![]() |
avanajı koruyamadık.hala cok acemiyiz.zürihe bile böyle basit hatalar yapıyorsak gruplara kalmamız durumunda ne yapacaz bilemiyorum.inönüde turu geçerek kasamıza yeterince gelir koymamız güzel olur.ama gruplarda başarı gelirmi diye sorarsanız ona inanmayı bırakın şakası bile olmaz. |
tuh boyle sansın ıcıne bee neyse mabete gomerız onları cımlere |
ya deli oldum hep aynı son dk larda yiyoz böyle 8 dk maç uzar mı yaaaaaaaaa |
hay ben böle hakeminnnn(!)..... ama olsun bunun inönüsü war!! |
bu kadar uzatma mı olur ya bi 45 dakika oynatsaydı artık |
Alıntı:
|
son dk larda tamam oyuncualr yoruldu ama çok salak hatalat yaptık çok top kaybettik ama olsun ders olsun bize inönüde geçerizz |
olmadı olmadı şanşızdık ne yapalım iNönüde biz bunlara warya .... |
Abi ne olmadı? Ne şanssızlığı? resmen maçı aldık havasından bu kadar basit bi gol yedik yazık ya yazık belki de bu salak gol yüzünden turu kaybedecez allah korusun.. |
Adamlar Kanat Olarak Sol Kanadı Hic Kullanmadılar 3-4 Defa Geldiler Serdar Kurtuluş Sağ Bekte Kusursuz Oynuyor.. Ama İbrahim Üzülmezin Kanadına Bakın Kanat Atakları Hep İbo'nun Korudugu Bölgeden Bu Kadar Kolay Çalım Yenmez Ya Son Gol'de de Sadece İbrahim'in Hatası Var.. Adam Sol Bek Solda Bomboş Kaldı Herif ya Emekli Olsun Artık Bu Yıl'da Son üzülmezin Devri Bitti.. Cisse & Delgado Muthiş Maç Çıkardılar.. İnönü'de Çift Forvetle Zurihi Çok Kolay Geçecegiz.. |
zurich beraberligi yorumlarınız Son dakikalarda yedigimiz golün üzüntüsü içerisindeyiz :( Herşeye ragmen turu qeçicegimize inanıyoruz..:party: yorumlarınızı bekliyoruz. |
zürih topiği var ki? |
ya bence çok garip ama ben bobo nun beşiktaşı avrupa da kadıracağına hiç inanmıyorum çok sakin oynuyor kesinlikle bir forvet lazım turu istanbul da rahat geçeriz ama yırtıcı bir forvet şart!!! |
ßoßorhun Tur dediqin qißi ßizim..ßoßo'ya eşlik edicek ßir Forvet Şart.. |
olmadı be walla yıkıldım son dkda gelecek gol muydu o be.... ama ümitliyim onları geçicez |
yıkıldık resmen ya !!! ama olsun biz bunLarı inönüde de avLıcaz emin olun ve rahat oLun ama o faul yapılmıcaktı cok gereksizdi yaaa |
maçı farklı alabilirdik ama oynanan futbol tatmin edici değildi.eğer böyle oynarsak şampiyonlar liginde işimiz zor.yorgunluk demeyin çünkü avrupada takımlar herzaman aynı tempoyla oynuyo.alışmamız lazım artık bunlara.bahane olamaz. |
Valla üzüntülü olan arkadaşlar düşününkü 1-0 mağlubuz vede son dakika golü ile 1-1 bitiriyoruz.Deplasmanda cezbedici bir skor.Ama herkes 1-0 ken maç bitti diye düşündüğü için üzüntü yaşıyor.Bence biz fb dende daha avantajlıyız bu konuda... |
son dakika golundede bir hayır vardır.. ama turu atlayacaz bundan eminim! |
Mustafa denizli çok güzel bir yazı yazmış bence vede doğru tespitlerde bulunmuş.Son dakikada yenilen golün bizim için bir şans olduğunu yazmış.Gerçektende ilginç ama doğruda olabilir açıkçası.İnönüde tamamen kazanmak için oynayacağız artık.0-0'a yatılmaz çünkü hiçbirzaman.Rahat rahat yeneriz bunları kartal yuvasında. |
Alıntı:
|
inşallah alcaz maçı gruplara kalcaz |
adamlar sion u deplasmanda 5-0 la yerle bir ettiler inşallah tüm güçlerini harcamışlardır gerçi rakibimiz olamaz ama yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var.. |
arkadaslar ben su an ızmırdezim ve mac günü ıistanbula geçeceğim orada arkadaşı aradım bana bilet ayarlayacak inşallah ilk defa inönüde oğlumla maça geleceğim ama arkadaş bileti nerden alacağını bilmiyor acaba biletler nezaman cıkacak ve nerlerden alınabilir arkadaşım okmeydanında oturuyor bana yardımcı olursanız bende ona hbaer veririm bilet icin.....yardımlarınız için şimdiden teşekürler |
Alıntı:
maç icin biletler biletixin tüm gişelerinden satışa cıkıcak ama Yanılmıosam pazartesi veya salı olmasa çarşamba maç gunu stad gişelerinden alınız ama stad gişelerindede kalırmı kalmaz mı bilemem karaborsaya düşmeden bence hemen p.tesi veya salı biletix gişelerine git biletix gişeleri istanbulun hemen her yerınde var |
Zor maç olacak. |
Biletler Cuma Günü Satışa Çıkacak Biletler Cuma Günü Satışa Çıkacak 22.08.2007 12:32 Futbol Takımımız'ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu rövanşında FC Zürih ile 29 Ağustos'ta oynayacağı karşılaşmanın biletleri Cuma günü Biletix'ten satışa çıkacaktır. Futbol Takımımız, Zürih'teki ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu mücadelenin rövanşı 29 Ağustos'ta saat 20.15'te BJK İnönü Stadı'nda oynanacak. Taraftarlarımız 24 Ağustos Cuma gününden itibaren karşılaşmanın biletlerini Biletix'ten satın alabilirler... Bilet fiyatları şöyle: VIP ÜST B&E 450 YTL VIP ÜST A&F 350 YTL VIP ALT A&F 250 YTL VIP ALT B&E 300 YTL VIP ALT C&D 350 YTL NUMARLI ORTA 200 YTL NUMARALI KENAR 175 YTL KAPALI ÜST 150 YTL KAPALI ALT 100 YTL YENİ AÇIK 45 YTL ESKİ AÇIK 45 YTL RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 45 YTL |
450 bilet mi olur yaaa walla haksızlık hem rakibin cok ucuz biz mi evsahibiyiz onlar mı anlamadım |
alırız allahın izniyle.. |
evet sira geldi simdi sampiyonlar ligine bu maci gecip gruplara kalirsa hem maddi hem manevi yonden iyi olacak Besiktas icin |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bu maç hangi kanalda yayınlanacak?inşallah açık kanalda yayınlanır fenerbahçe'nin maçı açık kanalda yayınlanıyorsa beşiktaş'ımızın maçı da açık kanalda yayınlansın beşiktaş'ımızın fenerden hiçbir eksiği yok |
takımın aklı zurih macında bu macta takımdan iyi performans bekliorumm...İnaıorum kii carsambaya bu takımı eleyip samp ligine kendıne yakışan lige kalıcakk kartalımm.... |
Şölen havasında bir maç olucak inşallah. |
Insallah yeneriz , ve gol yemegiz ... Bobô ins oynar ! |
alıcaz başka yolu yok !!1 |
çok korkuyorum bu maçtan. beklentimiz olan avrupa maçlarından hep boynu bükük ayrıldık.:( |
Alıntı:
Deplasmanda analarını ağlattık şimdi kendi sahamızdada korkuoruz bi b.k anlamadım ... |
Zürih Maçının Hakemi Fröjdfeldt 27.08.2007 11:32 Futbol Takımımız\'ın Çarşamba günü saat 20.15\'te BJK İnönü Stadı\'nda FC Zürih ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını İsveç futbol federasyonundan Peter Fröjdfeldt yönetecek. Fröjdfeldt`in yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Strombergsson. |
korkacak birşey yok.zorda olsa ne şeklide olursa olsun tur bizim .sonunda gülen taraf biz olacağız |
Türkiye`de Saat: 18:50 . |