![]() |
arkadaşlar şu dsmartta protesto yazısı yazalım(edabiyatı iyi bir arkadaş yazarsa)eziklerin maçını sırf trt veriyor diye star danda yayınlıyor.ama bizim maçı dsmarttan şifreli veriyor.bence doğan holding 'in bütün kanallarını bütün beşiktaş'lılar olarak seyretmiyelim. |
FC Zürih İstanbul'a geldi Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsviçre'nin FC Zürih takımı, İstanbul'a iddialı geldi. Özel bir uçakla öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na gelen İsviçre ekibi, daha sonra konaklayacağı Hilton Oteli'ne hareket etti. FC Zürih Kulübü Başkanı Ancillo Canepa, havalimanında yaptığı açıklamada, İstanbul'a turu geçmek için geldiklerini belirterek, “İlk maç 1-1 bitti. Turu geçmek için burada mutlaka gol atmamız gerekiyor. Ben tur şansımız olduğuna inanıyorum. Burada kazanarak, Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz” diye konuştu. Maçın yapılacağı BJK İnönü Stadı'nın atmosferinin kendilerini etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine Canepa, “Her futbolcu böyle bir atmosferde oynamak ister. Bunun bizi etkileyeceğini sanmıyorum” dedi. FC Zürih, bu akşam, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. |
bir milli dava zürich maçı beşiktaş-fczürıch maçı başlama saatıı 20.15 te sadece besıktas acısından degıl mıllı bır davadır rovans maçımız ülke puanı sıralamasında turkıye nın arkasından isviçre ve belçika gelıyor bu acıdan bizim kesinlikle zürich i elememız lazım eger olası bır kazada bır sonrakı sezon sampiyonlar lıgınde ulkemızı tek takım ıkı on eleme oynayarak gecırecek buserefte besıktasımıza nasıpmıs zürich i inönünün çimlerine gömüp guruplara kalma basrısını gosterecegımızden emınım ve tabıkı dunya kupası elemelerınde isviçre macında yapılan çirkinliklerede cevap vermek sadece besiktasa nail olmus olacak |
o zaman tv izlemicen meday dogan ın yarın atv de satılcak yine dogan alıcak ben zaten tv izlemem sadece maclara bakarım o kadar size de tavsiyem satılık mason medya patronu aydın dogan |
allahım inşallah alırız maçı. |
alıcaz bu macı..;) |
Alıntı:
|
Zürihi DEL-gado.. |
Of inanmıyorum eziklerin maçı açık bitimki dsmartmı yani. |
çok sıkıcı bir maç olacak ama tur için sabretmeliyiz, kısır geçen bir maç olacağını düşünüyorum 1-0'ı bulup bu skoru son dakikalarda koruma çabasıyla bayağı zor anlar geçirebiliriz ama sonunda buna değecek gibime geliyor |
Türkiye`de Saat: 03:20 . |