![]() |
Burak Beşiktaş'ta Arkadaşlar milli takım oyuncusu Burak la BJK 2 Yıllık anlaşma imzalamış..... |
Burak Kesin ALındı !!! Beşiktaş, anlaşmaya vardığı Antalyaspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Milli takım kampında bulunan genç oyuncuyla faks yoluyla sözleşme imzalandığı, bu transfer karşılığında Antalyaspor kulübüne 1 trilyon 700 milyar ve genç oyuncu Serdar Özkan’ın verileceği bildirildi. 1 yıl sonunda siyah beyazlı kulüp istediği takdirde Serdar Özkan’ın geri alabilecek. Beşiktaş, 2 yıllığına kadrosuna dahil ettiği Burak Yılmaz ise 300 milyarı peşin, 700 milyarı maç başı olak üzere 1 trilyon ödeyeceği bildirildi. kaynak:maraton |
Hayirli olsun. Süper bi transfer!:) |
Cok Ii Bi Trasnfer |
inş başarılı olur... |
araştırdım adam gerçekten güzel ya helal olsun inş kendini gösterir.. |
Camiamiza Hayirli Uğurlu Olsun. Arkadaşlar Biraz Mantikli Olun Ya Cisse Falan Tamamda Bu çocuklarda Beşiktaşin Geleceğinin Teminati Yani.böyle Düşünmeyin Burak Süper Bi Yetenek Hiç Izledinizmide Konuşuyosunuz Genç Süratli Diri Bi Oyuncu Geleceğe Yönelik Faydali Olucak Adamlara Kapimiz Açik. Not: Tigana Ne Dedi Burak Için Gidersem Onuda Yanimda Götürürümd Edi |
hayırlı olsun.. umarım istanbulun gece hayatında kaybolup gitmez.. |
bende bir transfer haberi vereyim ciddidir bu yildaray yada nuri sahinden birisi bu sene besiktasta |
ii transfer beyler bide deldago gelirse süper olur ******** tümer satıcı p.......ç |
hoşgeldin yeni kartal.işallah çok başarılı olursun... |
saol kardes |
tigana buragı anlattıgına gore tanıyo 2 sene sonra 10 mılyon dolar edermiş diyo hayırlısı burak ta bu yetenek varsa neden besiktastan baska klup devreye gırmıyo anlasılır gibi deil |
Burak Yılmaz Beşiktaş’ta 01.06.2006 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Antalyasporlu genç futbolcu Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Açıklamada Burak’ın bonservisi için Antalyaspor'a para ve Serdar Özkan'ın bonservis hakkının verildiği belirtildi kaynak:resmi site |
tüm yorumları okudum genelde birçok kişi memnun.Burak evet fizik olarak güçlü,agrasif,futbolculuk kimliği gördüğümüz kadar yakışan bir oyuncu izlenimi verdi yani hatice olarak güzel görünüyor fakat beni endişelendiren bir transfer.Çünkü bu oyuncunun hala pozizyonu hangi mevkide oynadığı belli değil.Geçtiğimiz yaz 20 yaş altı Avrupa Şampiyonasına Miilli takım giderken takımın golcusu olarak gitmişti fakat orada başarısız olan Milli takımda ön libero da görev yapmıştı ve açıkcası o şampiyonada beni etkilemedi.(Gökhan Güleç şampiyona sırasında takıma yeni girse de çok olumlu izlenimler vermişti)Yani anlatmak istediğim Burak Hatice olarak iyi bir transfer fakat pozizyon olarak yani netice olarak muamma.Tigana ya bağlı gibi geliyor.Daha yakından tanıyan arkadaslar varsa mevkisi hakkında bilgi almak isterim.Bİr de ALONE WOLF güzel bir yorum yapmış.Kendi öz evlatlarımız bonus olarak şans verilmeden başka takımlara gönderiliyor diye.Katılmamak mümkün değil. |
hAYIRLI OLSUN VALLAHA TIGANA OLMASAYDI BU OYUNCUYU ZOR ALIRLARDI HELAL OLSUN SANA TIGANA |
burak iyi adam cok yetenekli uyum saglarsa cok iyi yerlere gelir |
iii çocukmuş duyduuuma göre milli takımda da baya ii oynadı ne diim hayırlı ossun |
burak süper oyuncu. türk oyuncu bulmak zordur helede böylesini. besiktas formasi yakisirda. gökhan gülecden daha iyi |
sinan gibi veysel gibi olmadığını göster bizlere.. |
Burak'ın nerede oynatılacağını ben de merak ediyorum. Tigana onu fiziğine bakıp Lampard'a benzetti galiba. Çağdaş'ı da Petit'ye benzetmişti hatırlarsanız. Forvette yer yok; ön liberoda Fahri oynar; geriye forvet arkası ve orta sahanın kenarları kalıyor. Neyse, bekleyelim göreceğiz. |
Umarım diğerleri gibi olmaz..Farklı olduğunu kanıtlar inşallah. |
Türkiye'de nadir bulunan oyunculardan biri. Besiktas'a faydali olacaktir. |
kaliteli bir oyuncu ne yapacağını iyi biliyor forvet arkası olarak kullanırsak çok iyi olur.antalyadan olduğum için maçlarını izledim iyi transfer |
burak çok iyi transfer umarım aşı tutar ve iyi de BJKli helal sana burak...başarılarr |
adam en az bizim kadar BJK li daha ne olsun yaa |
doldurun takımı doldurun seneye bosaltmaya oynarsınız aldıgınız hıc bır adamdan kar edemıyoruz |
hoşgeldin burak yılmaz |
Cok genc umarım sımarmaz Gökhanı örnek alması lasım |
Iyi Iyi :cool: :cool: bence iyi bir oyuncu ! genc ve savasan birisi !:cool: :cool: |
arkadaşlar burak ın son durumu hakkında bilgisi olan varmı? serdar özkan gitmem diyo,,adama daha imzalatamadık... |
serdar özkanı ikna etmeye çılışıcaklarmış ama gider yani eşşk gibi gitmezsede artı para ödeyecekler herhalde |
Burak ile 3 yıl!Beşiktaş Antalyaspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Beşiktaş, Antalyaspor'dan transfer ettiği Burak Yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak, BJK Nevzat Demir Tesislerinde düzenlenen törende kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Siyah-beyazlıların yeni transferi, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu ve Yatırımlar Komitesi Başkanı İlhan Durusoy'un da hazır bulunduğu imza töreninin ardından, 7 numaralı formayı elinde tutarak basın mensuplarına poz verdi. Beşiktaş'a transferinden dolayı çok sevinçli olduğunu belirten Burak, törende yaptığı konuşmada, "Çok mutlu ve çok heyecanlıyım. Öncelikle sayın başkanımız Yıldırım Demirören'e, ikinci başkanımız Murat Aksu'ya ve Erdil Arpacı'ya çok teşekkür ediyorum. Çok sabırlı ve arkamda durarak gerçekleştirdiler bu transferi. Her şey güzel başladı. İnşallah böyle devam eder" şeklinde konuştu. İkinci başkan Aksu ise Burak'ın hem ümit hem de (A) milli futbol takımında başarıyla görev yapan bir futbolcu olduğunu kaydederek, "Burak doğuştan Beşiktaşlı. Çünkü babası Beşiktaş'ın eski kalecisi. Burak da doğduğu günden beri Beşiktaşlı olmuş. Tanıyanları anlattı. Beşiktaş maçlarını izlerken heyecanının inanılmaz olduğunu söyledi. Yine bu doğrultuda hocamızın transferini çok istediği, bizim de üzerinde durduğumuz bu oyuncuyu kadromuza kattık. Geleceğin Beşiktaş'ında uzun yıllar kalıcı olan bir oyuncu olacaktır"dedi. kaynak:karakartal.com HAYIRLI OLSUN BURAK A VE BEŞİKTAŞIMIZA.. |
gerçek bi Beşiktaşlı geliooooo........ |
|
Burak Yilmaz Imzaladi..! http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...%C4%B1lmazimza Burak Yılmaz İmzaladı 14.06.2006 14:27 Antalyaspor’dan transfer ettiğimiz Burak Yılmaz, İkinci Başkanımız Murat Aksu ve Yatırımlar Komitesi Başkanımız İlhan Durusoy’un katıldığı imza töreninde, kendisini 3 yıllığına Siyah-Beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki imza töreninden sonra Burak Yılmaz, 7 numaralı forması ile basın mensuplarına poz verdi. İmza törenine katılan İkinci Başkanımız Murat Aksu, Burak Yılmaz’ın Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın istediği bir futbolcu olduğunu belirterek, “Burak, 21 yaşında ve Milli Takımlarımıza da önemli katkı sağlayacak bir oyuncu. Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın isteği ile bu yıl genç ve dinamik bir kadro kuruyoruz. Umarım Burak da bu kadroda kalıcı ve başarılı olur. Burak, hepimizden daha çok Beşiktaşlıdır. Çünkü oyuncumuzun babası Takımımız’ın eski 3. kalecisiydi” diye konuştu. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Burak ise, “Çok heyecanlıyım. Beşiktaş’a transferimde emeği geçen Başkanımız Yıldırım Demirören’e Yönetim Kurulu’na ve Hocamız Jean Tigana’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9192 http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9191 |
hayırlı olsun işaallah beşiktaşımıza faydalı ve yararlı olur |
Hayırlı Olsun.. |
hayırlı olsun inş OKAN KOÇ a benzemez ...... |
NIhayet imzaladi. Cok sevindim, iyi transfer. Herkese hayirli olsun:) |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |