![]() |
G.Saray ile Beşiktaş aynı uçakta! Bu ne sevgi ah! Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki yakınlaşma her geçen gün biraz daha artıyor. Öyle ki, iki kulübün yöneticilerinin yaptığı açıklamalar artık herkesi şaşırtıyor. Önceki gün yapılan açıklamalar bunun en iyi kanıtı. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe ve Başkanlık görevini bırakan Aziz Yıldırım'a sert eleştirilerde bulunurken, Beşiktaş'a adeta sevgi gösterisinde bulundu. Canaydın, rahmetli babasının da Beşiktaşlı olduğunu belirterek, 'Ancak beni Galatasaray Lisesi'ne götürdü. Ben Galatasaraylı oldum. Torunu da Galatasaraylı oldu. Bu nedenle son döneminde yüzde 50'şer Beşiktaşlı ve Galatasaraylı oldu' dedi. Başkan Canaydın ayrıca, spor basınının da takım tutma hakkı olduğuna ama taraf tutma hakkına sahip olmadığını söyledi. Özhan Canaydın, sert mizaçı, haşin gözüken, çok enteresan biri olduğunu ifade ederek, spor otoritelerine yönelik, 'Ama yumuşak kalpliyim. Bizim gibi yöneticilere yardımcı olun. Bu amatör bir iş. Bizim gibi insanlar kaçarsa olmayacak insanlar gelir' diye konuştu. 'AYNI UÇAKLA GİDELİM' atv'de yayınlanan 'teke tek' programına katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e, temmuz ayından Almanya'da oynayacakları Süper Kupa final maçı öncesinde, oraya yönetimler olarak aynı uçakta gitme teklifi yaptı. 'İki kulüp yöneticileri aynı uçakta gitsin' diyen Polat, Demirören'den olumlu bir tepki alacağını düşündüğünü kaydetti. Fair play için her şeyi yapacaklarını da vurgulayan Polat, 'Federasyon başkanına 'Önce cezaları bize verin' dedim. Ama bize ceza verip, başkalarına aynı şekilde vermezlerse, eşitlik ilkesi bozulduğu zaman, aynı şekilde hatta daha sertinden cevap veririz' ifadesini kullandı. Öte yandan Ali Sami Yen Stadı'nın UEFA standartlarına uymaması nedeniyle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını İnönü Stadı'nda oynama teklifine de Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in çok sıcak baktığı öğrenildi. AKŞAM |
evet bende duydum sapıttı hastanede demirörene fazla anestezi yapıyorlar herhalde adam benliğini kaybetti yaaaa |
abi yalanlama geldi zaten daha ne inönü olayını karıştırıyorsunuz ki |
DEMİRÖREN DOSTUN ADNAN POLAT'LA DOSTLUK ADINA ARABALARINIZI BİLE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ AMA BENİM ADIMA GESEYLE DOSTLUKTAN BAHSETME... 8 - 0 UNUTMA UNUTTURMA |
Alıntı:
8 - 0 UNUTMA UNUTTURMA... |
G.Saray ile Beşiktaş aynı uçakta! http://www.imagestr.com/imagestr/520...3062985614.jpg Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, Temmuz ayından Almanya’da oynayacakları Süper Kupa final maçı öncesinde, oraya yönetimler olarak aynı uçakta gitme teklifi yaptı. Polat, "İki kulüp yöneticileri aynı uçakta gitsin" dedi ve Demirören’den olumlu bir tepki alacağını düşündüğünü belirtti. |
oldu birde aynı otelin aynı odasında yatsınlar.aynı yatakta falan:D |
abı bole haberler ezıkelre prım werıo dıolar (gjk) uyuz oluom ya onların ezıklerden farkı yok aq! |
büyümü yapıcaklar nedir :) |
Alıntı:
|
BOYLE CENTİLMENLIK ANLAYISI İSTEMEM HELE CONCONLARLA HİC ISTEMEM BU ADAMLARLA YAKINLASMAK BENI UYUZ EDİYO !!:mad: BUNLAR EZİKLERDEN DAHA ZARARLI !! BASKANLA BERABER OLUP OSCARIN DA BASINI YEDİ BU ŞEREFSİZLER..DEMİROREN ALLAH ASKINA YAKINLASMA SU İTLERLE GELME BU OYUNLARA FENERİ BATIRICAN DİE KARDEŞ DİYE ANILIR OLDUK !!!!!!:( :mad: 8-0 I,TOFASLARI,ADNAN-ERGUN GURSOYLARI,KALECİ ONUNE GECİP GOL YEDİRENLERİ,ZALAD HAYSİYETSIZINI,`OSCARIMIZI` UNUTMADIK :mad: ADNAN BİZDEN SİZE KARDEŞ DEĞİL ANCAK KOCA OLUR |
bu yakınlaşmanın tek bir sebebi war,çünkü herkez fenere kıl |
bence yalandır |
Alıntı:
|
YOK DAHA NELER!!!!! BAŞKAN GEÇMİŞİ UNUTTU HERHALDE denizli,malatya,zalad,ankaragücü,arif erdem,vahap beyaz,ahmet çakar ŞEREFSİZSİN gs |
bu gayseler tam brı leş kargası gorunumunde bızım saFTIRIKDE IYI NIYET DIR CNM HE HE DIYO BOYNA MAL MIDIR NEDIRYA BU ZAMANA KADAR KACAN NEREDEYSE BUTUN ŞAMPIYONLUKLARIMIZI BİZ O SEREFSİZLERE KAPTIRDIK BINBIRHILE VE OYUNLA BUNLARI BU TUPCU UNUTTUMU YOKSA HABERIMI YOK BUDA AYRI BIR MUAMMA |
o ucak ozaman düssün de ikisinden de biktim zaten :mad: |
nedir bu samimiyet ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bak alonewolf kardeşim,icraatlarını beğenirsin beğenmezsin ,yorumunu yaparsın ,eleştirirsin,tartışırız. ama o koltuğa oturmuş bi kişi hakkında sen bu şekilde konuşamazsın,bi anlık hırsla sölemiş olabilkirsin ama ,bu pişman diilim lafını da bi anlık hırsla sölediğini umuyorum... |
Kardeş hoşlanmasan nolucak bide ben onu merak ettim ortamı germe gereksiz yere eleştiri yap ama burda Beşiktaş camiasından olan kimseye hakaret etme heleki eşlere o zaman karşında beni bulursun ve banada düşer cevap vermek |
Alonewolf haddini fazla azmışsın abicim..... Şimdi ben gelip burda; senin o söylediğin sözleri (formda Tokatspor amblemi olarak kullandığın) logoyu, o değer verdiğimiz örf ve adetlerle seni kıyaslasam nolucak???? Düşün taşın tart ve öyle kullan sözlerini!!!!! Hepimiz burda birer aileyiz.. Tıpkı Beşiktaş'a iyi ve kötü emeği geçmiş herkes gibi... 100. Yıl formamız gibi... Sevgimiz ve saygımız sonsuz.... Bekle ve gör politikası uygula... Senin gibi (bende dahil) sevmiyorum bu adamı ama kimsenin anasına, eşine küfretmiyorum... Herşeyin bir zamanı var unutma... Bu yıl onun için son fırsat, günahlarıyla sevaplarıyla tartmasını bizde biliyoruz...... |
bu kadar samimiyet olmazki:( |
Alıntı:
DEMİRÖREN BİZİM BASKANIMIZDIR HERŞEYİN ÖTESİNDE ÖRF VE ADETLERİMZE BÖYLE ŞEYLER YAKISMAZ !!! İSTEDİGİNİ SÖYLE AMA HAKARET BOYUTUNDA OLMASIN ... |
kesinlikle çıtayı aşmışsın ve ayrıca avatarınıde değiştir ! Beşiktaşımızın başkanlık koltuğuna kim oturursa otursun ne kadar kötü icraat yaparsa yapsın ancak eşlerine kimse ama kimse laf edemez kınıyorum |
Alıntı:
|
Alonewolf Birisi Senin Hakkinda Bole Konussa Ne Dersin ? Dusun We Ole Konus Abicim Ltfn Yani Saygisizlik Yapamassin Kimse Yapamaz Sonucta O Bizim Kulubumuzun Baskani Umarim Solediklerimi Dikkate Alirsin Ki Yasin 42 Imis Dogru Ise Hic Yakismio Sana Solediklerin! |
KARABEYİN UYARISIYLA YORUM DEĞİŞTİRİLDİ,İSTERSENİZ FAZLA UZATMAYIN ... |
Bence bu davranışın tek sebeb artık Türk futbolcunda şiddetin kalkmasına katkıda sağlamak için yapılmış olabilir |
ortamı germeyelim; arkadaşlar bnce gs yol parasını beleşe getirmek için bizimle aynı uçakta gitmek istiolar :D çok çakal bunlar ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:43 . |