![]() |
ertuğrul hocada bıraksın artık lig maçlarında adam dinlendirmeyi bizim asıl hedefimiz süper ligde başarı.. bu akşamki maçtan sonra bu net bi şekilde ortaya çıktı kaleye 1 şut çekerek maçı bitirdik |
yaa bu maç mıydı sizce arkadaşlar resmen daya yedik sahada yaa.her dakka yeri öptük durduk koşan adam yoktu hele oyun hiç yoktuu yazık yaa okadar umud okadar destek vee sergiledimiz oyuna bakyaa dayak yedik bide üstüne 2 gol tam oldu iştee |
ne diyordu M.F.Ö. Benim hala umudum var... |
rico bugün sakatlandı en az 1 ay oynamaz sakatlığı ciddiymiş bence bu takım için bi şans artık tempolu oynamaya başlasalar ii olur yoksa süper ligdede işimiz çok zor |
abarttın sende daraban |
Alıntı:
hep destek tam destek |
tello\'ya ve cisse\'ye tahammül eden, hücama çıkmamayı gol yememek zanneden hocamız Ertuğrul Sağlam... yine de arkandayız. en iyisini yine sen bilirsin... |
nie öle diosun ki bugun oyunda ii oynayan nerdeyse cisseydi ama olsun nedioruz yensende yenilsende kalbimiz hep senle KARAKARTALLLL |
kim ne derse desin bu takımda nobre her maç oynamalı arkadaş.. adam ilerde top tutuyor kafa toplarının çoğunu alıyor 90 dakika rakibe pres yapıyor |
Tello ve Cisse den önce çok beğendiğimiz bundan birkaç hafta övgüyle bahsettiğimiz Serdar Özkan a ne demeli aldığı her topu ezdi ayağında gereksiz yere top tuttu fazla topla oynayıncada çok faule maruz kaldı, ya 15 gündür dinlenen Delgado ya ne demeli olumlu tek hareketini görmedim, Bobo da çok büyük düşüş var ayakta duramıyor, S.Özkan ın yerine M.Yozgatlı ile başlasaydık daha iyi olurdu, birde Diatta var bu maçta kötüydü. Biz bu marsilyadan puan alamıyorsak Porto ve Liverpol dan deplasmanda puan almak hayal olur. 3 olup uefaya gitmek bizim için başarı olur şu durumda. |
Türkiye`de Saat: 03:40 . |