![]() |
Luciano diyorlar Arkadaşlar şimdi Star da izledim ve Beşiktaş ın FAbio Luciano yu da bitirmek üzere olduğunu söylendi.Bilenler yardımcı olursa sevinirim:görüşleriniz.:confused: |
bende izledim aynı haberi umarım böyle bi hata yapmazlar adam gibi adam istiyoruz:mad: |
walla benim bi abim var menejer oz abim degil yanee ama tanıdıgım biri bizimkiler istiyomuş eger alırlarsa hepsinin allah belasını versin çıldırıcam yaaa yonetim napıyosunuz lutfen artıl gidin yaaa rica ediyoruz gidin gidin gidin |
bence de bu transfer oldu gibi :( :mad: fenerden gelmesı bi kenara lucıano gol atıor defans yapamıyor |
tıgana almaz bu adamı yapmayın arkadaşlar tıgananın oyuncu seçimlerine bir bakın ya |
ne lucianosu ya bi o eksik gelsin tam olur |
balooooooonnnnnnnn derim ben |
bence de ballooooonnnn.... |
stardan sa haber %99.9 balon haberdir lucianoyu almazlar bence dde en azından tigana isteemez |
bencede balon yani en azından balon olmalı :( |
Balonun allahıdır.. |
varmı daha gelen aloooo kalkıyo gemi |
vallahi febe nin gese nin artıklarını topluyoruz hep dur bakalım nereye kadar bu beklicez ve görücez bu kafayla biz daha çok şampiyonluklara hasretle bakacaz galiba |
yönetim nobreyi aldı ona kimse fazla ses çıkartmaz ancak luciano alınırsa gerçektende çok büyük bir tepki olur ! |
Ayrıca %100 yalan haber Tigana ya fransadan iyi bir stoper getirecek veya yabancı olacaksa giderler sao paolo dan Lugano yu alırlar onuda biliyorlarsa hepsiyerli olsun o da yeter |
Alıntı:
|
sinan engin dediki öneri geldi ama biz çevirdik sinan engin tekrar göreve başlayacak galba coulibaly gelcek büyük ihjtimal |
FENERBAHÇE'DEN ŞOK AÇIKLAMA!.. Fenerbahçe Kulübü, Sol Campbell ile anlaştıkları ve İngiliz futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek sözleşme imzalayacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Fenerbahçe’ye transfer edildiği şeklinde, dış basında da geniş yer bulan Campbell konusunda, kulübün internetteki resmi web sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Son günlerde çeşitli basın yayın organlarında, bugün yabancı ajans ve spor kanallarında yayınlanan haberlerde Arsenalli oyuncu Sol Campbell ile kulübümüzün her konuda anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek adı geçen oyuncunun imza atacağı yönündeki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır." LUCİANO'YU BIRAKMIYORUZ... Fenerbahçe'nin internet sitesinde yeralan bir başka duyuruda ise Luciano'nun önümüzdeki yılın kadrosunda yeralacağı belirtildi. Duyuru şöyle: "Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun Beşiktaş’a gideceğinin gündemde olduğuna yönelik haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Brezilya’da tatilini sürdüren oyuncumuz Fabio Luciano ile kulübümüzün bir yıllık sözleşmesi olup oyuncumuz 100. yıl kadrosunda yer alacaktır. Kaynak:Maraton |
kesinlikle böyle bir şeyi düşünmeleri bile yanlış.zaten 1 yıl daha sözleşmesi var.cesaret edemezler yoksa alexde kaçar o takımdan |
Insallah bu haber yalandir. Ya ne isi var Lucianonun bizim Takimda?:( |
bence de balon ya. Tigana nın isteyip istemediği oyunculara bakarsak. Hemen bu haberin sallama olduğunu anlarız. |
luciano defansif oynuyo ama bisey yaptıgı yok daha cok ofansif yardımda bulunuyor tigana bu adamı istemez .. ! |
az once spor sıtelerınde okudum ezıkler anlasmıs lucianoyla. ıyıkı anlasmıslar |
abi nobre dendi ok dedik hırslı adam aurelio dendi tigananın oyun yapısına uyar olabilir dedik ee lucianonun herhangi bi kriter e uyduğu falan yok ayrıca yeter artık bu haberler bilerek mi çıkartılıyo bjk lucianoyu almaz uzatmaya gerek yok. |
LUCİANO'YU BIRAKMIYORUZ... Fenerbahçe'nin internet sitesinde yeralan bir başka duyuruda ise Luciano'nun önümüzdeki yılın kadrosunda yeralacağı belirtildi. Duyuru şöyle: "Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun Beşiktaş’a gideceğinin gündemde olduğuna yönelik haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Brezilya’da tatilini sürdüren oyuncumuz Fabio Luciano ile kulübümüzün bir yıllık sözleşmesi olup oyuncumuz 100. yıl kadrosunda yer alacaktır. EYVAH KAÇIRDIK..:D |
tühhhh kaçırdık ya bu adamı :) |
umarım balondur! |
Alıntı:
aman abı gozunu seveyım sakası bıle delırtıyo:D |
alırlarsa ben bu yönetime artık bişi demiyecem. topunun köküne kibrit suyu. |
Türkiye`de Saat: 06:23 . |