![]() |
D.Günün Kutlu Olsun Havalı_cocuk !! Forumumuzun değerli üyelerinden Havalı_cocuk(murat) abimizin kardeşimizin 22.05.2006 tarihi dogum gunudur. Bu yasında da huzur,mutluluk,saglık,Beşiktaş ımızın,Milan ın şampiyonllugunu ve italyanları daha sık görmesini,ucusların sıklasmasıını temennı ederim :) Nice Mutlu Senelere Murat abicim... |
nice yıllara |
kaptan nice yıllaraaaaaa.Allah uzun ömürler nasib etsin büyük kaptan.... |
Nİce Mutlu Yillara.... |
muratttt iyi seneler dostum herşey gönlünce olsun inşallah... |
allah nice şampiyonlular göremeyi nasip etsin nice yıllara |
nice senelere karakartal ;) |
Nice yillara havali |
iyi ki dogdun murat abi |
nıce mutlu yıllara murat abıcım.ınşalla hayatınında sureklı mutlu ve bızlerle olursun.ıyı dogdun ve ıyıkı bızım murat abımızsın vya kardeşımızsın:D |
nice yıllara muratt |
DoĞum GÜnÜn Kutlu Olsun Murat Abİ.nİce Mutlu Ve Umutlu Senelere İnŞallah... |
Iyi ki Dogdun Murat abi! Yeni yasin mutluluk ve bereket getirsin.:) |
Dogum gunun kutlu olsun Murat abi |
İyiki doğdun iyiki varsın be kaptan |
Mutlu Yıllar |
Murat abi allah seni sevenlerinden ayırmasın Beşiktaş ı da senden... |
Nice Yillara Kardesss !! |
Bu güzel dileklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... Sevilmek kadar güzel bir duygu yok... İnanınki mesajlarınızı okuyunca çok ama çok mutlu oldum ve duygulandım.. Hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve sizlerede bir ömür boyu mutlu bir yaşam diliyorum ARKADAŞLARIM.... BU FORUMA ÜYE OLDUĞUM, SİZLERİ TANIDIĞIM GÜNE ŞÜKÜRLER OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TERTEMİZ KALPLİ MÜCEVHERLERDEN DAHA DEĞERLİ BEŞİKTAŞ'LI KARDEŞLERİM, ABİLERİM, ABLALARIM VAR.... Bana böyle bi duygu yaşattığınız için hepinizi teker teker öpüyor, tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum, birlikte nice nice mutlu senelere DOSTLARIM.... SEVGİLERİM, SAYGILARIMLA, HEPİNİZİ SEVİYORUM... |
iyiki doğdun murat, nice yeni yaşlara.:) |
iyiki dogdun murat abi |
Türkiye`de Saat: 08:11 . |