![]() |
İŞTE İLK 11 BEŞİKTAŞ Hakan Diatta Gökhan Zan İbrahim Toroman İbrahim Üzülmez Koray Delgado Tello Serdar Özkan Bobo Nobre KAYNAK :karakartal.com |
eger bu kadro cıkarsa maçı bile izlemem izleyen şrfsizdir. diaatta i.üzülmez ve ortada koray Hayır bu olamaz Bu kadro cıkarsa 4 5 tane yeriz |
Umarım gerçek değildir.... |
yane eğer bu gerçekse ben bu hocaya artık nedicemi bilmiorum |
Gerçek olamaz. bunun öncekinden hiç bir farkı yokki |
gercek değildir inşşş yaaa.... |
yaaa napiorsun ertugrul ALLAH icin kardeşim delirdin mi sen ya bu kadro cıkar mı |
yorumsuz!!! |
ya bu saatte kadroyu nerden bilsinler hemde kaynağa bak. Cisse varken Korayı oynatmaz en basidi bu... |
balon haber |
ya arkadaşlar ne oluyo yaaa bugun nasıl çıkarsak çıkalım kim oynarsa oynasın ne şartlart altında olurtsak olalım bu maçı alacaz bizim desteğimizle inanın sadece ben inanıyorum ve maçıma gidiyorum bu gece gene her zamanki gibi her zaman inandıgım gibi |
Alıntı:
4 gün önce arka diregi tutsa gol olmucak : i.üzülmez 4 gün önce kademe hatası hemen her top rakipte :Koray avcı Bu kadroyla cı-KI-LA-MAZ ! |
Alıntı:
SİYAHHHHHHHHHHHHHHHHHH |
BU SAATTE MAÇ KADROSUNUN VERİLDİĞİNİ İLK DEFA BU MAÇTA GÖRÜYORUM |
Karakartal.com haberi veren site ne kadar dogru oda tartışılır y a |
Bu Kadro'nun Çıkması İmkansız Cisse Yok.. Karakartal.com Nedirki Sanki Haber Ajansıymış Gibi Haber Yapıyorlar Birde.. ---------------------Hakan-------------------- Kurtuluş-----Zan-----------Toraman-----Tello ----------------------Cisse-------------------- Özkan-----------------------------------İ.Akın --------------------Delgado------------------- ----------Nobre----------------Bobo---------- |
gerçek değil bu kadro. lig tv beşiktaş muhabiri atakan kurt az önce canlı yayına bağlandı ilk on biri henüz futbolcuların bile bilmediğini söyledi son yapılan antremanlarda ilk onbirde ibrahim akının olduğu ve diattanın olmadığını büyük bir ihtimallede bugün forvette ibrahim akın ve bobonun görev alacağını söyledi |
bekleyelim görelim daha erkenden yorum yapmayalım bence bu değildir.akşama doğru veriliyor kadrolar ama bundan çok büyük bi değişiklik olacağını sanmam sonuçta elimizde bulunun kumaş bu. |
Alıntı:
Harika kadro ama higuan de olabilir |
Ben Hoca'nın Çıkarabileceği Kadroyu Yazdım Bana Kalsa Nobre'yi Çıkarrım Özkanıda Bu Maçta Kızağa Çekerim Hırs Kalmamış Geçen Hafta Golde Sevinmedi Bile Asist Yaptı Arkasını Döndü Gitti Ben Artık Bankoyum Gibi Görmeye Başladı Sanırım. Bireysel Yetenekleri İyi Olan Topcular Lazım Bu Maçta.. Gs Maçında Bişi Yapamasada Serdarın Yedeğe Çekilmesi İçin Yada Tecrübeli Oldugu İçin Yozgatlı Sağda Nobre'nin Yerinede Higuain Forvette Çok İyi Olurdu |
Kadro Fena değil.Diattaya Güvenin iyi işler yapacak o ;) ..Kaliteli bir oyuncu bu maçı 2-1 alırız.Kaleye rüştü geçmeli bence Avrupa Tecrübesi var . |
SAÇMALIK...bu kadroyla hic bi b.k olmaz be koray diatta i.üzülmez igrenc bi kadro .. |
nerden aldınız bu kadroyu ya.ne çabuk açıklandı.atmayın |
eet arkadsalar kesin yenildik yazık yaaaa |
sanmıyorum böyle bir kadro ile çıkacağını |
bu kadroyla asla cikmaz cikamaz!! En iysi bence boyle ---------------------Hakan-------------------- Kurtuluş-----Zan-----------Toraman-----Tello ----------------------Cisse-------------------- Yozgatli------------S.Ozkan--------------İ.Akın ---------------- Delgado------------------- -----------------------Bobo---------- Serdar ozkanla orta sahada kosar press yapar sag sol top dagitir ofansif oynamak istiyorsan I.akin da oynamali zaten gol yollarinda etkili bi oyuncu |
Baktin ikinci yari olmuyor cikart ya yozgatliyi ya ozkani al nobreyi yada higuiani ikinci forvet olarak |
bu kadro sonumuz olur be... böyle cıkmaz hem kaynaga baksana en yalan 2 haber sitesi dk90 dan sonra :D |
Yok ya balon bencede |
Alıntı:
|
GELİYORUZ! Hadi cocukLar bu kez utandırın bugun sizi yanlız bırakanLarı.. |
Alıntı:
Başlıklarda Caps Lock kullanmıyoruz arkadaşlar |
ertuğrul idda mı oynadın ?http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif banko 2 diyosun.ne veriyo bakmadım ama en az 2 si garanti http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon7.gif |
Arkadaşlar bence şaka bu...Eğer doğruysa ki çok zayıf bir ihtimal ben maçı izlemem..Gider yakındaki DVD ciden bi film alır izlerim.. |
şişirme haberler hep |
ins yanlisdir , bana kalirsa forvetde delgado bobo ikilisini denemeli , 3 hece 8 harf sadece BESIKTAS |
Türkiye`de Saat: 00:23 . |