![]() |
Batan geminin(Juventus)malları Beşiktaş'ın renktaşı olmasına rağmen bu Juventus denen takıma ezelden beri gıcığım var.Nitekim Juventus'un başına gelenler nedeniyle İnter,Milan ya da Roma taraftarlarından daha çok ben sevindim.Eeeeeee boşu boşuna rakip takım taraftarları bu ibnelere Juve Mafia demiyorlar.İşte en sonunda Allah belalarını verdi.Peki Beşiktaş'ın bu olup bitenlerle ne ilgisi var diyeceksiniz?Şöyle bir ilgisi var:Eğer juve yediği haltlar nedeniyle küme düşürülürse(ki düşürülecek)oyuncularının serbest kalma olasılığı yüksek.İşte bizde bundan yararlanıp en azından bir iki adamlarını kapsak harika olur.Gerçi büyük Avrupa kulüplerinin bu oyuncuların üstüne piranalar gibi üşüşeceği bi gerçek ama akıllı davranırsak bizde pastadan payımızı alırız.Benim gönlümden geçen ilk kartal adayı ise Zambrotta.Juve'nin kuşbeyinli teknik direktörü sırf Camoranesi denen zibidiye ekmek yedirmek için Zambrotta'yı asla oynamaması gereken solbek pozisyonunda bozuk para gibi harcıyor.Biz onu alsak ve gerçek yeri olan sağ açıkta oynatsak herhalde Türkiye'de anasını ağlatmadığımız rakip sol kanat kalmaz diye düşünüyorum.Ben sağ açık pozisyonunda bize gelmesi gündemde olan Mehmet Topuz'u da beğenirim ama takdir edersiniz ki Zambrotta'nın yanında onun sözü bile edilmez. HADİ LAN YÖNETİM YAP BİR GÜZELLİK |
Camoranesi zibidimi????? Üstüne öyle hırslı adam tanımam ben...... Valla en başta istediğim oyunlardan birisidir.... |
LÜTFEN YERYÜZÜNE İNİN... |
en büyük dileyim, bir gün eziklerin de tüm oyunlari ortaya cikmasi ve küme düsürülmeleri |
Camoranesi gibi topcu var mı bee |
yokm uu uuu |
Sergenin yerine del pıero yu alsak diyorum ben :) |
ya büyük avrupa takımlarının alıpta yedekte aturttuğu adamları kolluyacaksın onları alacaksın kendilerini yeniden ispatlamak için kolay alıyosun onları baliçi tekrar geri öyle aldı mesela fb biz klebersonuda öyle aldık real dede çok var böyle onlarda yeni kadro kuracaklar aradan bizde bir iki oyuncu çıkartırız ama nerde bunu düşünecek yönetim |
zor be kardeş |
hiçbir şey zor değildir . Para varsa eğer istediğin futbolcuyu alabilirsin... |
Alıntı:
|
gökhan abi ne olmasın:)yeter ki sen iste |
abi sen paradan haber ver paran olduğu sürece istediğin oyuncuyu alırsın |
abı camoranesi zibidi ise turkıyede oynayan bazı aptallara ne demelı ?(sozum bızım takımdan dısarı) |
fazla uçmuşsun arkadaşım bi kere zambrotta sağ sol fark etmeyip heryerde deli gibi oynayan bi adamdır we barcelona we real madrid in geçen dönemde takıma almak istedikleri bi adamdır yapma bare yedeklerden bi iki isim söle ki gelme ihtimali olsun |
1 - Gianluigi Buffon .. - Patrick Viera12 - Antonio Chimenti 22 - Landry Bonnefoi 12 - Alessandro Birindelli 22 - Fabio Cannavaro 7 - Gianluca Pessotto 21 - Lilian Thuram 27 - Jonathan Zebina 20 - Manuele Blasi 16 - Mauro German Camoranesi 8 - Ferreira Emerson 11 - Pavel Nedved 10 - Alessandro Del Piero 9 - Zlatan Ibrahimovic 30 - Adrian Mutu 17 - David Trezeguet 25 - Marcelo Danubio Zalayeta .. - Chellini thuram,chellını veya tudor en cok istediklerim diğerleri hayal zaten ne del piero juveyı bırakır ne de juve del piero yi yıldırım yok baslarında onların sahip cıkarlar kaptanlarına |
camoranesi dünyanın en ii sağ kanat oynucusudur.ona laf yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
Yahu beyler siz benim bu yorumu fazla ciddiye almışsınız.Ben Zambrotta'ya hayran olan birisiyim ve konuyla ilgili yalnızca temennide bulundum.Camoranesi'yi beğenen varsa da saygı duyarım ama bana göre ondan cacık olmaz.Ona Avrupa'nın en iyi sağ açığıdır diyen arkadaşa da;Cristiano Ronaldo,Jefferson Farfan,Ricardo Querasma'yı falan seyretmesini tavsiye ederim.Ayrıca biz böyle büyük oyuncuları alamayız diye tantana yapanlara da bazı gerçekleri hatırlatmak isterim.Beşiktaş büyük bir kulüptür ve gerçekten isterse en azından iki tane dünya çapında yıdızı alacak gücüde vardır.Beşiktaş'ın bazı sahte yerli yıldızlarının aldığı paraları Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynayan kimi iyi oyuncular rüyalarında bile göremiyor.Biz ki Ayhan Akman için 6.5 milyon,Fazlı Ulusal içinse 5 milyon dolar saymış kulübüz.Böyle kazmalara dökecek milyon dolarları buluyoruz da ,Zambrotta ve benzeri gerçek yıldızlara mı para bulamıyoruz?Güldürmeyin beni ,tekrar söylüyorum;Beşiktaş büyük bir kulüptür. |
Ya camorenesiyi falan dğilde cannavaro için biraz uraşmsak.Adam artık gençte değil alabiliriz belki.Varmıydı be onun gibisi zamanında.Şimdi bile hala iş yapar.Cm nin kral DC si... |
9 - Zlatan Ibrahimovic Bunu alsak tamamdır. Üst üste 5 şampiyonluk cepte. |
Sİzce Adrİan Mutu Ve Emerson Zormu Bence Zor DeĞİl Alinabİlİr |
ya bırakın arkaalar kimse juve küme düşüremez epimiz biliyozzzzzzzzzzz |
LÜTFEN YERYÜZÜNE İNİN evet yer yüzü de gayet güzel uçmaya hiç gerek yok |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |