![]() |
Süper Kupada rakip:gs Türkiye Süper Kupası 30 Temmuz 2006 tarihinde Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanması ön görülüyor. Kupa da Beşiktaş'ımızın rakibi; gs olacak. |
TRANSFERLER ILE NE ALAKA?? olsun farketmez yine eze eze yenecegiz |
Kusura bakmayın, iki pencere de uğraşırken hata oluştu. Üzgünüm :(((( |
Alıntı:
|
guzel mac olur ezıkler seyrettsın |
farketmez onlarıda yeneriz |
MERAK ETTİM BU MAÇTA BİZİM BAŞKAN TAKIMLARI KARIŞTIRMASIN..:D |
şunları yenip sezona kupayla iyi bir başlangıç yaparız... |
İnşallah gücümüzü herkes görür..Şunlara bir çaksak zaten..Aaaahhh Aaaahh..Sezona Kupayla başlayacağız..Hayırlısıyla |
sezona kupayla baslamak kadar guzel bırsey olamaz besıktasımıza buyuk moral olurrr |
beşiktaş bu maçı kesinlikle alacaktır. cincon bu sefer elimziden kurtulamaz. |
alırız süperide alırız bizim adımız hayalbahçemi ama hayal bahçeyle oynasakkesin alırdık çok çömert kendileri :))))))) ahahahaha allah hayelbahçeli yapmasın kimseyi..... |
Insallah Alicaz ! |
bu sene mi başlıyor böyle bir uygulama önceden böyle bi şey olmuodu da |
eed bende ilk defa duyuom... bu sefer yeneris ama !!!! |
ya bu mac bızım zaten cıncon 1 zıplar 2 zıplar 3 de kartalın kucagına konar sız kafanıza takmayın aldık macı:) |
Alıntı:
|
Acaba macin Frankfurtda olucagi kesin mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah gs yide yeneriz |
Ya bu kupaya Feneride bi yere sıkıştırsınlar yazık ya :D :D :D Önce Cimbomu sonra Feneri yenip alalım o kupayı ::) |
maçı biz alalım maç gelirlerini gs bağışlayalım =) |
bu maç bizim inşallah arkadaşlar. merak ettiğim şey ödül olarak ne var? |
yenerizde biraz icimiz sogur insllah |
Arkadaslar sadece sonucta kupa vermeyecekler ayrıca 2 milyon dolara yakın kazanan ödül alacak ayrıca hasılatın%40 ını alcak.. |
Süper Kupa Finali Frankfurt'ta Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda UEFA Kulüp Lisans Kriterleri çerçevesinde 11 kulübe lisans verilmesini kararlaştırdı. 2006-2007 sezonunda lisans almak için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda Ankaraspor A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Denizlispor, Fenerbahçe, Galatasaray A.Ş., Gençlerbirliği, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, MKE Ankaragücü, Samsunspor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri lisans almaya hak kazandı. Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca, Turkcell Süper Ligi'nde 2006-2007 futbol sezonunun 4 Ağustos 2006 Cuma günü başlaması ve 27 Mayıs 2007 Pazar günü sona ermesi karara bağlandı. İlk kez yapılacak Süper Kupa Finali'nin Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında 30 Temmuz 2006 tarihinde Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanması kararlaştırıldı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 2006-2007 futbol sezonunda Lig A kulüplerinin Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu iki futbolcuyla sözleşme imzalamalarına onay da verdi. 16.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
İnşallah dağıtacağız aynı Efes cupasında dağıttığımız gibi |
Türkiye`de Saat: 08:29 . |