![]() |
avanajı koruyamadık.hala cok acemiyiz.zürihe bile böyle basit hatalar yapıyorsak gruplara kalmamız durumunda ne yapacaz bilemiyorum.inönüde turu geçerek kasamıza yeterince gelir koymamız güzel olur.ama gruplarda başarı gelirmi diye sorarsanız ona inanmayı bırakın şakası bile olmaz. |
tuh boyle sansın ıcıne bee neyse mabete gomerız onları cımlere |
ya deli oldum hep aynı son dk larda yiyoz böyle 8 dk maç uzar mı yaaaaaaaaa |
hay ben böle hakeminnnn(!)..... ama olsun bunun inönüsü war!! |
bu kadar uzatma mı olur ya bi 45 dakika oynatsaydı artık |
Alıntı:
|
son dk larda tamam oyuncualr yoruldu ama çok salak hatalat yaptık çok top kaybettik ama olsun ders olsun bize inönüde geçerizz |
olmadı olmadı şanşızdık ne yapalım iNönüde biz bunlara warya .... |
Abi ne olmadı? Ne şanssızlığı? resmen maçı aldık havasından bu kadar basit bi gol yedik yazık ya yazık belki de bu salak gol yüzünden turu kaybedecez allah korusun.. |
Adamlar Kanat Olarak Sol Kanadı Hic Kullanmadılar 3-4 Defa Geldiler Serdar Kurtuluş Sağ Bekte Kusursuz Oynuyor.. Ama İbrahim Üzülmezin Kanadına Bakın Kanat Atakları Hep İbo'nun Korudugu Bölgeden Bu Kadar Kolay Çalım Yenmez Ya Son Gol'de de Sadece İbrahim'in Hatası Var.. Adam Sol Bek Solda Bomboş Kaldı Herif ya Emekli Olsun Artık Bu Yıl'da Son üzülmezin Devri Bitti.. Cisse & Delgado Muthiş Maç Çıkardılar.. İnönü'de Çift Forvetle Zurihi Çok Kolay Geçecegiz.. |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |