![]() |
Biz ben Beşiktaşlıyım diyen Tümer gibilerini de gördük.Nobre'ye karşı çıkanlara soruyorum.Adamın ne yamuğunu gördünüz ki bu kadar ön yargılı bakıyorsunuz?Adam iyi ki bir Samsun maçında kendini yere attı.Hemen adı sahtekara çıktı.Arif yıllarca attı kendini ama herkes güldü Arif'e.Bu tip eleştiriler Nobre'nin Beşiktaş'ta başarısız olması için yapılan eleştirilerdir.2.5 senede 60 gol atan bir oyuncuyu tartışmanın bir anlamı yok.. |
Besiktas icin ilk golünü ati ! simdi lig baslasa ilk macinda ilk golünü atsa tam bir besiktas li olcak her kes de desteklicek ! |
fener kendisine küfür eden tümeri bağrına bastı , biz beşiktaşa hiç bir laf söylememiş nobreyi kabullenemiyoruz...anlamak mümkün değil. |
su anda bizim takımda en guvendigim isimdir NoBRe... herkes nobrenın golleriyle cosucak emın olun... |
marcio nobre nobre transferinden sonra bazı kesim tepki göstermiş iki yılda 60 ın üzerinde gol atan futbolcuya hakaret içeren yazılar yazmıştı.Dün eziklerin maçını izledikten sonra adama ne kadar haksızlık yapıldığını daha ii anladım,eziklerin taraftarları daha sezon bitmeden fb ye küfür eden buda tv lerde defalarca gösterilen tümör metin e nasıl sahip çıkıp ayakta alkışladılar,bundan sonra nobreye hepbirlikte daha çok sahip çıkmamız gerekmekte diye düşünüyorum bilmem katılırmısınız |
çok haklısın bende izledim dogruluk payın 100 % 100 |
Kesinlikle bizimkiler gurur yapmayı bıraksınlar hemde nobre yabancı tümör Türktüde ne oldu satıcı olmasına rağmen zamanında fenere bir güzel golleri atmasına rağmen onlar satıcıyı sevgiiyle karşıladılar aynı sevgiyi Nobre'ye de göstersek bence daha yararlı olur |
agzına saglık usta ne guzel demıssın. Yer gok ınlemelı ınonude gorsun ezıkler futbolcu bagıra nasıl basılır. Bide caktımı marcio 2 tane eziklere gel keyfim gel. Allah askın guzel bır tezahurat bulalım ya. |
Alıntı:
|
Ben nobrenın sonuna kadar yanındayım, tumer de dun kı macta nasıl bir aktor oldugunu gosterdi zaten!! |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |