![]() |
Burak iyi futbolcu arkadaşlar bu transfer gerçekten hayırlı olacaktır Beşiktaşımıza. |
Burakın bir kaç maçını izlemiştim inşallah BEŞİKTAŞımız alır demiştim yönetimimiz iyi bir transfer yapmış eğer doğruysa kesin olarak:) birde ben şu olaya karşıyım hazır konu açılmışken sırf yabancı kontenjanı dolsun diye boş yabancı oyuncu almasınlar en son jun gibi bize klas oyuncular ismini söyledin mi rakibi korkutmaya yetecek oyuncular transfer edilemeli kleberson buna iyi bir örnek. Bence en az 3 yıldız gibi yıldız oyuncu transferi şart bir libero bir santrafor olmalı. Öyle değil mi arkadaşlar sırf transfer olsun diye boş oyuncular alınmamalı yani ben buna çok kızıyorum!!!!!!! |
ya gençleri topluyorlar en azından onların yerine odunları alsalardı ne olurdu.bu yönetim yöneticikten anlıyorsa bende bu ülkenin başbakanıyım |
iyi de Antalya da oynar normal Fakat BJK yi kaldırabilecek mi ? bir de o var .. seneye şampiyonluğa oynayan bir takımda Gökhan - Burak tan mı oluşacak forvet . Tigana şu an bile gençleri oynatmıyor . seneye nasıl oynatacak .... |
ya akıllanmıyolar...yeter artık...ezikleri bize konuşturuolar dandik dandik transferler yaparak...sen bu ülkenin en büyük takımısın...en eski kulubüsün...seni mi kurtarcak burak..o kim ya...adam gibi bi transfer yapmayı öğrenmediler...bilmiolar...anlamıolar...ben inanmıorum bu yönetim adam olmas... |
Alıntı:
|
inşallah ama ben inanıyorum burak iyi bir oyuncu |
Burak Beşiktaş`da Beşiktaş Burak ile anlaştı Antalya'da bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyaspor'un genç yeteneği Burak'ın transferini bitirdi. Tatil için Kıvanç Oktay ile birlikte Antalya'da bulunan Demirören, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel ile masaya oturarak, Tigana'nın ısrarla istediği Burak Yılmaz'ı kadroya kattı. Genç futbolcu ile Haziran ayı içinde sözleşme imzalanacağı bildirildi. Bu arada Burak Yılmaz, Almanya'da hazırlık maçları oynayacak olan A Milli futbol takımının aday kadrosuna çağrıldı 16.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
güzel transfer hayırlı olsun.. |
Antalyasporlu taraftarlar bu adam için çok şımarık diolar taraftar bu adamı hiç sevmiyomuş inş bizim takımı birbirnie katmaz |
Türkiye`de Saat: 22:59 . |