![]() |
Kartala yıldız yağmuru Kartal'a yıldız yağmuru Tigana’nın, 'Kleberson hariç tüm yabancıları gönderebilirsiniz' raporunun ardından, Beşiktaş’ın gündeminden Avrupalı süperstarlar inmiyor. Menacerlerin son olarak Siyah-Beyazlı ekibe önerdiği iki isim; Adrian Mutu ile Hatem Trabelsi... Juventus’ta çoğunlukla yedek bekleyen Rumen yıldız, ayrılmaya sıcak bakıyor. Ajax’ın sağ kanadında görev yapan Tunus Milli Takımı futbolcusu Trabelsi’nin ise Hollanda Kulübü ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. İki oyuncu hakkındaki son kararı; yönetimin Kluivert, Hasselbaink ve Wiltord gibi yıldız önerisine ‘hayır’ diyen Fransız hoca verecek. 12.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
Mutu 5 yıl sergen'in yerini doldurur sonra türk oldu mu? sorun yok 30 - 31 de türk olabilir bide şu runje yerine frey gelsin güzel olcak |
ciisse gelırse nauma yı unutturur |
Nouma yi kimse unutturamaz dostum ;) Mutu gelirse iyi ola bilir |
Evet Mutu Takima faydali olabilir.:) Ama Noumayi unutmak mi? Asla.... |
mutu kokainman... gelecekse ahlaklısı ve düzgünü gelsin.... futbolculuğunu tartışmam bile.... |
mutu iyide ben Hatem Trabelsi ismini yeni duydum vallaha.kimmiş bu adam?merak ettim bilen varmı? |
Trabelsi ajax ın ayakta durmasını sağlayan en önemli adamlardan biri sağ kanatta oynuyor fakat zaman zaman ileri çıkışları,sürati ve bilek hareketleri ile dikkat çekiyor |
gelseler keşke..ama hiçbiri gerçekleşmeyecek göreceksiniz |
Mutu nah gelir, ayrica Trabelsi haberi balon, sozlesmesi bir ay sonra bitiyor ve bir suru Avrupa kulubu devrede bile... |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |