var bence.Zaten gruplara kalmakta yeter busene için.Gruba görede çıkarız belki.İnş. sakatlık yaşamayız hücum hattında. |
Bence forvet şart, Nobre ile olmuyor. Ama Delgado'yu Forvet olarak kullanabilr bir de verim alırsan başka.. Böylece Rico Paşayı da ortasahada kazanmış oluruz. |
yedek olabilecek bi isim lazımdı en azından |
tamamen ortamı soğutmak adına yapılmış bi açıklamadır Sağlam hocam tilkiliğini gösteriyor burda ortada isimler dolanırken ne taraftar ne futbolcular konsantre olamayacaklardır şampiyonlar ligine girelim bakın kesin transfer olacak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yoksa ben yanlış maçımı izledim acaba:hmmmm2: |
Pişman olunmasın sonra. Bu işi son ana bırakmak pahalıya patlayabilir. |
Alıntı:
|
Bu transfer politikasın ve icraatlardan sonra şampiyonluktan ümitsizim. |
yahu ben mi yanlış görüyorum? Bu takımda kim nasıl gol atacak? Bizim yerli yabancı bi golcüye ihtiyacımız varrrrrrrrrrrr |
yeter artik ja kolotla bu is olmaz ja adam nebicim oycuncular getiriyo bjk´ta ben yilzi vallan da istemiyom ama iyi birisni getirceksen getirsin o neymis diatta git portekiz yada brezilya genc stoper aramaya ve forvete iyi yetenekli bir forvet lazim bjk yoksa sampionlar liginde nobre ve boboyla olmaz |
hayırlısıyla su sampiyonlar ligine bi kalsaydık |
yönetim baskısı ertuğrulda bitti yönetim için her dediklerini yapıyor |
lazım forvete 1 adam |
forvet almazsak bu sezonda işimi zor |
Alıntı:
|
alınmış mı şimdi bu.sıkıldım vallahi artık ahberlerden. |
gs ye bakıorum hakan sukur, umit karan, necati(bunu istemediler) bunlar varken konusulan isimler crespo, babtista, saha, kuranyi(alırlar alamazlar ayrı konu eziklere bakıorum deivid, kezman, semih, colinkazım, gerci forvet diil ama alex gibi cok skor ureten bir isim daha var ve hal boyleyken konusulan isimler ronaldo, adrianho, zigic bi de bize bakıorum bobo, nobre(sakat ne zaman tam kapasite ile oynayacagı belli diil gokhan(ne yaptıgı belli diil) burak ve ibrahim akını saymıorum cunku onlar tam forvet diiler bizde potansiyel olarak dierlerine gore daha zayıf bir forvet hattu varken forvet istemioruz adamlar forvet alıolar bu iste bi yanlıs var ertugrul saglam bunu goremiosa ve hala memnunum diosa soleyecek bi si yok ama unutmamalıki lucescu zamanında ve riza calımbay zamanında transfer yapma imkanımız varken yapmadık neler oldu herkes gordu umarım ertugrul hocada bu duruma dusmez |
[quote=espacio;388894]gs ye bakıorum hakan sukur, umit karan, necati(bunu istemediler) bunlar varken konusulan isimler crespo, babtista, saha, kuranyi(alırlar alamazlar ayrı konu eziklere bakıorum deivid, kezman, semih, colinkazım, gerci forvet diil ama alex gibi cok skor ureten bir isim daha var ve hal boyleyken konusulan isimler ronaldo, adrianho, zigic bi de bize bakıorum bobo, nobre(sakat ne zaman tam kapasite ile oynayacagı belli diil gokhan(ne yaptıgı belli diil) burak ve ibrahim akını saymıorum cunku onlar tam forvet diiler bizde potansiyel olarak dierlerine gore daha zayıf bir forvet hattu varken forvet istemioruz adamlar forvet alıolar bu iste bi yanlıs var ertugrul saglam bunu goremiosa ve hala memnunum diosa soleyecek bi si yok ama unutmamalıki lucescu zamanında ve riza calımbay zamanında transfer yapma imkanımız varken yapmadık neler oldu herkes gordu umarım ertugrul hocada bu duruma dusmez[/quot Çok haklısın ama gs ve fbninde bizim nekadar forvete ihtiyacımız varsa onlarında okadar var.Gs da 35lik hakan şükür daha neyapabilirki sonuçta.Bi ümit karan var adamlarda.Fb de ise bir kezman var adam gibi.Deivid,cazım falan onların güleçten bir farkı yok.Bizdede bobo var.Hatta onun yanında nobre var.Forvet alınmamalı demiyorum kesinlikle alınsın diyenlerdenim bende ama rakiplerimizden daha iyiyiz bence. |
Bide gs o haliyle crespoları babtistaları rüyasında görürdü ama işte adamların sponsorları var çok iyi.Enaz 7 milyon euroyu sponsorlar veriyor gsa.Yoksa onlarında alacağı adam geçen seneki gibi inamoto olurdu. |
forvet alınaca oda nereden çıktı şimdi forvet alınmayacaksa şigden çekilsinler otamatik olarak 3, olalım boşuna yorulmayalım ıq. |
alınır bı forvet |
FORVET LAZIIIIIIIIIIM, ya illaki elenmemiz mi lazim bunu anlamalari icin ya.... |
bugün bu maçta bi daha görüldü ki bi forvet mecbur alınacak. Ertuğrul hoca da Lucescu gibi forvet istemem takım içinden çıkarırım golcüyü diyip aynı hataya düşmesin. Sonra pişman olmasın.. |
bence şiddetle lazım golcü |
bence Ertugrul Hocamız takım içindeki motivasyonu bozmamak için bu konuda bir acıklama yada yorum yapmaktan kacınıyor ki iyide ediyor transfer söylentileri ile oyuncuların kafalarının karısmasına önemli maclar arifesinde engel olmus oluyor Almıs olmak için oyuncu alma anlayısı sonunda Beşiktaşımızda deişmeye Başladı nihayet Forvet alınacaksa eminimki takımımız için en iyi oyuncuyu hocamız sececektir ama bu konularda konusulurken alt yapıdan gelen degrelerimizden Batuhan unutulmamalı ve Hocamıza güvenilmelidir.... |
ya hem forvet almayacaz diyolat hemde bobyu satmaya kalkıyolar valla ne yapmaya çalışıyolar ben anlayamadım |
Ertuğrul sahaya çıkıp golleri atıcakmış sanırım... Eywallah hoca, büyük hocasın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabi yetenekli stoperde de iyiydi, yalnız topu karşılamaları çok komikti bazen eski maçlara rast geliyorum hala acayip gülüyorum. Forvet nasıl stoper olmuş ya :D:D |
Alıntı:
|
Insallah alinir.. alincaksa Humberto Suazo.. |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |