![]() |
sergen in isyanı... 'Sattı' diyen satılmıştır! Beşiktaş'tan gönderilen Sergen, G.Saray maçını sattığına ilişkin iddialara ağır yanıt verdi: "Bunu söyleyenler satılmıştır. Kendilerine baksınlar." *** Bana "sattı" diyen satılıktır! Beşiktaş'tan istemeden ayrıldığını söyleyen Sergen, "Beni karalayanlar, kendilerine bakmalı" dedi. Nankör bunlar Sergen Yalçın, hakkında yapılan "Maçı sattı" iddialarına ağır yanıt verdi. Usta solak, "Maçı sattı diyeni bırakın, bunu iddia eden satılmıştır. Önce kendilerine bakacaklar. Bu ülkede insanları karalayarak bir yere varılmaz. Beşiktaş'a onurumuzla hizmet ettik. Asıl nankörlük insanlarda" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddedi. % 40'LA OYNUYOR BU arada Sergen'i yeni sezonda istemediğini belirten Tigana'nın yönetime yıldız futbolcu için, "İdmanların bile % 40'ına katıldı. İstediğim gibi çalışmadığı için takıma da iyi örnek olmadı. Bu yüzden ona ihtiyacım yok. Seneye kadroda düşünmüyorum" raporunu verdiği öğrenildi. fotomac |
YILDIRIM DEMİRÖREN DENEN SÖZDE BAŞKANIN SAYESİNDE BU MAÇIN HER DAKİKASI ŞÜPHE ALTINDA OYNANMIŞTIR.BÜTÜN TOPÇULAR ZAN ALTINDA AMA BAŞKANA TEK KELİME YOK... (BU KLUBÜN SENİN GİBİ BİR BAŞKANI OLDUĞU İÇİN BEŞİKTAŞ'LIYIM DEMEYE UTANIYORUM) |
başkan şerefsizlik yaptı..herkes bi anda suçlu buldu kendini..cordoba ya yazık oldu..şimdi sergen...yazık yazık...başkan ben senn a.q |
allahın tupcusu işte böle bı sacmalık o9lurmu ya karıstırdı ortalıgı herkesı karaladı konusmuyo konusunca bılıyo ıbre ona donecek |
´Baskanin yaptigi bir hatayi kim bilir daha kac Futbolcu ödeyecek! Acaba Demirören yataga yattigi zaman ici rahat mi? Bunu cok merak ediyorum! |
Ya Sergene harbiden satılık diyen kendi satılıktır...Takvim,Fotomac ve Vatan gazetesini kınıyorum... |
yönetim istifa ! |
Alıntı:
|
:mad: simdi sira yönetimde onlar da bavulunu toplasinlar defolup gitsinler:mad: |
beyler bu yönetim we teknik adamı seneye bizi güldürecek beyler bence haddini aşan cümleler sarfedilmiş bu forumda lütfen başkanında bizim kadar beşiktaşlı olduğunu unutmayın we böyle yazın HERKES BİRGÜN BEŞİKTAŞLI OLACAKKK:) |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |