![]() |
Hayrettin Harekatı http://i.karakartal.com/images/haber...yrettin001.jpg Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan resmi teklif aldıklarını belirterek, bu kulüplerle büyük ihtimalle hafta sonu görüşeceklerini söyledi. Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un resmi teklif yaptığını söyledi. Sivasspor ve Hayrettin'in menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Uygun, "Hafta sonunda büyük bir ihtimalle görüşeceğiz. Ben şimdi İstanbul'a gideceğim. Futbolcumuzun önünü açmak için biraz kolaylık yapacağız" diye konuştu kaynak:AA-karakartal |
bu kım nedır nerde oyna bılen varmı |
Hayrettin iyi adam sivasın sol bekinde oynuo.Yaşıda genç sol tarafa ilaç gibi olur valla |
ınsallah oole olur |
BEYLER ne akdarmıs ucret |
Arkadaşlar ben bir Sivaslıyım ve yerel bir gazetede haber muhabiriyim dolayısıyla hayrettini yakından tanıyor ve maçlarını saha içinden izliyorum. İnanın İbrahim Üzülmezden bir farkı yok |
anadolu topcusu bence alınmamalı beşiktaşı kaldıramaz bunu alcağımıza deli ibrahim durur daha iyi bea.. bence kesinlikle alınmamalı.. |
ne işi var beşiktaşta yaaa... bende oynarım solda bunlar kadar ! |
Alıntı:
|
bu oyuncu ibrahim üzülmez den 5 gömlek üstün ayaklarını iyi kullanıo hızlı fakat orta saha gibi oynayamaz sadece defansif çağdaş köpeğinden hepsi iyidir |
Türkiye`de Saat: 19:03 . |