![]() |
HOLOSKO BİLE YATTI (AMA İİİİİİ OLDUU) Beşiktaş Holosko'dan vazgeçti Vestel Manisaspor'un Filip Holosko'nun bonservisi için 4 milyon dolar istemesi Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edilmedi ve Beşiktaş, Vestel Manisaspor'un Slovak santraforu Holosko' transferinden vazgeçti. Santrfor arayışlarını devam ettiren siyah-beyazlı takımda Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu "Paramız var Avrupa da iyi bir santrofor bulursak 5-6 milyon dolar vermekten kaçınmayız. Ancak Holosoko'ya da 4 milyon dolar vermeyi düşünmüyoruz". dedi. Siyah-beyazlı takımda transferle ilgili bu gelişmeler yaşanırken Burak ve Nobre'den sonra Mehmet Yozgatlı'dan sahalardan 1 ay uzak kalacak olması Ertuğrul Sağlam'ı sıkıntıya soktu. Sağlam'ın kulüp doktorlarına "Bu futbolculara ihtiyacım var en kısa zamanda onları sahada görmek istiyorum "diye talimat verdiği belirtildi. Beşiktaş'da gözler yarın akşam oynanacak Sheriff maçına kilitlenirken, tur atlanması halinde futbolculara prim verilmeyeceği, ancak şampiyonlar ligine kalındığı takdirde siyah-beyazlı futbolculara 20'şer bin dolar prim verilmesi kararlaştırıldı. Bu arada Beşiktaş yönetimiFenerbahçe maçında kırmızı kart gören İbrahim Üzülmez'e de ceza vermeyi düşünmediği belirtildi. Öte yandan siyah-beyazlı kafile bugün Almanya'dan Moldova'ya geçecek ve akşam kısa bir antrenman yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. LİGTVVV |
yalan haberdi demek yeni yalan haber geliyor akşama çıkar kokusu:D |
akşama kalmaz 1 saat sonra bak sen isimlere |
Alıntı:
haklısın |
bakalım kimi alıyormuşuz akşam :D |
akşam mourinho'nun takımda düşünmediği schevcenko'yu alıcakmışız :D kolot ve berk görüşmeye gitmişler. 30 milyon $! anlaşmışız |
indirim bekliyoruz 30 fazla 29 a yaparlar bizimkiler:D |
yaa ne 4 milyon avro su biz carew i 3.5 milyon avro ya aldık ta habunlar ne dii yaaa:D |
şok gelişme! schevcenko transferi yattı. geçen sene neredeyse gol atamayan scheva'nın alınmasına ertuğrul sağlam onay vermedi! kartal samuel eto' ile görüşmelere baladı! |
:D:D:D:D |
yokk abii 29 etmez o adam 28.5 yapsınlar şunuu alalımm:D:D:D ama Beşiktaş a yakışmaz die almazlar belkii :D |
tabii canım sarışın bu çocuk olmaz:D:D |
hadii yaa yattı demek ben de bundan korkiodum ertuğrul hoca istemez die...yok yaa etoo gelmesin HEPİMİZ ETOO dillmiyiz ki zaten o gelmesin :D:D:D:D:D |
:D:D bak oda doğru kimi alsak ronaldinhoya teklif etsek takatsa burak ve bakiyi versek alırlar mı acaba:D yoksa fazla mı verdik:D |
holosko kimdir yaa medaynın yazacak haberi mi kalmadı yine |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D |
ooo bunlar olayı büyütmüş, daha holosko'yla ilgilendikleri haberini duymadan vazgeçtiğimizi duyuyorum:Dtıp bayağı ilerlemiş:D... |
hayırlısı :D |
iyiiyi |
arkadaşlar bnm duyduğumu sölüorum manisaspor beşiktaştan 4milyon uero+gökhan güleç+4 futbolcu 2sene manisasporda oynamak zoruyla.Bnm duyduğum kadarıyla böle kaynakta sağlam yane manisaspor yönetiminden |
Alıntı:
arkadasim ya biri seninle ya sen bizimle cok fena halde dalga gecmis... ya da bu manisa holosko'yu rooney sandi... |
walla kardeşim öle yönetimden bi tanıdık var ondan duydum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:59 . |