![]() |
Doğum Günü Hediyemi.. bu akşam ki maçta KARTALIMDAN GALİBİYET, BOBO' dan GOL olarak istiyorum. Bunlar aldığım engüzel doğum günü hediyem olacak :) |
|
teşekkür ederim :) |
Bugün belki de çok kişi doğumgününü kutlayacak ancak içlerinden en biri seni daha mutlu edecek.Çünkü tamamen sevgiden aşktan felsefemizden oluşmuş bir mesaj..Beşiktaşk.. Akşam senin doğum gününü kutluyacaktır iyi bir şekilde eminim..;) Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara KARTAL... |
Doğum günün kutlu olsun.. Nice bol gollü doğum günlerine:D |
mutlu yıllar,iyi ki doğdun |
nice yıllara.bana kartalımın en son hedıyesı chelsea maçıyla olmuştu:) |
Mutlu yıllar..gollerle süslenir inşallah yeni yaşın :) |
:birthday: inş dedigin gibi olur iyiki dogdun |
|
İyiki Doğdun Handan Abla Nice Yıllara |
mutlu yıllar |
hepinize çok teşekkür ederim. |
handan abla 25 olmuşsun ya :D hayırlı oslun |
|
doğum günün kutlu olsun Handan nice yıllara. Umarım yeni yaşın sana sağlık mutlutuk ve başarı getirir |
doğum günün kutlu olsun dişi kartal nice mutlu yıllara |
mutlu yıllar... |
İyiki bizlerlesin Handan :) |
DOĞUM GÜNÜNNN KUTLU OLSUNNNNN :D:D:D İSTEDİĞİN HEDİYEYİ DE ALDIN ZATENNN :D:D:D SENDEN MUTLUSU YOK...BOBO DAN DA SEVGİLERLEE...DK 25 OLSA TAM OLURDU:D:D:D KEŞKE ONU DA YAZSAYDIN DA O DA OLURDU...:D:D:D Böyle Nice Mutlu DOĞUM GÜNLERİNE... |
Hepimiz 25.Yaşındayız ablamız ÇArşi ile aynı yaşta ;) |
Hediyeni de aldın,nice hediyelere :D:D |
allh sağlıklı uzun ömür versin ;) |
teşekkürler alabileceğim en güzel hediyemi aldım yok benden mutlusu :) hem Bobo' dan hem KARTALIMdan ve evet ÇARŞI ile aynı yaştayım. E Kartalımla aynı yaşta olmam imkansız ama ne güzel ÇARŞI ile aynı yaştayım:) |
| Türkiye`de Saat: 20:58 . |