![]() |
J.Kleberson 18 bavulla ülkesine gitti... Kleberson'un 18 bavulla ülkesine gitmesi kuşku yarattı. Beşiktaşın Brezilyalı yıldızı J.Kleberson dün sabaha karşın 18 bavulla ülkesine gitmesi kafalarda soru işareti bıraktı.Sambacı oyuncunun Bjk'de mutsuz olduğu söyleniyor Karar Tigana'nın Bjkden sızan bilgilere göre,Klebersıb mutsuz olduğu için takım arayışlarına girdiği öğrenildi.Kleberson için kararı Tigana verecek. Not:Govou istendiğine göre gidebilir. |
Gİdemez , Gİtmeyecek... |
Oha 18 bavul |
Valla İlginç |
ucak zor kalkmistir :) |
benim beklediğim bi olaydı. |
yalan yalan yalan bjk ı karıştırmak için böle saçma sapan haberler yapılıo kleberson iyi oyuncu fenerliler gitmesini istio 3-4 kere daha aynı tarzda haber çıktı medyada kleberson tam tersi çok mutluyum ben burdayım dio |
torer resimi yollayabilir misin gkirmaci@yahoo |
torer lutfen cisse resmini yollayabilr misin adres uste |
sözleşmesi devam ediyor. BJK tarafından da gideceğine dair bir şey yok. katılıyorum sana pascal89. 18 bavul febelilerin aklını karıştırır. ama çocuğu ve karısı olan bir adamın bu kadar bavulu olması normaldir. |
Alıntı:
kaynak neresı toger |
ya ben bugün bu haberleri yalamladığını okumuştum... |
yanlış hatırlamıyosam bu sabah fotospordu bide birazdan cisseyi yollayacağım |
haber bulamamıstır ezıklerın medyasıyalann haber KUPAYI ALDIKTAN SONRA sevıncını gorecektınız klebersonun bızden daha cok sevınmıstır .mutsuzmus.lan ezıklerın medyası bırakın besıktasımızın yakasını kupayı aldık yok hakemle yemek yemıs yonetıler de bımem ne. besıktasımızın basarısını cekemeyen medya sımdı gundemı besıktasımızın en ıyı yabancısına yonelmıstır ALLAH BELANIZI VERSIN EZIKLERIN MEDYASI |
Yok ya gitmez Kleberson. Inanmam, hem 18 bavul olsa ne olur, demek ki adam Ülkesine bi seyler götürüyor. |
yolladım cisseyi |
giderse yazik olur, seneye cok yararli olurdu. |
yok ya gittiği gibi döner |
kleberson karakterli futbolcu böyle yeşler yapmaz arkadaşlar merak etmeyin |
Ya normal ya ben burdan ist a giderken 3 bavulla gidiom adam tatile gidio ewine 18 bavul az bile bunun yanında bişi aramayın... |
ya adam ülkesine gidiyo, hem giderken BJK store den alisveris yapmis iste ordaki cocuklara forma, t-shirt falan almis :D |
o bavullar ezıklerın medyasına girsinn:D :D |
Yav böyle saçmalıkları duymak bile insanın canını sıkıyor.Ama gitse bile ne olcak ki.Zaten takım değişti yine değişiyor.Ne olcak ki.Yani bir de Kleberson için mi içelim. |
Geçen tv de Beşiktaşta mutluyum burda kalmak istiyorum demişti yine Beşiktaşı karıştırmak istiyolar |
ben gördüm cordaba giderken oda ordaydı ama gitmez kleberson kalırr |
hiç bi yere gidemez ya ne gitmesi,bu yabancılar böyle işte giyimlerine pek bi düşkünler,biz 1 hafta boyunca aynı kotu giymeye alışmışız tabii:)o yüzden 18 bawuldur,bide hepsi ufaktır allah bilir:)bunlar bizi karıştırmak için sölenen laflar,kanmayalım hemen öyle... |
yalan dolan haberler bunlar bjk yi karıştırmak isteyenlerin haberleri inanmayın |
|
gitmez yws kleber o benim bildiğim kadarıyla gerçekten Beşiktaş'lıydı... |
ya kardesım bızım almancılarda tr ye gelırken bvullarlar gelıyolar es dosta hedaYE KLE DE OLE YAPMIS ISTE ALALA SEREF(SİZ)Lİ MEDYAMIZDA BUNU GUNDEME TASIMIS |
abi almanyadan 18 bavulla gelmeye kalksan bi dünya yük parasi ödersin 30 kilo adam basi hakkin var |
Bir yere gidemez ve gitmeyecektir yalan haberdir kim cikardiyo be boyle olur olmaz seyleri |
e kardesım buda kle borumu almayadan gelen adamla bunun gelırı bırmı:D |
abı hedıye almıstır yaKINLARINA :D |
en az ıkı bavul ibonun imzalı formalarını göturmustur ulkesıne esıne dostuna vermek ıcın:D |
ya yalan yalan ya |
Türkiye`de Saat: 06:21 . |