![]() |
İstifa etmese idi keşke ... Biz; şimdi kimle kafamızı bulacağız. Valla ona kızıp sövünce acaip rahatlıyodum. Benim psikoloğum gibiydi beeee |
Ya Bu Adam Daha öncede şansalin Programa Katilip Bi Gazla Istifa Ediorum Demişti,ama Sonra Israrlara Dayanamayip Birakamadi,o Yüzden Dereyi Görelim Paçalar Sonra Siwansin,insan Inanmak Istiyor Ama Genede Basina Güwenemiyor,bekleyelim 13:30 U. |
nihat özdemir aynı bokun soyudur.. çeksinler kirli ellerini spor camiasından... |
darısı bizim yönetimin başına diyelim mi arkadaşlar :D |
diyelim tabi.. butun yıldırımlar görevlerinden olurlar inşallah.. |
Bir kirli el daha futboldan elini çekiyorrr... Tüm futbol camiasına hayırlı olsunnnnn..... |
çok sevinmeyin derim galiba ikna edilmiş kalıyormuş taplontıyı 2 saat ertelediler |
bir pyskopat gitti onun yerinede baska bir pyskopat gelir fenerlilerin hepsi pyskopat zagten gelen yeni fb baskani da zagten pyskopatin teki cikar |
Insan neydim deyil ne olcam demeli iste... Bu haber dogruysa cok sevindim. Tüm Futbol camiasina hayirli olsun. Insallah bu haberin Demirören Versiyonunu da okurum. Hemde en yakin zamanda insallah! |
daha beter ol yer elması Allahım inşallah gerçek olur türk futbolunun başındaki en müzmin en ******** mikrop temizlenir. Artık o çıktığı, zaman televizyona tükürmek istemiyorum. Defolsun |
Türkiye`de Saat: 07:13 . |