![]() |
DemİrÖren Sabrimizi TaŞirma SaÇmalama Sapittin Mi Sen Ya Bİsİm Şanli Stadimizi Onlarla Mi Kİrletecez...ŞampİyonluĞu Onlara VerdİĞİmİs Yetmedİ Galİba Sana... |
ya ''gelin vatandas batan geminin mallatı bunlar gel gel gel ne ararsan var'' baskan iyi terzgah acmış valla |
yokya böle bişi bence olmaz. |
ya bu tupcu kafayımı sıyırdı nedır ya bı acıklama yaptı cordı yı yaktı hele sımdı yaptıgına bak gıtsınler gun görende oynasınlar kardesım bananeeeeee |
bu biraz yalan kokuyor ama neysee... çok mantıksız bir istek bu. hem ben sefillerin maçlarını olimpiyat stadında oynayacaklarını t.v.den duydum |
ÖYLE BİR YÖNETİMKİ TARAFTAR NE İSTİYORSA TAM TERSİNİ YAPIYOR, TÜRKİYENİN GÜNCEL KONULARINA TEPKİ KOYAN ÇARŞI BEŞİKTAŞ MESELELERİNE GELİNCE TIK YOK BU DURUMU BİRİ BANA ANLATSIN... 8 - 0 UNUTMA UNUTTURMA... |
yok artık devenin bale pabucu.. |
ya abi yalan ya ne celallendiniz olur mu öle şey ya iki taraf da istemez bunu gs li taraftarlarında böle bi şey isteyeceğini sanmam hemen gaza gelmeyelim net bi belirti varsa tepki koyalım kim neresinden uydurmuş belli değil |
pek sanmıyorum böyle bişey olacağını |
inönü mabedinde 35 sefil'in cincon tezarühatı yapmasına bu yönetim nasıl izin verir gün geçtikçe bizim değerlerimizden dahada uzaklaşmaya başladı bu yönetim nerdeyse alay edecekler bu kadarda olmaz YETER ARTIK !!! |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |