![]() |
suan takımın basında hangı baskanı gormek ısterdınız ben olsam SULEYMAN SEBA DIYORUM BEYLER:) |
İhsan Kalkavan |
tabiki serdar başkan |
Bu takıma Nevzat Demir yakışır bence |
İhsan Kalkavan |
abı aslında ıhsan kalkavan tam bı bjklı gorunumu cızıyo ama genc baskan herzaman dınamıkk baskandır dıyorum veee serdar bılgılı.ya yonetım abı bu ne yapsa yamuk oluyo kımse beyenmıyo aslında beyenılcek pek tarafalrıda yok ama ya bılmııorum ıste.:D |
Benim gönlümün başkanı Sayın Hüsnü Gürelidir. |
nevzat demir |
http://www.besiktasforum.net/forum/s...ead.php?t=3447 konunun forumu beyler |
pardon anketı |
DEMİRÖREN gitsin de adı geçenlerden hangisi olursda olsun farketmez.. |
serdar bilgili veya ihsan abiyi görmek isterim .. |
abı serdar bılgılıyı nıe kotu bı sekılde gonderdık sızce adam gelırmı bız hep boole yapıyoruz |
ihsan kalkavan |
ihsan kalkavan forever |
Alıntı:
Hem hesap kitap uzmanı.Klübü bataktan o çıkarır.aynı zamanda otoriter. Oturaklı laflarıda söylemesinide biliyor.Azizeyi ve adnan Polatı susturacak laflarıda ancak o söyleyebilir. Fakat başkan adayı olacağınıda hiç sanmıyorum. |
hasan arat |
Alıntı:
|
beyler kendınıze ıyı bakın 4 ay sonra gorusuruz |
hüsnü güreliyi tek geçerim harika bir adam.ama başkanlık birazda cep istiyo artık.nevzat demir bir numara.ihsan kalkavandan başkan olmaz ondan futbol şube sorumlusu harika olur |
İhsan Kalkavan olsa süper olur ama kendisi açıkça başkanlığı düşünmediğini dile getiriyor hep. Hüsnü Güreli maddi durumu nasıl? yani zenginmi? paralı başkan daha faydalı görüşündeyim. |
SERDAR BİLGİLi...olsun hem yası hem tecrubesııyle eskısınden daha ıyı bır ıstıkrar cızıcektır.ben serdar bilgili den yanayım.. |
Alıntı:
|
Bence Nevzat Demir Den Baska Kimse Olamaz. |
Alıntı:
|
Seçin beni başkan kimi isterseniz getireyim |
arkadaşlar bence nevzat demir ve ihsan kalkavan bu göreve yakışırlar ve ayrıca layıkıyla bu görevi yaparlar diyorum |
btün camianın önde gelen isimlerinde yaşı en büyük olan ve yönetim kurulu camianın önde gelenlerinden oluşması ! |
SERDAR BİLGİLİ |
Bence Serdar Bİlgİlİ Bİr Daha Bu Kulpten İÇerİ Gİrmez ÇÜnkÜ Çok Onurlu Bİr İnsan Bunuda Zaten AÇikÇa Dİle Getİrdİ |
fikret orman da iyi |
hüsnü güreli hesaptan kitaptan anlıyo takımı toparlar maddi yönden |
newzat demir bence |
Nevzat Demir bence.Zamanında Çok haketmişti Ama Olmadı.sanki Bilerek yapmadılar.beşiktasımıza yakısır nevzat baskan |
demirörenden bi kurtulalım önce sonra şöyle beşiktaşlı duruşunu bilen aptalca acıklamalar yapmayan sadece ve sadece beşiktaşla ilgilenen bir Beşiktaşlı olsun yeter |
Bence Süleyman Sebayı aratmıcak tek kişi Nevzat Demirdir.Adam başkanlığı kaybetti gitti tesis yaptı var mı daha ötesi var mı daha BEŞİKTAŞLILIK |
ya bence başa ben gecmeliyim :D |
BEŞİKTAŞ duruşuna Nevzat Demir yakışır derim ben. |
husnu ozeygin |
önce bi demirören gitsin de zaten ondan sonra gelen daha kötü olamaz |
| Türkiye`de Saat: 04:31 . |