![]() |
Louis Saha'ya Çıkıyoruz SAHA YA ÇIKIYOR Beşiktaş, Tevez ve Nani transferi yüzünden M.United’te forma şansı az olan Fransız Luis Saha’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c13374.jpg BOBO’nun sürekli sakatlıkları, Nobre’nin de sakatlıktan kaynaklanan inişli çıkışlı bir grafik göstermesi üzerine forvette takviye yapmak isteyen Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandıracak bir ismi gündemine aldı. Manchester United’in Fransız yıldızı Luis Saha’ya teklif götürmeye hazırlanan Kartal yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu futbolcuyu kiralamak için girişim lerini hızlandırdı. Geçen sezonu Premier Lig’de sakatlıklarla boğuşarak geçiren Luis Saha’nın, Arjantinli Tevez ve Portekizli Nani’nin de transferleri ile birlikte Manchester’de kadroya girmesinin zor gözükmesi, Beşiktaş’ın iştahını kabarttı. Fransız futbolcu da, adeta yıldızlar karması haline gelen İngiliz ekibinde külübede oturmaktansa, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek bir takımda forma giymeye daha sıcak bakıyor. Kaynak : Fotospor |
fotospor daha berbat bir yalancı gecen sene barca maddi krizde ronaldinhoyu fenere sattı die haber yapmışlardı adriano ibrahimoviç crespo sol cample falan gelmişti :D:D:D |
hadi bakalım her turdan elimiz boş dönüyoruz ama |
Rooney'nin ayak tarak kemiği kırıldı. Ferguson hayatta salmaz Saha'yı. |
fotospor sa yalan.geçen yıl futbolu bırakan zidane yi gs li yaptılar. |
kolpacıqlar :) |
sie |
Siz çıkadurun bakalım.Alıştık artık.Gelmeyeceğini biliyoruz. |
Ben Yazsam Fotospor'dan Daha Sağlam Kaynak Olur.. |
katılıyorum sana jetli |
ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeee hele sükür iyi adamların ismi geçiyo en azından iyi adamları alıyomuşuz (sallama ama olsun) |
metin ali feyaz tekrar besiktasta he he helal be basin bakalim daha kim gelecek |
satmazlar+türkiye ye gelmez+bizim yönetim getiremez |
vay be. barça 1 forvet daha alsa eto'yu yada messi'yi transfer edeceğimiz yazılacak! |
çıkın bakalım, yalnız aynı gün 3 farklı oyuncu topici az, 3-5 tane daha bulun |
Alıntı:
aynen vallaha :D :D |
TABİ TABİ |
bizim basının hayal dünyası çok geniş:) |
saha da bize gelecek ölemi kesin doğrudur |
Türkiye`de Saat: 07:13 . |