![]() |
ben de nobreyi bir şartla kabul ederim kadıköyde tümere parmak atarsa :)) |
Alıntı:
|
Ferreira = Nobre Nobre nin ismi simdiden sonra nobre deyil Ferreira :) hehe |
artık nobre demeyin adama yeni ismi daha güzel ............ ferreira .......... alacagım formayada yazdıracagım . . . . . . . . . .. . . . . . . .11 |
geçmişi karanlıktı ama geleceği aydınlık olacak... |
(O FUTBOLCU) GİBİ ŞEREFSİZE EZİKLER SAHİP ÇIKTI ,BİZ NOBREDE KUSUR ARIYORUZ BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYEN HER TOPÇU ANASINDAN DOĞDUĞU GİBİ TEMİZDİR... NOT: NOBRENİN BAŞARILI OLMASI KİMİN HOŞUNA GİTMEZ ,TABİKİ EZİKLERİN O ZAMAN EZİKLERİ ÜZELİM... |
MArico Nobre hayırlı ugurlu olsun Nobre ben doğuştan fenerbahçeliyim demedi yada fenerbahçeden başka takımda oynamam dememi yani profesyonel futbolcu o yüzden beşikta oynayabilir.... Başarılı olacagına inanıyorum inşallah diğer transferlerde başarılı olur |
adu Nobre ii bi golcü bana göre isallah bisede faydası olur |
selam millet....her ne olursa olsun nobre cok iyi bi golcu...golculugunu severim ama kendini ehrzaman yere birakip aglamasini sevmem...bide eziklerden gelemsi iyi oldu...artik saracoglunda oda sallar eziklere tam besiktasli olur kalbimizde,,,, |
nobre iyi bir golcü BEŞİKTAŞIMIZ da etik değerleride öğrenicek.ama önemli olan eziklere saraçoğlunda gol atması ... |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |