![]() |
Lamine Diatta Lamine Diatta Kimdir? 1.84 boyunda, 76 kilo olan 32 yaşındaki Diatta, kariyerinin tamamını Fransa'da geçirdi. 1998/99'da Toulouse formasını giyen tecrübeli futbolcu, burada 25 maça çıktı ve aynı sezon Marsilya'ya transfer oldu. Ardından 5 sezon geçirdiği Rennes'e transfer olan Diatta, 1999/00 ve 2003/04 sezonlarında Rennes'de 129 maça çıktı ve 9 gol kaydetti. Rennes'in ardından 2004/05'te Lyon'a transfer olan Senegalli futbolcu, Fransa devinde 32 maça çıktı. Diatta, bu takımla iki lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra 2006/07'de Saint-Étienne transfer oldu. Bu takımda 25 maçta görev alan ve bir de gol kaydeden Diatta, 2000 yılından beri de Senegal Milli Takımı'nda forma giyiyor. |
hayırlısı ..inş. yararlı olur |
hayırlısı, umarım bundan birkaç ay sonra bu konuya tekrar uğradığımda olumlu şeyler yazarım... |
bugün 12de geliyodu ne oldu? |
inşallahh yararlı olurr...bakalım hayırlısı...:D |
|
|
bi taş attılar kuyuya bakalm düzgün bişi çıkar inş dışarı... |
adamın yüzü görünmüyor leyn...:D |
bide siyah forma giyerse :D |
diattayı bjk forması açmış umarım takıma faydalı olur |
Sakatlık durumuyla ilgili bazı spekülasyonlar olmuştu. Eğer böyle bir sıkıntısı yoksa takıma çok faydalı olacak bir oyuncu. Adı çok duyulmamış gibi olsada oldukça kariyerli bir adam. Ayrıca takımda kullanımı çok yönlü bir oyuncu. Çıtkırıldım Gökhan Zan (Hemşehrim ama söylemeden edemeyeceğim) her sakatlandığında yerine kim oynayacak düşünmeyeceğiz. Hoş gerçi İbrahim Kaşta fena oynamıyor ama bu durumda diatta oynar. Yada Serdar Kurtuluşu ön liberoya çekilip bu adam sağ bekte oynatılabilir. Serdarda maşallah nerede oynasa oraya yakışıyor. Hayırlısı olsun. |
Alıntı:
|
DiaTTa...?? diatta umarım bjk için iyi bi transfer olur. yine beşiktaş dan bi transfer yine reklam sıfır! ricandinho da da aynısı oldu diatta da da. yapıyosun bi transfer taraftarına duyur nasıl bi oyuncu olduğunu, weya en azından güvenlik sorumlusunu deilde karşılamaya en azından ali gültiken i yolla. umarım beşiktaş için hayırlı olur... |
saat 14 te imza atıcakmış galiba |
tanıyan varmı bu adamı yaa. hiç kimse bilmiyomu. |
inşallah bi sürpriz yapıpta herkezi utandırır.(temenni) |
kapi gibi adam masallah |
Bu adam ne zaman oynayacak? |
bi ara oynar umarım... |
Alıntı:
|
inş hiç ummuyorum ama |
tecrübeli bi futbolcu. bizim defansa da tecrübe lazımdı zaten. formayı kaparsa bi daha bırakmaz. inşallah başarılı olur.. |
ya ertugrul hoca bizle alymi geciyo niye oynatmiyo kapi gibi diatta yi sokmus ibrahim üzülmez gibi keriz leri defansa |
inş yararlı olur.. |
sahada da görmek isteriz sizi diatta , bakalım nasılmışsn :) |
hayırılsı |
ewet beyler kara boğamız ilk maçına çıktı ben walla iyi gördüm..iş yapacak gibi görünüyor.higuen e göre bence iyi bakalım ne olacak |
Bence Çok İyiydi Maçta Tecrübesiyle Defansı Toplar Toramanla İyi Bi 2li Olur Gökhan Zan'a Ha Sakat Ha sakatlandı Diyeceğimize Diatta Oynasın. |
Alıntı:
|
yararlı olacak |
çok faydalı bi transfer olduğunu gösterdi |
3 maçta bir sakatlanan Gökhan'ın yerini doldurabilecek kapasitede. Marsilya maçında beğendim. |
Marsilya macında ben Diatta yı begendim acıkcasıı...İlk defa izledim bu oyuncuyu ve bana onsezileri kuvvetli bi oyuncu gibi geldii..Şimdi uyum sureci onun onundeki en buyuk sorun..Bunu atlatırsa umarım daha iyi olucakk.. |
Türkiye`de Saat: 00:19 . |