![]() |
Amigolar Sinan Engin'le bir araya gelıyor Amigolar Sinan Engin'le bir araya geliyor Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktanısa gelmişti. Beşiktaş'ın önge gelen amigoları araya giren hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'le bir araya gelecekler Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle yaşanan sinan Engin krizi tatlıya bağlanıyor. Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktasına gelmesinin ardından bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Çarşı Grubu'nun önde gelen amigoları hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'den özür dileyecek. Amigoların, Sinan Engin'le telefonda konuştukları bazı taraftarların hata yaptığını ve konunun yanlış aksedildiğini vurguladıları belirtildi. Çarşı Grubu'nun önde gelenleri Engin'e destek sözü vererek bundan böyle birlik içinde olacaklarını belirttiler. Sinan Engin ise Çarşı grubunun saygın yeri olduğunu belirterek bundan böyle uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Kimseye kırgın olmadığını belirten Engin, "Çarşı'nın önde gelen kişilerinin bana karşı olmadığını biliyorum. Birkaç kişinin yaptığı hareket tüm Beşiktaş tribününe mal edilemez. Ben Beşiktaş tribünlerinden gelen bir kişiyim. Görevi de Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için kabul ettim. Yapacağım da... Bugünden itibaren kenetlenmeliyiz. Bana yapılan saygısızlığı artık unuttum. Her şey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için " dedi. |
bence böle bişey olmamalı bu resmen tükürdüğünü yalamak olur |
neden tükürdüğünü yalamak olsun ki uzlaşmak olur ne zamandır uzlaşmanın adı tükürdüğünü yalamak oldu ee ozaman her maç aleyhde tezahurat yapsınlar maçı muçu bıraksınlar taraftarlar sinan enginle uğraşsınlar takımda ne hali varsa görsün |
Alıntı:
|
hayırlı olsun bakalım güzel sonuç çıkar inş. birlik beraberlik güzeldir:) |
Ne Demek Böyle Birşey Olmamalı Çarşı Beşiktaş Taraftarının Adı Haline Geldi Sinan Enginin Dediği Gibi 3-5 Kişi İle Sınırlandıramayız.. O Pankartı Açanlar Karşıysa Ben Karşı Değilim Arkadaşım.. Sinan Engin'de Başarılı Bi Menajer Ondan İyisinide Tanımam Türkiyede.. |
doğru olan da buydu |
madem iş uzlaşmaya varcakdı da nie ferdi a biyi kaybettik |
herkes işini yaparsa hiç bir sorun olmaz menejer kendi işini amigo kendi işini sonuçta paranı alıyosun |
santi1903 ilk mesajında küfür etmene gerek yok;)siftahın bayagı kötü olmuş. |
ya anlayamadığım kim bu amigolar, ne işe yarar bunlar, kim bu sinan engin, takımdan fazla bu ne olduğu belirsiz şahsiyetlerin çıkar çatışmaları konuşuluyor, çarşı mı ne ise biraz kendini herşeyin üstünde görme arzularından arınmaya baksınlar, ne bu ya, neleri konuşuyoruz artık, gidersin takımını desteklersin ya da sabrın tükendiyse desteklemezsin, öyle maç öncesi bir bez parçası bulup sosyal mesaj vererek kendilerini her kurumun üstünde görmekle olmuyor bu işler, yaptığınız olumlu şeyleri gözardı etmiyoruz ama herşeyde haklı olamazsınız... bu sözlerim bu yazıyla alakalı değil, geneldir, yazıyı okuma tenezzülünü bile göstermedim, hepsi boş... |
Alıntı:
|
boyle sıkıntılı zamanda bu tip konuların gundeme gelmemesi gerekk...Şu zmanda en mantıklı yol buydu ama bence bunun daha erken yapılması gerekirdii... |
Alıntı:
bu mantalitede ne durumlarda olduğumuz aşikar... yanlış ve köreltici zihniyet, fazla söze gerek yok... boşuna konuştuğumun farkındayım ama rahat duramıyorum... :D |
uzlaşma olmalı birlik ve beraberlik içinde olmalıyız |
BEŞİKTAŞIN GELECEĞİNİ İYİ YÖNDE ETKİLEYECEK OLUMLU NE VARSA HERŞEYE EVET. |
Alıntı:
msn adresim bu buyur istedigin cvpları veriyim alaka_777@hotmail.de Çarşının kim oldugunu sinan enginin kim oldugunu anlatabilirim Aklınızda şüphe kalmasın kiminde KALMışsa buyursun msnme konusalım |
Alıntı:
azınlık derken ? bizden kendini farklı mı görüosun :) hepimizin yolu beşiktaşta birleşio arkadaşım ne sen azınlıksın nede biz fazlalık... |
NEDEMEK TUKURDUGUNU YALAMAK..BU KADAR FANATIK OLMAYIN ARKADASLAR..HERSSEY BESIKTAS ICIN KENDIMIZE GELELIM BOLE YORUMLAR DUSUNCELER YAKISMIYOR BIZE...BU ZOR GUNLERIMIZDE KENETLENMEK ZORUNDAYIZ...SAYGILAR.... |
2 Aylık Habere Kim Msj Yazdı Bea:) |
sinan babadan baskası yalan adam koyu beşiktaslı ... hayırlısı ne ise o olur |
Türkiye`de Saat: 07:05 . |