![]() |
yabancı forvet almak varken niye işin kolayına kaçıyorlar necatiye vereceğimiz bonservis ücretiyle niye bi yabancı almıyoruzki.. ayrıca ibrahim akını göndereceksek yine göndeririz ama takas olarak değil onun bonservisinden para kazanırız |
sacmalamayin ya aca baska takimlarin cürük lerini alioruz farkinda deyilmisiniz Nobre,Yozgatli;Rüstü simdi de necati allahim ne sacma i.akin da is yok diye öküz dür adami hic oynatmassan tabi öyle olur |
Yok artık yaa..Ümit Karan olabilir..Necati'den hayır gelmez |
1 KERE yabancı alsak yedek oturucak veya 1 yabancı yedek beklıyıcek. Necatının kışılığnı sevmem ama forvetler arasnda çekışme olsun daha ıyı oynasınlar yane kendılerını zorlamaları için yerlı olarak necatıden ıyısını alamayız.BATUHABN CAn erdem var ama bunların ne tecrubelerı var avrupa için ne de son vuruşları var.Ü.karanı bende ısterdım ama onu başkana önermışler başkan aramız açılmasın dıe ıstememış.Madem aramız ıyı gs ile, alıosak bıse güzellık yapsınlar. birs artıkçı olduk ama naapalım buda yönetımın acızlığı. |
Alıntı:
|
ya bıktık artık milletin çöpünü toplamaktan. dogru degılmı arkadaşlar ben böyle dusunuyorum |
Alıntı:
|
necatiye HAYIR!!!!!!!!!!! |
s.engin düşünsede ertuğrul hoca böyle bir hata yapmaz eminim ;) |
ASLA BU ADAM GELİRSE BJKYİ BIRAKMASAM en adi şrfsizim gelemez bu adam adam bile degil zaten |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |