![]() |
nobre gelsin bizde komaya girip ölelim kalbim dayanmaz gelmesin sakın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Runje ve Burak ile Görüşmeler Başladı Runje ve Burak ile Görüşmeler Başladı 17.05.2006 11:17 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Antalyaspor Kulübü futbolcularından Burak Yılmaz ve Belçika futbol takımlarından Standart Liege'in kalecisi Vedran Runje'nin transferleri konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi. kaynak: bjk.com.tr |
yeni kalecimiz runje Beşiktaş'tan transfer açıklaması Beşiktaş, Burak ve Runje ile görüştüğünü İMKB'ye bildirdi |
ne saçma bi haber ulan nobre olmazsa cisse. şuna benziyor "yönetim sinan kaloğlu olmazsa henry ye yönelecek" haber kaynağı bence yalancı. cisse olmazsa nobre deseler bile gene saçma, aralarında kıyas bile yapılmaz. |
Alıntı:
|
şu nobre yi yönetim alırsa varyaaa......... |
Cordoba yı gönderdik onun yerine aldığımız adama bakın helee. nedir bu yönetimin iş bilmezliği yaaa. bu kaleciylemi başarı gelecek. |
runje borsaya da bildirildi biraz bilgi topladım Runje Belçikada yılın kalecisi seçilmiş 526 puanla sezon başından sonuna kadar takımını sırtladığını çok iyi oynadığını anlatıyor.Adam sezon başından bu yana hiç bir oyunu kaçırmamış,mükemmel refleksleri,karizması,penaltı öldürücüsü olması ve mantalitesi ile övülen bir kaleci.29 yasında 34 macda 28 gol yemıs.boylu postlu :) |
Türkiye`de Saat: 12:08 . |