![]() |
Bana Göre Psv deki GOMES İdeal Bir Kaleci Bana Göre Psv deki GOMES İdeal Bir Kaleci onun gibi bir kaleci bulursa bizim külüp bayram yapmamız lazım bence derhal Gomesi Almamız lazım avrupa tecrübesi liberto cup tecrübesi milli takım tecrübesi VS. bence yeterli sebepler yönetim uyuma kaleye sahip çık GOMES'i Al çabuk plz. |
yanılmıyorsam yaslı bı kaleci |
cok kötü bi kaleci bence... psvnin ş.liginden elenmesinin başlıca sebeblerinden hem hatırlayın bu psv fenrden üç gol yedi kalede kim vardı gomes... fenrden üç gol yemişse hemde cok kolay goller bu kalecciden hayır cıkmaz benden sölemesi...ben oyumu bizi yakara kullandım.... |
iyi olur bence ama alabilirlermi o sorun işte:D |
Yok be adam gibi bi kaleci alsınlar gomesle falan olmaz bu iş |
uefa guruplarında oynadığımız şu rus takımının kalecisi hem genç hemde çok iyi bence biyolunu bulup alsınlar zenitin kalecisini bizim maçta çok iyi oynamıştı bizi eleyen adamdı ki bence birmaçlık tesadüfü bi oyun değildi kendini belli ediyordu bence |
Valla ben sahsen Beşiktaş ta görmek istemem.Ne yaptıgı belli olmayan bir kaleci harbiden de yakabilir bizi.Alınacaksa adam akıllı biri alınmalı.. |
Kac macini seyrettiniz Gomes'in diye sorarim size? Bu adam resmen bir kahraman, genc yasina ve tecrubesizligine ragmen ilk sezonunda PSV'yi sampiyonluga, kupaya ve CL'de yari finale tek basina tasidi Mark van Bommel'le beraber. Bu adam muazzam bir kaleci, Corinthians bir ay evvel 10 milyon dolar teklif etti, ama PSV kabul etmedi ve Gomes kontratini yeniledi. Besiktas'la isi olmaz Gomes'in. |
Ben Eindhoven'da oldugumdan takip ediyorum.. Gomes'in Eindhoven'dan ayrilmasi sozkonusu olamaz.. |
ben eindhovendan burdayim, gomes harika bir kaleci |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |