![]() |
ben de nobreyi bir şartla kabul ederim kadıköyde tümere parmak atarsa :)) |
Alıntı:
|
Ferreira = Nobre Nobre nin ismi simdiden sonra nobre deyil Ferreira :) hehe |
artık nobre demeyin adama yeni ismi daha güzel ............ ferreira .......... alacagım formayada yazdıracagım . . . . . . . . . .. . . . . . . .11 |
geçmişi karanlıktı ama geleceği aydınlık olacak... |
(O FUTBOLCU) GİBİ ŞEREFSİZE EZİKLER SAHİP ÇIKTI ,BİZ NOBREDE KUSUR ARIYORUZ BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYEN HER TOPÇU ANASINDAN DOĞDUĞU GİBİ TEMİZDİR... NOT: NOBRENİN BAŞARILI OLMASI KİMİN HOŞUNA GİTMEZ ,TABİKİ EZİKLERİN O ZAMAN EZİKLERİ ÜZELİM... |
MArico Nobre hayırlı ugurlu olsun Nobre ben doğuştan fenerbahçeliyim demedi yada fenerbahçeden başka takımda oynamam dememi yani profesyonel futbolcu o yüzden beşikta oynayabilir.... Başarılı olacagına inanıyorum inşallah diğer transferlerde başarılı olur |
adu Nobre ii bi golcü bana göre isallah bisede faydası olur |
selam millet....her ne olursa olsun nobre cok iyi bi golcu...golculugunu severim ama kendini ehrzaman yere birakip aglamasini sevmem...bide eziklerden gelemsi iyi oldu...artik saracoglunda oda sallar eziklere tam besiktasli olur kalbimizde,,,, |
nobre iyi bir golcü BEŞİKTAŞIMIZ da etik değerleride öğrenicek.ama önemli olan eziklere saraçoğlunda gol atması ... |
cok yanlış transfer |
Korkmayin Arkadaslar ! Nobre Bizim Icin Fener Karsi Gol Atacak Da Tam Bir Bjk Li Olacak Haha |
sadece fener gol atsın die sokaga atılacak para olurmu bu nasıl bir mantık ki?? nobre kotu topcu değil fakat bizim daha iyisine ihtiyacımız var.. bu bobo da olmasın mumkunse ( ihtiyaç duyulan ) .. |
Nobre gol kralı olucak bu sezon yani inş öyle olur... |
Nobre’yi beğenmeyen ahmaktır. Bu azize ise ahmak oğlu AHMAKTIR. |
ooooooooooooooo FERRERİAAAAAAAAA.....11 NUMARALI FORMASIYLAAAAAAAAA MARCIOOOOOOOOOOO.......... |
Alıntı:
|
Bobo ile birbirlerini bütünleyip fırtına gibi esicekler:)) |
artık nobre demioruz beyler, bayanlar. onun beşiktaş camiasındaki adı ferreira 'dır. bilgilerinize sunuyorum. o fenerre koysun bağrımıza basmassak fenerli olalım...! alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
Arkadaşım bence hiç bir önemi yok ha nobre ha ferreira giydiği formanın hakkını veriyorsa istediği ismi kullansın önemli olan o forma altında gösterdiği başarı |
Nobrenin fb de iken champion lar liginde attığı golleri hatırlayın.Bize attığı kafa golünü,gs ye attığı golleri hatırlayın.Bu adamda büyük ışık war.Tigana gördü.Arkadaşlar ne demiş bilionuzmu.Ben fb sawunmasının bütün salaklıklarını biliom.Fb maçlarının hepsini alıcaz demiş.En az da 2 gol atıcam onlara demiş.Bu sezon bjk türkiye kupası ve lig şampiyonu.UEFA da da en az çeyrek final oynamazsa.Cevap werin arkadaşlar bu mesaja. |
Nobre Besiktasin en iyi transferi |
Simge:Arkadaşım bence hiç bir önemi yok ha nobre ha ferreira giydiği formanın hakkını veriyorsa istediği ismi kullansın önemli olan o forma altında gösterdiği başarı Simge sna katılıorum ha marcio ha ferreira hada nobre beşiktaş forması altında gol kralı olsun yeter bizeeee:D |
bu adam bizdende gayseye gitse bu sefer de ismi değişecekmi |
valla artık yeter eziklerden fukaralardan aldıgımız futbolcular yyeeeeeeetttttttteeeeeerrrrrrrrr |
Ya Arkadaşlar Bende Sizin Gibi Düşünüyordum... Ne Olacak Bu Adam Neden Aldilar Gibisinden...biz üç Senedir Kimlere Sans Vermedik...bide Nobreye Sans Verelim...onu Destekleyelim Bakalim Neler Yapacak...ama Onu Asla Dişlamamaliyiz... |
'Mahçup etmeyeceğim' Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre, kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Nobre'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin 30 Haziran'da bitmesi nedeniyle, Brezilyalı futbolcuyla resmi sözleşmeyi bugün imzaladıklarını açıkladı. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Aksu, "Fenerbahçe'de çok başaralı bir futbol sergiledi. Nobre'yi bundan sonra siyah beyazlı formada göreceğiz. Kariyerinde birçok gole imza atan Nobre, gollerine Beşiktaş'ta devam edecek. Beşiktaş'ta da başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Marcio Nobre ise, büyük bir caimaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a şampiyon olmak için geldim. Beşiktaş, Fenerbahçe'deki kontratıma uyarak, benimle çok profesyonelce bir sözleşme imzaladılar. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Beşiktaş'ta gollerime devam edip, daha başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. Brezilyalı futbolcu, imza töreninden sonra, Beşiktaş'ın 11 numaralı formasını giyerek, basın mensuplarına poz verdi. 01.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
yok abi ben katılmıom knat oyuncusu alırsak bu sezonun en iyi transferi olur. bakın görürsünüz. bence bu adam dışlanmamalı. adam çok hırslı yani. kazanmak için her yolu denio. elle gol atması çok iyi bi davranış deil ama aşırı kazanma hırsından kaynaklandığını düşünüyürum. kesinlikle garanti veriyorum ailton dan daha çok katkı sağlıyacaktır |
hayırlı olsun |
ya daha kaliteli birini elbet bulurlardı sen git ilk yarı elleriyle gol atan adamı takımına koy hemde ilk 11 için al.belki iş yapar ama EL DEGMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ PANKARTIYLA SAHALARA CIKANDA BİZDİK...UNUTULMASIN |
artık yapacak bi şey yok beşiktaşın futbolcusu oldu , kabullenecez başka çaresi yok . |
bu yılın en iyi transferi Bence en iyi transfer fırsatçı çalışkan formasının hakkını verir başarılı olacağına inanıyorum uyum sorunuda yaşamaz nobre nobre nobre marcio nobre |
dogru diyonkardes, gecen seneki hataya düşmeyelim. tamam Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulurda... bu laf bence taraftar arasında olmalı, içimizdeki beşiktaşlı olmayan futbolcular için ters etki yapar. sonra bir ruhsuzluk yapıp gene olan bize olur. ( çağdaş gibi, adem dursun gibi) ali güneş, mustafa doğan v.b futbolcuları sevmesekte bence takım için bereberlik için sevmeliyiz. mustafa doğan fenerde oynamış olabilir ama bizim futbolcumuz. adam terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. öyle olmasa gelen bütün teknikdirektörler bunları oynatmaz. sonkez diyeceğim şu alınmış alınmıştır, bunları türübüne yansıtmayalım. sezon sonunda biz gerekeni oy vererek veya tepkimizle gösteririz... şimdiki tepkiler bizim zararımıza. lütfen geriye dönün bakın inönü stadımızda hangi maçı rahat oynadık. siz gelin futbolcuları poh poh luyalım. kazanan biz olacagız. onlar gelip geçci biz taraftarlar kalıcıyız. lütfen lastiği patlak aracımıza sizde omuz atınki ilerliyelim. merak etmeyin patlak yeri tamir ederiz... |
arkadaşlar bu yorumumu birkac yere yazdım buraya da yazmak istedim amacım bizizm zarar görmememiz.... gecen seneki hataya düşmeyelim. tamam Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulurda... bu laf bence taraftar arasında olmalı, içimizdeki beşiktaşlı olmayan futbolcular için ters etki yapar. sonra bir ruhsuzluk yapıp gene olan bize olur. ( çağdaş gibi, adem dursun gibi) ali güneş, mustafa doğan v.b futbolcuları sevmesekte bence takım için bereberlik için sevmeliyiz. mustafa doğan fenerde oynamış olabilir ama bizim futbolcumuz. adam terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. öyle olmasa gelen bütün teknikdirektörler bunları oynatmaz. sonkez diyeceğim şu alınmış alınmıştır, bunları türübüne yansıtmayalım. sezon sonunda biz gerekeni oy vererek veya tepkimizle gösteririz... şimdiki tepkiler bizim zararımıza. lütfen geriye dönün bakın inönü stadımızda hangi maçı rahat oynadık. siz gelin futbolcuları poh poh luyalım. kazanan biz olacagız. onlar gelip geçci biz taraftarlar kalıcıyız. lütfen lastiği patlak aracımıza sizde omuz atınki ilerliyelim. merak etmeyin patlak yeri tamir ederiz... |
Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur Beşiktaşlı olmayan ..... ( lütfen bu sene bu tezahüratı onutalım ) daha çarpıcı futbolcuları kamçılayıcı tezahürat yapalım... bu bizim yararımıza |
bence de marcio nobre ye önyargılı davranmamak lazım bize en iyiy cevabı sahada vereceğine eminim ben..... |
bjk'nin hep geçmiş sezonunu fenerden ve gs den giden oyuncularına almasını pek sewmem..orn:okan,ali güneş vs...ama bu sefer nobre'ye oyle bkmıyorum..çok hırslı bır futbolcu.ve bu sene fenerin 100. yılda nobre istememsi üzerine bjk'ye glmesi onuda daha da hırslı ypcktır..delgado ve nobre ikilisi bu sene iyi işler ypck gibi |
Nobre en iyi transfer olacak göreceksiniz |
Nobre cok ii tranfer bizi ucurucak ... |
abi bütün transferler tamam da kabul edemiyorum o adamı yaaaa ancak ezik civcivlere gol atarsa beşiktaşlı olur.......:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 20:57 . |