![]() |
Mavuba fotosporda geçtiği rapörtajı okudunuz mu %100 yalan bence madridle lyon istomuş tr için gençmiş fln palavra mavubayı biz ve arsenal istiyo ve yepes balon çünkü coulibaly ailton juanfran veya pancu gittiği an imzalıyo |
Mavuba kariyerini Tigana'ya borçlu http://www.aksam.com.tr/foto/2006/05/27/s9.jpg 22 yaşındaki oyuncuyu yeşil sahalara Fransız çalıştırıcı kazandırdı. Tecrübeli teknik adam şimdi de, Rio'nun Siyah-Beyazlı takıma alınması için uğraş veriyor Her Afrikalı futbolcu gibi dram dolu bir geçmişe sahip olan Angolalı Rio Antonio Mavuba, yeşil sahalara, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın hamiliğinde adım attı. 7 yaşında annesini, 13 yaşında da babasını kaybeden Mavuba'daki yeteneği keşfeden Teknik Direktör Jean Tigana, onu Bordeaux'nun altyapısına kazandırdı. Üç yıldan beri Bordeaux'nun (A) takımında görev yapan Mavuba, Tigana'ya duyduğu sevgiyi, kendisine yapılan transfer teklifinde kanıtladı. Fransız çalıştırıcıyla görüşen Mavuba, hiçbir şart öne sürmeden Beşiktaş'a geleceğini söyledi. TEK SORUN BONSERVİS SİYAH-Beyazlı formayı Jean Tigana'nın hatırına giymeyi kabul eden Mavuba, 'Senin olduğun her yere, şart öne sürmeden gelirim. Sen benim annem-babam gibisin' dedi. Bu diyalogları Beşiktaş yönetime aktaran Jean Tigana, transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Harekete geçen Siyah-Beyazlı yöneticiler de Bordeaux ile masaya oturdu ve Mavuba'nın 6 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim talep etti. Beşiktaşlı yöneticiler Fransızlar'a, Mavuba'nın bonservisi 3 milyon euroya inerse resmi imzaya hazır olduklarını bildirdiler. kaynak:akşam |
Tigana, eski öğrencisi ile her konuda anlaşarak el sıkıştı. Angola asıllı futbolcu Fransız Hoca'ya 'Sen benim babamsın. Senin olduğun her yere gelirim' dedi Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, eski öğrencisi Mavuba'nın işini bitirdi. Fransız Hoca ile Paris'te görüşen ve her konuda anlaşan Angola asıllı futbolcunun, 'Sen benim babamsın. Senin olduğun her yere gelirim. Paranın pulun hiçbir önemi yok. Kulübümle anlaşırsanız ilk uçakla İstanbul'a gelirim' dediği belirtildi.</B> Bordeaux'ta forma giyen 22 yaşındaki futbolcunun 2009'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Bonservisi 6.5 milyon Euro olan genç futbolcuyu Tigana keşfetmişti. Tigana'nın Beşiktaş yönetimden Mavuba'nın mutlaka transfer edilmesini istediği, Siyah-Beyazlı yöneticilerin de Bordeaux'la temasa geçip bonservis bedelinde indirim istediği kaydedildi. kaynak:tercüman |
''tigana Benim Annem- Babam Gibi'' Mavuba kariyerini Tigana'ya borçlu. 22 yaşındaki oyuncuyu yeşil sahalara Fransız çalıştırıcı kazandırdı. Tecrübeli teknik adam şimdi de, Rio'nun Siyah-Beyazlı takıma alınması için uğraş veriyor Her Afrikalı futbolcu gibi dram dolu bir geçmişe sahip olan Angolalı Rio Antonio Mavuba, yeşil sahalara, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın hamiliğinde adım attı. 7 yaşında annesini, 13 yaşında da babasını kaybeden Mavuba'daki yeteneği keşfeden Teknik Direktör Jean Tigana, onu Bordeaux'nun altyapısına kazandırdı. Üç yıldan beri Bordeaux'nun (A) takımında görev yapan Mavuba, Tigana'ya duyduğu sevgiyi, kendisine yapılan transfer teklifinde kanıtladı. Fransız çalıştırıcıyla görüşen Mavuba, hiçbir şart öne sürmeden Beşiktaş'a geleceğini söyledi. TEK SORUN BONSERVİS SİYAH-Beyazlı formayı Jean Tigana'nın hatırına giymeyi kabul eden Mavuba, 'Senin olduğun her yere, şart öne sürmeden gelirim. Sen benim annem-babam gibisin' dedi. Bu diyalogları Beşiktaş yönetime aktaran Jean Tigana, transferin bir an önce bitirilmesini istedi. Harekete geçen Siyah-Beyazlı yöneticiler de Bordeaux ile masaya oturdu ve Mavuba'nın 6 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim talep etti. Beşiktaşlı yöneticiler Fransızlar'a, Mavuba'nın bonservisi 3 milyon euroya inerse resmi imzaya hazır olduklarını bildirdiler. AKŞAM |
inşallah bu adamı alırlar. geçen fransa milli takımnda seyrettim. çok iyi bir adam. ya bu arada 1 haftadır durakladık hiç ses seda yok neden acaba |
arkadaş tigana kimi istiyosa alın yapamazsa tepesine bineriz |
beşiktaşıma da böylesi yakışır mavuba,delgado inşallah alınırlar |
ya haydı tıgana yonetıme bıraz daha baskıda bulun we starlar takımımızda top oynasın! |
Bu adamı kesin almak lazım süper bir ön libero forvet arkasınada koyacan delgado veya Niko Kranjcar tamam işte ya kanatlarada ibrahim akın ve mehmet topuzu monte edecen sorun kalmaz hucümda |
Zinedine Zidane'nın 100.kez Fransa Ulusal Takımı'nın formasını giydiği karşılaşmada Fransa, ilk yarının uzatma dakikalarında Florent Malouda'nın golüyle, Meksika'yı 1-0 yendi. superspor.com |
Türkiye`de Saat: 10:35 . |