![]() |
Süper Kupa Finali Frankfurt'ta Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda UEFA Kulüp Lisans Kriterleri çerçevesinde 11 kulübe lisans verilmesini kararlaştırdı. 2006-2007 sezonunda lisans almak için yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda Ankaraspor A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Denizlispor, Fenerbahçe, Galatasaray A.Ş., Gençlerbirliği, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, MKE Ankaragücü, Samsunspor ve Trabzonspor A.Ş. kulüpleri lisans almaya hak kazandı. Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca, Turkcell Süper Ligi'nde 2006-2007 futbol sezonunun 4 Ağustos 2006 Cuma günü başlaması ve 27 Mayıs 2007 Pazar günü sona ermesi karara bağlandı. İlk kez yapılacak Süper Kupa Finali'nin Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında 30 Temmuz 2006 tarihinde Almanya'nın Frankfurt kentinde oynanması kararlaştırıldı. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 2006-2007 futbol sezonunda Lig A kulüplerinin Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu iki futbolcuyla sözleşme imzalamalarına onay da verdi. |
Zaten sans ne zaman bana güldü ki? ben kendimi Schalcke stadina hazirladim gidicem diye simdi almanyanin diyer ucuna gitmek zorundayim. Olsun Besiktas icin deyer! |
oh be sonunda kartalimi yine görecem almanyada |
Hadi arkadaslar maca..Bu stadın Beşiktaşlı dolması lazım..Bu macı avrupalı da izlicek ona göre |
herzaman ilkleri yapan kartalımız inşallah bu ilk süper kupa yıda alacak |
herseyın bı ılkı vardır katılıyorum arkadasım.ınsallah super kupayı da kaldırıp bu sezon ki son kupamızı da almanya da kaldırız. |
Süper oldu bu Frankfurt olayi,bana 70 km Bu maca gidecem ve özel bir pankart yaptiracam bekle beni Frankfurt |
Frankfurt bana alti saat, onemli degil... Kartalimi gorecem bana yeter |
Ne kadar cok almanyada yasayan Forum üyeleri varmis. Demekki macda forumu sade ben temsil etmicem:) |
hadi gene iyisiniz gurbetçi arkadaşlar,izmirden sonra sıra almanyaya geldi,yakında biz ist da izleyemicez bu gidişle takımımızı walla:) |
Almanyadaki arkadaşlar adına çok sevindim biz nasıl olsa hep izliyoruz onlarında hakkı var. İnş. galib gelirizde onlarda keyif yaparlar gurbet ellerde. |
Arkadaşlar renkdaşlar.ben Türkiye den foruma katılıyorum.Lütfen Kartalımıza yardımcı olun o maçta |
bence tum gurbetci kartallar oraya akmalı ve fotolarıda foruma koymalı :) |
almanyadaki forum üyeleri iyi organize olup maçı hepberaber izlesinler. maçtan fotolarınızı bekliyoruz. |
ulan çok güzel bea keşke gidebilsem süper olurdu inletin almanyayı o stadı siyah beyaza boyayın |
almanya futbol zıyafetı cekecek desenıze....... |
keşke canlı görebilsem,sefillere nasıl koyduğumuzu..olsun önemli oln beşiktaş...ye-ne-cez !!! |
havada karada yenecegiz insallah bu kez kacamaz cincon elimizden:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:13 . |