![]() |
Beşiktaşimiz Ve Bursaspor.. Tum bjkli kardeslerime buradan sesleniyorum ben bursada yasayan fanatik bjkli olarak bu bursa toplarına derslerini vermeliyiz inanin daha mac gelmeden kavgalar basladi hadi hayirlisi texasdan korkacak bisi yok hepsi 15-19 yas arasi coLuk cocuklar. bende 17 yasındayım Bursaspor yonetimi maclari doldurmak icin biletleri bile okullara dagitior ... gerisi carsidaki buyuk abilerimize kALmis hadi hayirlisi... |
korkmakmı ne diyosun baba sen ya zamanında az delmedik onlardan gerekirse gene deleriz sen rahat ol |
allahım su maca gitmeyi nasip eder bana.yarabbim sen büyüksün.bursa-besiktaş macına bir gidim varya o toplara gösterelim bi. |
allahım su maca gitmeyi nasip eder bana.yarabbim sen büyüksün.bursa-besiktaş macına bir gidim varya o toplara gösterelim bi. |
güzel maçlar yapacağız onlarla biz:)alayına giderrrrrr |
şerefsiz yönetim.kavga etsinler diye küçücük çocukları kullanıo.allah belalarını versin hepsinin.görecekler onlar kartalın gazabını... |
Bursasporla Bursayi KariŞtirmayin !!!! Laflarinizi SeÇerek KonuŞun! |
ya bu salakları biraz fazla kaale alıyoruz bırakın takılsınlar kendi kemdilerine... |
texas mış ulan her yeriniz özenti. bu koftiden taraftar grubunu ben hiç takmıyom bile. |
ya bırakın onlar kumda oynasın |
Türkiye`de Saat: 07:20 . |