![]() |
yeni kalecimizden acıklamalar... Runje,"Cordoba'yı aratmam" Beşqiktaş'ın her konuda anlaşıp imza için İstanbul’a davet ettiği Hırvat kaleci Vedran Runje, Cordoba’yı aratmayacağını açıkladı. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Teknik Direktör Jean Tigana'nın isteği ile Siyah-Beyazlılar'ın teklifini kabul ettiğini belirten Runje, 'İnanıyorum ki, gelecek sezon hem benim hem de Beşiktaş için çok güzel olacak' diye konuştu. Standard Liege'den önce Hajduk Split ve Marsilya forması giyen tecrübeli file bekçisi salı günü Beşiktaş'la sözleşme imzalayacak. (Gökhan Kılınçer) |
cordobayı aratmıcak mısın aratıcak mısın orasını kalaye gectıgınde gorecegız ! |
ben bu kaleci hakkında hiç bişi bilmiyom bilen varsa sölesin yaa .. benim için runje tam bir kapalı kutu.. |
bakacegiz nasıl olduguna ama suankı mevcut defans oynarsa onunde buffon bıle olsda kalede nafıle |
bekleyip göreceğiz artık.. |
Hadi hayirlisi umarim basarili olur |
gelen gideni aratır...bu hep böle !!!! |
vallahi cordi nin yerini tutamaz ama beşiktaşımız için hayırlısı olsun..haydi koçum kaleden top geçirme .. |
kendisine güvenmesi güzelde sırf lafta kalmaz inşallah. cordobanın yerini doldurmak imkansız gibi görünüyor, başarabilirse ne mutlu.. |
ben bu kaleciyi tanıorum ama cok ilginç bi yerden cm 2005 de kurdugum takımda beşiktaşın kalesne bunu aldım süper vallaa :D :D |
Türkiye`de Saat: 20:34 . |