![]() |
Bu oynadigimiz futbolla kesinlikle gol atamayiz. Alabilecegimiz en iyi sonuc beraberlik. Bu sene CLde sampiyonlukta hayalden öteye gitmez. Takim gol pozisyonuna bile giremiyor. |
cok kotu gidiyoruz ne olucak bilmiyorum ankara gibi mahalle takımını yenemedik... bilmiyorum cl'nin atmosferi cok farklı ama biz cok vasatız |
bu futbolla grupta 3. olursak büyük başarı.. marsilyada çok kötü bugünde kendi evlerinde yenildiler ligde 8 maçta 7 puanları var.. bizim orda galibiyet almamız şart ama bu futbolla çok zor.. umarım 3 gün içinde takıma sihirli bir değnek dokunurda iyi futbol oynamaya başlarız |
Ne bu maci nede haftaya oynanacak gs macini kazanamayaiz. Ve henüz 6 haftadan liderin 5 puan gerisine düseriz. |
büyük konuşmayın arkadaşlar yinede belli olmaz beşiktaş bu ewet iyi oynamıyor ama yinede belli olmaz biz neleri gördük rezil top oynarken bile kjazanmayı bildik belli olmaz bi yenersek çıkarız kesin bence |
ya olamaz yaa bu futbollan nereye gideriz bilemem. Gol pozisyonuna bile zar zor giriyoruz, siz bugün marsilyanin yenildigine bakmayim cl havasi degisik olur, ordan 1 puanla dönsek bu bizim icin bi basaridir inanin bana! |
inş kazanırız.benim muhtemel 11 im ---------hakan----- --serdar--toraman-diatta-deli-- --s.özkan--cisse--rico(koray)--tello-- ----------bobo---delgado------ |
inş inş alırız |
adamlar dagıldı yencez inş. |
bence ertuğrul sağlam serdar özakanı kenara cekmeli mehmet yozgatlı oynası bu macta serdar 2 mactır kayıplarda her macta 90 dakka oynatılmazki |
Türkiye`de Saat: 17:56 . |