![]() |
SoNuNdA CaGdAsTaN KuRtUlDuK http://i.karakartal.com/images/haber/2005/cagdas013.jpg "Fransızveya Türk takımına gideceğim" Beşiktaş ile yollarını ayıran Çağdaş Atan önümüzdeki sezon forma giyeceği kulübün birkaç gün içerisinde netlik kazanacağını söyledi. Olası kulüpler hakkında bilgi vermek istemeyen genç oyuncu "Anlaşacağım takım bir Fransız ya da Türk takımı olabilir. Şu an için bir şey söylemek istemiyorum. Beşiktaş ile opsiyonlu sözleşmem devam ediyor. Yönetim bana sezon sonu gitmem için kolaylık sağlayacağını söyledi. Anlaşacağım kulüp önümüzdeki günlerde belli olacak. Umarım herkes için hayırlı olur" ifadesini kullandı. Kaynak: Milliyet |
defol şerefsiz herif...zaten kutsal formamıza hiç yakışmıyodun bidaha sakın geri geleyim deme... |
Sen BeŞİktaŞin Futbolcusu Olabİlecek Kadar Yeteneklİ Ve YÜreklİmİ Saniyorsun Kendİnİ. Senden Kurtulduk Sonunda. Tam Bİr Senedİr Senİn Gİtmenİ DÖrt GÖzle Beklİyorduk Zaten. Defollllll! Bİr Daha Da BeŞİktaŞin Kapisini Çalma. |
Sen BeŞİktaŞin Futbolcusu Olabİlecek Kadar Yeteneklİ Ve YÜreklİmİ Saniyorsun Kendİnİ. Senden Kurtulduk Sonunda. Tam Bİr Senedİr Senİn Gİtmenİ DÖrt GÖzle Beklİyorduk Zaten. Defollllll! Bİr Daha Da BeŞİktaŞin Kapisini Çalma. Senİn Gİblerİ Bu Takima K,mler Getİrİr Anlamam Zaten. Asrin Hatasi Herİf Senİ. Defol... |
Alıntı:
|
gitttiği yer yalan oldu :D:D:D |
youla nın yanına gıtsın ıyı iş yaparlar bırlıkde:D |
defol git cabuk ol |
gule gule senın gıbı kac tane futbolcu buluruz bılıo musun sen? |
aman eksik olsun öle onun gibi futbolcular titi :) |
Türkiye`de Saat: 10:32 . |