![]() |
Beşiktaş Fc Zurich Maçı Hangi Kanalda ARKADAŞLAR MAÇIMIZI DSMART DIŞINDA VERECEK Bİ KANAL VAR MI?(YABANCI KANLADA OLABİLİR)BİLEN VARSA FREKANS VE KEYLERİ YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM..BENDE GOLDMASTER 9400 VAR.İLK DEFA KEY GİRİCEM AYRINTILI ANLATIRSINIZ UMARIM. |
3 kanal veriyo.... * Bjk tv (fu*king d-smart) *SF 2 (hotbird de şifreli) *TSR 2 (hotbird de şifreli) |
Başlıklarda Caps Lock Kullanmıyoruz... |
Ya bu çifte standartın sebebi sanırım klübümüzün d smart la olan anlaşması... Klübe fayda sağlayacaksa, para getirecekse eyvallah başımız üstüne veririz 3 - 5 milyon gider dsmart ta seyrederiz ama antlaşma yapmayı bilmeyen bazı öküzler yüzünden del bosque gibi adamlara bu kadar gereksiz para verirsek bi zde isyan bayrağını çekeriz yetti artık... |
çifte standart yok . beşiktaşın maçının d-smarta fenerin trt ve starda olmasının sebebi d-smart sadece iç saha maçlarını satın almış deplasman maçlarını diğer kanallar isterlerse gidip satın alabiliyorlar |
Alıntı:
Tmm Bizim Maçların Yayın Hakkı D-Smart'ta Ama Zurich'le Anlaşıp Yayınlayabilirdi Bir Kanal..Tek Taraflı Olamaz Bu Yayın Hakları:) Eziklerin Maçı'da Böyle Oldu Aynen Anderlecht ile Anlaştı TRT... |
bu d smart ilerde iş açacak milletin başına. |
Alıntı:
anderlecht sahasında olduğu için bu maç başka kanallarda veriliyor ilk maç fenerin saraçoğlunda olduğu için sadece d-smart verdi |
biri alsın şu maçıda izliyeleim ya |
Walla bnde katılıorumm bu çifte standart...Bizim zurih deplasmanındaki macı da d-smart verdi...Hani nerde deplasman maclarını yayınlamıycaktıı d-smart...?Ben bu d-smarta karsıyımm yaaa... |
çarşı d-smart'a karşııııııııııı. |
Alıntı:
D-Smart Nasıl Ordaki Maçı Gidip Yayınladıysa.. Bu Maçada Zurich İle Anlaşan Bir Yayın Organı Girip Maçı Verebilir Stadına Göre Değişmiyor Haklar Hukuklar.. Zurich'in Yayın Hakkı Yok Diyorsun Resmen Sen Şimdi Maç İnönü'de Nasıl Anlaşsınlar Diyerek... |
Alıntı:
|
Tr'deki Maçlar Diye Ayırt Edilmiyor Öyle Şampiyonlar Liginde Yayın Hakları Kulüplere Ait Hangi Tv İle Anlaşırsa Yayınlayabilir.. İceri Dışarı Maçları Hiç Farketmez Tr'deki Maçları Alamicak Olsa Ne Yayın Hakkı Kalıyorki Zurich'in ? Bizim Anlaşmamız Zurich'i Bağlamaz İşte.. |
İçeri dışarı çok farkeder.Enazından ben öyle biliyorum.Öncedende söylemiştim bunu.Deplesman maçlarını özel kanal alabilir diye.Tabi bunda yönetime iş düşüyordu.Aziz gitti halletti ama bizimkiler başvurmadı bile.Tabii zürichide ikna etmek vardı. |
2. bir star digital vakasi olacak |
Gerçekten can sıkmaya başladı artık D-Smartmıdır nedir. Hadi bunlar önemli maçlar şampiyonlar ligi vize maçlarıda yav dünyanın neresinde görülmüştür hazırlık maçının şifreli kanaldan verildiğini. Gerçekten çan sıkıcı başka bişey değil arkadaşlar. Şimdi akşam yine etrafta d-simarti olan biri varmı diye bakıncaz. |
netten izlemek isteyenler denesin sopcast |
Maç Bu Kanalda frekansı:12399 H 27500 uydu adı:hotbird kanal adı: sf2 kanalının diğer adı sf zweı dir eğer sf2 olarak gözükmüyorsa sf zweı kanalı sf2 kanalıdır onu belırteyım keyler:bu kanallar guncel keylerle izlenebilmektedir(şifreleri 2 haftada bir değişmektedir) kanallarin su anki keyleri burada: Key 0A: F8 D4 43 B6 FB 8E 34 2B*****Şu anki Aktif key.. Key 0B: 6F B3 AD 89 28 F4 9F 7F***** Sonra aktif olacak Key cihazina key girmeyi bilmeyenler icin: cihazının key bölümüne ve sonrada viacses bölümüne giriyorsun burada (SRG Swiss e ait olan satır) Ident: 009400 keyleri girip izliyorsun... Arkadaşlar ben dün akşam şifreleri uyduma girdim kanal açıldı ama maçta inşallah keyler değişmez şu an izleyebiliyorum kanalı umarım tüm arkadaşlar izleyebilir...:hmmmm2: Not:Alıntıdır |
baska kanallar almıyosa bu d-smartın sucumu? bide boyle bakmak lazım olaya ayrıca bende anti d-smartcıyım yani :) |
tifosi saol bilgiler icin |
bende skystar tv kartı var elle şifre girilmiyo ben nasıl izlicem yardım cı olabilcek bi arkadas var mı?? |
Alıntı:
|
İstanbul Dolmabahçe İnönü Stadı :P |
arkadaşlar bu linkten tüm maçlar hangi kanallardada (uefa kupası ve şampiyonlar ligi bakabilirsiniz) *** L.J.·s LIVE Football and Sport on Satellite TV - Uefa Cup bu linktende SF Zwei Kanalının Beşiktaş'ımızın Maçını Vericeğini Görebilirsiniz... SF zwei, TV Programm |
fenerin trt de izlenmesinin sebebi sadettin saran fenerbahçenin avrupa maçlarını gösterme hakkını almış .Bu kardeşimizde gitmiş belçikadaki bir tvye satmış bu hakkı anderlect maçı için trt de basmış parayı almış arkadaşlar bu kadar basit olay bende yeni öğrendim |
Alıntı:
hocam çok makbule geçti isviçreli spikerin goller için perfect demesi acayip hoş oldu |
Türkiye`de Saat: 04:26 . |