![]() |
forum çok yavaş forum çok yavaşladı son zamanlarda çok kötü oldu bu durum |
konuların sayfalarının falan açılışını kastediyrsun di mi |
evet |
bende pc den kaynaklanıyr sanıyrdum ama çok pc den baktım aynı oluyr hep konu açılırken uzun süre sayfa gelmyr bikaç denemeden sonra yavş yvş düzelyr adminimiz bi el at bu konuya istersen |
aynı sorunlar bendede var düzelirse iyi olur bazen konu açarken o kadar yavaş ki vazgeçip açmıyorum :D |
kesinlikle yavaş katılıyorum size |
çok kasıoo yaa gerçek bu |
ilk açılırken bende katılıyorum yavaş siyah ekran çok bekliyo |
Aynen katılıyorum ve dediğiniz gibi vazgeçiyorum kapatıyorum.... |
Yeni tema geldikten sonra böyle oldu. Yine bu sayfa açılırken çok bekledim.. |
bende pc ye laf soyleyip duruyordum ya demkki gnl bi sorunmus tsk.ler boyle bi sorunu dile getirdigin icin ark.m |
forum çok yavaşlamış 1 haftadır giremiyordum yeni gördüm baya değişmiş iyi olmuş ama baya yavaş gerçekten |
ewt bencede yavas |
bunu bende farkettim ama sanırım bu yeni temalar yuzunden boole bi sorun olustu...Umarımm cozumu bulunurr.. |
evet arkadaşlar site güncellendikten sonra böyle olmaya başladı açılışı zor yapıyor |
aynen benim pc de var zannetiodum herkese de bu sorun olduğuna göre adminimiz işe el atmalı |
evet sayfalar çok yavaş açılıyor...şikayet gibi olmasın da ;) |
Ewet ben pc den zannediyodum ama değilmiş. Gerçekten çok yavaş. |
bende de bazen bu sorun oluyor |
Arkadaslar sorunun frkındayım en kısa zamanda sorun çözülecektir. Ilginiz için teşekkür ederim.. |
Alıntı:
|
hala çözülmemiş sorun |
Biraz sabretmemiz gerek. |
olecemm yakında pc başında yaww... :) sayfalar bazen cok hızlı acılıo bazenn bekle bekle beklee.... Hesap beklemioo amaa.... :):) İşin şakası umarım kısa surede cozum bulunur bu olayaa... |
Arkadaslar bahsettiginiz yavaslıgın halen devam edip etmedigini bildirirseniz sevinirim. |
ewt ya ama düzeliyo sonra. |
Peki tamam calısmalara devam :) |
Alıntı:
Arkadaşlar ben kendimce bir çözüm yolu buldum..! VE inanırmısınız bilmem ama ne forumdan bağlantım kopuyo nede yavaşlıyo .! Nasıl mı ? Google ' a ANTi-BAN yazın ve aratın indireceğiniz bu Anti-Ban adlı küçük bir program programı , sitemizdeki programlar bölümü başka bir siteye bağlandığından Serbest Kürsü bölümüne ekliyorum dileyen test edebilir. Ben şuan enaz %80-%90 performans artışı gördüm eskisine oranla... saygılar. |
alla alla ben sorun yaşamıyorum çok ta hızlı belki sizin netlerde bi problem olmasın |
Arkadaslar konuların acılma hızındaki sorunumuz çözülmüştür. Teşekkür ederiz.. |
Bizde teşekkür ederiz patron:) |
belki de ben bu yavaslığı en basından beri firefox kullandığım için farketmiyorum,explorer gerçekten yavas |
teşekkürler . yavaşlık bayağı azalmış |
Türkiye`de Saat: 23:27 . |