![]() |
Fenerden Basarılıyız.. "Fener'den başarılıyız" Siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Fikret Ercan, "Fenerbahçe ile aramızda önemli bir fark yok. Alt tarafı onlar ikinci, biz üçüncü olduk. Sezon başındaki şanssızlıkları yaşamasaydık, ligde daha iyi bir konumda olurduk" diye konuştu. Çok değil, iki hafta öncesine kadar "sezonu iki kupayla kapayacağız" iddiasında bulunan F.Bahçe’nin Fortis Türkiye Kupası’ndan sonra lig şampiyonluğunu da kaybetmesi sarı lacivertli camiada yıkıma neden olurken, rakiplerini keyiflendirdi. İzmir’deki finalde F.Bahçe’yi 3-2 yenerek Fortis Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş’ın asbaşkanı Firket Ercan, "Biz Fener’den daha başarılıyız" dedi. Siyah beyazlı takımın bu sezonki hedefine ulaştığını vurgulayan Ercan, şunları söyledi: "Fenerbahçe ile aramızda önemli bir fark yok. Alt tarafı onlar ligi ikinci sırada bitirdi, biz 3. olduk. Üstelik Beşiktaş olarak Fortis Türkiye Kupası’nı müzemize götürdük. F.Bahçe kupa mı kazandı?" Tigana’ya güveniyoruz Sezon başında yaşadıkları teknik adam krizi nedeniyle, ligde geriye düştüklerinin altını çizen Ercan, "Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulumuz Beşiktaş’ın başarısı için çalışıyor. Teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Hocamız Jean Tigana ile önümüzdeki sezondan itibaren büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyoruz" dedi. Genel Sekreter Kenan Öner de, son dönemde ortaya koydukları hedefleri yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Öner, "Ligde şampiyon olamazsak bile kupayı almanın ve ligi 3. bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu nedenle takımı başarısız diye değerlendirmek haksızlık olur" dedi. |
fener kim ki fenerle kıyaslanıoruz allah allah |
bırakın bu ıslerı yaaa sampıyonun 29 paun gerısınde lıgı bıtırmısız bu mu basarı.boyle dusunen yonetımın zıhnıyetını.............. |
Alıntı:
BU HERİFLERLE GELECEK YILDA BAKALIM NASIL ŞAMPİYON OLABİLECEĞİZ. |
istefa Yonetim!! |
Ligi üçüncü bitirmenin keyfinin kendileri yaşasın. Tüm beşiktaşa mal etmesin. |
ezikler kim ya biz BEŞİKTAŞIZ aramızda dağlar fark var |
Kendimizi eziklerle kiyaslicaksak vay halimize! Yönetim bence artik birak bu isi battikca batiyorsun! |
3.lüğü basarı gören yöneticilerin kurdugu takımdan zaten sampiyonluk beklenmez...Tamam 3.lük de ii olabilir ama 30 puan farkla 3.olan takım ne kadar 3. o tartısılır... |
artık türkiyedeki başarılar bizi kesmez madem büyük takımız büyük oynamalıyız |
sanki serefsiz 3 puan farkla 3. olmuş..30 puan var be... ben sizin gibi yönetimn a.q |
YÖNETİM İSTİFA!!!! |
ya adam bari bi takımla karşılaştırır. Ezikbahçeden biz her zaman iyiyiz. Hatta bu sezon bile hiç olmazsa en rezil sezonumuzda bile bi kupamız var |
ezikbahçe lafını bu forumda duymak bile istemiyorum ! |
Denizliden 17 Puan Fazla Aldik Arkadaşlar bu mantıkla bi yere gidemeyiz.Bizim baz alacağımız takımlar sevilla olmalıdır.Adamlar bizim gruptan çıktı kupayı aldı.Biz niye alamayalım ki...Zaten biz feneri kendimize baz alırsak o zaman biz hep başarılıyız.lütfen yanıltıcı beyanatlar yapmasınlar.Artık yeter.bıktık bu yönetimden |
Denizliden 17 Puan Fazla Aldik Arkadaşlar bu mantıkla bi yere gidemeyiz.Bizim baz alacağımız takımlar sevilla olmalıdır.Adamlar bizim gruptan çıktı kupayı aldı.Biz niye alamayalım ki...Zaten biz feneri kendimize baz alırsak o zaman biz hep başarılıyız.lütfen yanıltıcı beyanatlar yapmasınlar.Artık yeter.bıktık bu yönetimden |
ocakta kongrede koltuk ve reklam uğruna kongre üyesi yaptığınız gs ve fenerli kongre üyelerinin oyları bile size yetmeyecek. |
kımse bjk yı bı ezıkle kıyaslamasın ya adamlar hala bı seylerın farkına varamamış.. |
Alıntı:
o kongrede şimdiki yönetimin istediği gibi olacaktır. |
Türkiye`de Saat: 09:37 . |