![]() |
Beşiktaş'a süper golcü Siyah-Beyazlılar, Fransa Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosuna seçildiği için gelmesi zora giren Wiltord’un yerine diğer adaylara yöneldi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş yabancı transferinde rota değiştirdi... Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan bunun için de kaliteli bir forvet almak isteyen Siyah-Beyazlılar, Lyon'lu Wiltord ile görüşüyordu. Yıldız oyuncunun Dünya Kupası'na katılacak Fransa Milli Takımı'na seçilmesi Beşiktaş'ın işini zora soktu. Beşiktaş, bu hafta içinde İstanbul'a çağırdığı Wiltord'un menajeriyle masaya oturup, 3.5 milyon euroluk bonservis ücretini düşürüp, anlaşmayı hedefliyordu. Ancak yıldız oyuncunun milli takıma seçildiği için fiyatının artmasından endişe eden yöneticiler alternatif isimleri gündeme aldı. Wiltord'un menajeri ile hafta sonuna kadar şartları görüşecek Siyah-Beyazlı idareciler anlaşma sağlayamazsa Tigana'nın önerdiği isimler arasında yer alan Auxerre'in 27 yaşındaki forveti Pegguy Luyindula'ya teklif götürecekler. Luyindula'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Luyndula ve Wiltord'un alternatifi ise Portsmouth'da forma giyen Kongolu Lomana Lua Lua... Siyah-Beyazlılar'ın, 26 yaşındaki golcünün menajeri ile görüşmelere başladığı kaydedildi. Bu arada kaleci transferi için de yerli ve yabancı adaylarla görüşmeler devam ediyor kaynak:karakartal |
biri de cisse bitti diye kolpa haber yapsa da sevinsek bikaç günlüğüne |
Alıntı:
http://www.imagestr.com/imagestr/516...6024540229.JPG http://www.imagestr.com/imagestr/516...6777528255.JPG Dalgamı geçiyorlar bizle biri 34 maçta 10 gol ,diğeri 24 maçta 7 gol atmayı başarmış |
gelen herkes zaten süper olarak geliyor. sonra bilyioruz olanlari. |
bu topcu gelsin luyindula yanii inanın tribunleri sallar size sunuda soliim cisse luyindula ilerde orta sahadada delgado ve kle yanyana oynasın varya kimse tutamaz bizi |
cisse diyorum başka bir şey demiyorum |
cisseden baska kimse düşünemiyorummmmmmm |
yugoslav oyuncu aydemir akbaş ı yönetime tavsiye edicem bakalım yiceklermi. ya zaten genç 4 tane forvetimiz var yanlarına tecrübeli isim lazım yönetim. Gerçek yıldız istiyoruz. |
Cisse den başkası yalan. adamların bize alacakları forvetlere bakın yaa. hepsi birbirinden yıldız. |
cisse yi uğraşsınlar...zaten stad dolacak,forma satışı patlıycak..parasını çıkarcaklar..trübünler çoşacak... yönetim uyuma,cisse yi al !!!! |
Sıra golcüye geldi Yönetim, golcü için de biri Türkiye diğeri İngiltere’den olmak üzere çok flaş iki isimle temasa geçti... Siyah-Beyazlılar’ın ilk bombası; Marcio Nobre... Kara Kartallar, Fenerbahçe’deki performansıyla büyük beğeni toplayan Sambacı için Cruzeiro’ya 2 milyon dolar bonservis bedeli teklif etti. Brezilya Kulübü maddi anlamda bu rakama çok sıcak bakıyor, ancak bu konuda Marcio Nobre’nin düşünceleri de büyük önem taşıyor. Kartal’da ikinci isim ise Liverpool’un yıldızı Cisse. Fransa Milli Takımı’nda oynayan yıldız futbolcu için yönetim girişimlerini sürdürüyor. kaynak:fanatik |
gelmesin bu adamlar yaaaa |
nobre gelirse büyük olay olur tüm beşikyaşlılar ayaklanır heralde bjk de darbe falan olur yani |
cisse,cisse,cisse..... |
cısse ya cısse cısse |
Bunların süper kavramı ile benimki biraz değişik,eğer süper diye nitelendirdikleri futbolcu bunlar ise,ben o zaman ULTRA-HİPER-MEGA-MANYAK oyuncu istiyorum. |
cisseyi aysak bi baska kimseye gerek yok....:> |
ya CISSE Yı alsınlar yadaaaa CISSE yı |
ayagı kırılmıs hatta 6 ay futbol oynamıcak denilen futbolcuyu alın diye yazıp 1 ay oncesinin konusunu neden gundeme getiriosunuz anlamıorm valla |
ya bobo kalmıyor mu eğer o kalırsa forvet almazlar daha |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |