![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bu maç hangi kanalda yayınlanacak?inşallah açık kanalda yayınlanır fenerbahçe'nin maçı açık kanalda yayınlanıyorsa beşiktaş'ımızın maçı da açık kanalda yayınlansın beşiktaş'ımızın fenerden hiçbir eksiği yok |
takımın aklı zurih macında bu macta takımdan iyi performans bekliorumm...İnaıorum kii carsambaya bu takımı eleyip samp ligine kendıne yakışan lige kalıcakk kartalımm.... |
Şölen havasında bir maç olucak inşallah. |
Insallah yeneriz , ve gol yemegiz ... Bobô ins oynar ! |
alıcaz başka yolu yok !!1 |
çok korkuyorum bu maçtan. beklentimiz olan avrupa maçlarından hep boynu bükük ayrıldık.:( |
Alıntı:
Deplasmanda analarını ağlattık şimdi kendi sahamızdada korkuoruz bi b.k anlamadım ... |
Zürih Maçının Hakemi Fröjdfeldt 27.08.2007 11:32 Futbol Takımımız\'ın Çarşamba günü saat 20.15\'te BJK İnönü Stadı\'nda FC Zürih ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçını İsveç futbol federasyonundan Peter Fröjdfeldt yönetecek. Fröjdfeldt`in yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Strombergsson. |
korkacak birşey yok.zorda olsa ne şeklide olursa olsun tur bizim .sonunda gülen taraf biz olacağız |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |